Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 54 041
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
Ще потърся и този на Алверде.

# 376
Да,качих две снимки,малко по-назад са.
И аз търся чаения календар,но не съм го видяла никъде още.
На Алверде нищо не съм пробвала,не знам защо не ме грабва .Ако са малки опаковки като балейския може да го взема за проба.

# 377
От Alverde съм използвала соли за крака с ревен, много ми харесват и си ги купувам често, а също така и един комплект от ампули за лице. Преди около година кожата ми беше в ужасно състояние от неправилно премахване на комедони, което доведе до възпалени пори, пъпки, рани, белези, знаете как е. Тези ампули се поставят в продължение на седмица ако не бъркам, имаше видим резултат след 3-4 ден. Кожата ми се регенерира много по-бързо от обикновено, беше свежа и хидратирана. Може би ще си взема пак за един 7 дневен курс на кожата на лицето.

Намерих видео, в което една дама показва продуктите от календара на Alverde:
https://www.youtube.com/watch?v=i8ryxEIvIBY
Цената на календара е 40лв.
https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-adventskalender-2020-p4058172446016.html

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 00:10 от orchid.xx

# 378
Момичета, препоръчайте ми превръзки, които да са тънки, памучни и меки. Досега ползвах на every day, обаче са ми малко като кора. Взех някакви на always, но са ароматизирани, което ми предизвиква раздразнения. Вече не знам какви да пробвам, че да са ми ок.

# 379
Момичета, препоръчайте ми превръзки, които да са тънки, памучни и меки. Досега ползвах на every day, обаче са ми малко като кора. Взех някакви на always, но са ароматизирани, което ми предизвиква раздразнения. Вече не знам какви да пробвам, че да са ми ок.
Натурела, но са леко парфюмирани. Иначе другите, които купувам са Bella for teens или Евърбел.

# 380
Още един глас за Flirt for teens ,според мен са най-мекички ,неароматизирани ,удобни.
Другите ,които ползвам са Bella herbs ,също неароматизирани и удобни.

# 381
  • Сливен
либрес

# 382
Меки, удoбни и тънки превръзки са Naturella, нощни взимам заради дължината им.

# 383
Не разбрах Fit for teens, или Bella for teens са в крайна сметка.

Камея, какво им е на дължината, по-къси са от другите нощни, или...

# 384
+1 и от мен за Naturella!

Преди доста време си взех тази регенерираща маска, но си стоеше в шкафа и не я бях използвала, шийт маска е. Преди 2 дни си я сложих, стоях с нея около 30-40 минути и кожата ми е неознаваема! Изравни тена ми, премахна зачервяванията и почти заличи белезите от пъпки, много е добра! Бях я взела от Lilly, на цена беше около 4лв.

# 385
И аз много харесвам превръзките на Bella

# 386
Исках да кажа, че взимам само нощни заради дължината им, от по-късите - с 4, 5 или 3 капки, не купувам, винаги ползваме нощни.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 21:43 от *Камея

# 387
Може ли малко повече информация за коледния календар с чайовете.
Коя е марката и къде се продава? Има ли го вече/

# 388
Много благодаря, дами, ще пробвам на Бела.

Искам да се оплача от тази маска, която ми препоръча консултантка.
https://images.app.goo.gl/fxoA4LPkNssedGFy6

Не знам с какво е натъпкана, но косата ми, която по принцип се омазнява ако я оставя чак на 4-5 ден, с тази маска се омазнява на втория още. Имам подозрения, че е натъпкана със силикони, защото на следващо миене косата е супер лигава. Но не разбирам нищо от състави.

# 389
Naturella вече имат неароматизирани за чувствителна кожа.

Тези на Molped също са подходящи за чувствителна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт