Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 508
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета, какво ви е мнението за кристалите за коса на Виктория Бюти с арган?
И също да попитам, някой има ли снимка /може и от Интернет/ на чаения календар на ДМ, може и миналогодишния?

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 23:36 от marzeliva

# 406
Момичета, някакво мнение за маските за лице на Avon от серията Planet spa?

Доволна съм.Използвам тази с активния въглен.Не съм имала сърбеж,зачервяване или пък пъпки.Аз използвах 2 пъти в седмицата.Онзи ден си взех на Garnier(памучна или текстилна се води) със зелен чай и ми се отрази добре на кожата.Но пак не е уау.

# 407
  • Пловдив
От маските на Ейвън аз имам зелената /с маслина/. Хубава е, хидратира и заглажда, но има по-добри хидратирщи маски. Почти изразходих цялата опаковка, но едва ли ще си купя пак. Нищо особено.

# 408
Marzeliva ето снимка на миналогодишния чаен адвент календар.
Като направя справка излиза че го има същия и тази година. Цената му, както е видно, е около 6 лева в Германия. А тук не знам колко ще е. Някои ако помни миналата година колко е бил да каже.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 07:04 от Lale_Lili

# 409
Аз го имах този календар и от 25 чая ми хареса само един. И то не заради самия им вкус, а защото са много слаби. Пише "чай с мента", а на вкус - леко ароматизирана (химично) вода.
Тази година ще го пропусна.

# 410
От маските Ейвън има много хубави и ефикасни - сивата с минерали Мъртво море е почистваща, оранжевата с куркума , имаше и кафява с арган https://www.notino.bg/avon/planet-spa-treasures-of-the-desert-vz … vane-na-kozhata/- все хубави за мен.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 17:57 от *Камея

# 411
  • София
Заредили са и чая в ДМ (София, Парадайз). Взех 1, ноооо май е същият като миналата година. Да бяха разнообразили малко. Като за 6 лв.

# 412
Някой да има опит с тези продукти (Ш и Б)?

# 413
От продуктите на Alteya organics използвам вече няколко опаковки от флоралните им води - с лавандула и с роза. Мога да кажа, че съм много доволна и ги препоръчвам! Заглеждала съм и други техни продукти, имат хубав състав, но не съм използвала.

Търся си някакви хубави маски за лице. От тези, които ми харесват най-много са Chamos и Apivita, на Farmona и 7th Heaven също съм имала добри попадения.

marzeliva Хубави са кристалите им с арган, 2 опаковки сме използвали вкъщи. Балсамите им за нокти също много ми харесват!

# 414
  • Deutschland
Успях да си намеря една палитра от тия 5 in a box. Качеството е страхотно

# 415
Лимитка ли ще са или просто прекалено бързо свършват.
Фару препоръчай сайт от който да ги взема до адрес в Германия ще е доставката.

# 416
  • Deutschland
Бързо свършват. За поръчка може би Есмералда ще помогне или просто от сайта на Катрис поръчай

# 417
В kosmetik4less ги гледам, но единия вид е свършил, а точно той най-много ми хареса. Може ли линк от сайта на катрис.

# 418
  • Deutschland
Заповядай

https://www.catrice.eu/de/suche?SearchTerm=Catrice+5+in+a+box&search=
Допълвам със снимка относно това, доколко са копия на мини палитрите на Наташа Денона.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 23:38 от Фрау Скитница

# 419
  • София
Здравейте.
От превръзките ползвам https://shop.lillydrogerie.bg/media/catalog/product/cache/2761e3 … 4015400213932.jpg Предстои ми покупка и даже са намалени. Бих пробвала и от коментираните в последните постове. Дали някой може да ги сравни като дебелина и мекота с Натурела и Белла?

Моля за мнение за този крем: https://shop.lillydrogerie.bg/dr-konopka-s-anti-ejdzhing-krem-za-lice-50-ml

От кои слънцезащитни филтри люти на очите. От повечето дневни кремове с фактор направо сълзи ми потичат, като не нанасям около очите. Имам чувството, че от изпаренията реагирам. Явно са ми много чувствителни очите. Препоръчайте дневен крем със защитеен фактор от който го няма този сълзлив ефект моля. Flushed

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 04:30 от anita7

Общи условия

Активация на акаунт