Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 501
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
Душ-олио видях в ДМ на Мир (Варна), беше при душ-геловете. Също има и от всеки адвент календар.
Скрит текст:

# 391
  • София
За мен Либрес Ултра Тин са най-доброто решение. От години не съм ползвала други. Тънички, много добре се фиксират, нямат аромат, разнообразие от големини.

# 392
Не разбрах в кой град се издирва душ олиото, но в подлеза на НДК го има

# 393
На ДМ марката превръзки, Jessa мисля, че беше, са много добри, да не кажа най-добрите, които съм ползвала. Имат точно памучни и тънки.
Но гледайте какви ще вземете, че са много видове.

# 394
  • Deutschland
Детето е взело палитрата на Катрис, новата. Даже ми я снима за доказателство хах. От ония 5 in a box няма и следа.
Редактирам за да я покажа отвътре :

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 17:08 от Фрау Скитница

# 395
Аз съм получавала алергична реакция от превръзки Белла.

# 396
Само това ми трябва точно в момента, както съм с цистит и зверска настинка! 😂😂😂 Взех Белла Блу.

# 397
Момичета, някакво мнение за маските за лице на Avon от серията Planet spa?

# 398
Момичета, някакво мнение за маските за лице на Avon от серията Planet spa?

Имам сивата. Нищо особенно не е. Почиства добре и прави кожата мека.
От превръзките използвам само Naturella вече. Любими са ми. Преди използвах Allways, но не ми харесаха толкова колкото Naturella.

# 399
Ако трябва да съм честна не си заслужават тези маски на Avon. И аз съм имала сивата и една червена, която вече не предлагат. По добре нещо на Балеа. Тези каквито и пари да са, не си заслужават

# 400
Да похваля тази спирала,извива и удължава,не се наслоява и рони.Доволна съм,както и от бюти блендера в кутийка на Ебелин.

# 401
Мъжа ми ми купи този балсам днес, но за жалост не мога да го помириша, поради сополив нос. Като консистенция е супер, щом малката ми дъщеря го одобри 😀
След като го поизползвам малко ще дам по-адвкватна обратна връзка. Иначе е от био магазин, произведен е в България, Стара Загора, състава е много добър.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 402
На Алтея са хубави нещата.

# 403
Да, и аз се каня на балсамите за устни на Алтея. Сега в Зоя има безплатна доставка над 35 лева и може да направя една поръчка като нищо. Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 06:52 от Lale_Lili

# 404
Аз от Libresse, ползвах ги доста време и явно попаднах на кофти партида.
Аз скоро нищо интересно не съм си купувала, ходя до ДМ предимно за неща за малката, но последно от намалените неща си взех един матов гланц, който не ми допада и един руж и хайлайтър на алверде, който много ми хареса.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт