Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 451
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
Аз също имам голям мерак на серумите им, но не са никак бюджетни, ето това намерих в сайта на moiatakozmetika, където предлагат и малка (15мл.) версия на част от продуктите. Мисля да си взема от тях, защото ако съдя по серума ми на Avon Anew, който е 30мл. вече наистина мнооого време (повече от половин година) го използвам. Затова и предполагам, че 15мл. ще ползвам поне 2 месеца.
https://moiatakozmetika.com/search?query=MINI

Аз на този черен петък съм се насочила към Лумене. Крем и серум възнамерявам да си взема, ако цената е прилична, че бюджета ми е тънък 😁
Смятам че си заслужават доста от нещата им.
Кристалче и аз много харесвам балсамите за устни на Апивита. В момента имам 1 и си го пестя за много тежки положения, че ми е жал за всеки ден. Ще го свърша за дни ако го ползвам постоянно.
Днес си взех червило-молив на ГР и пудра на Аура и съм много доволна и от двете. Сега си търся коралов руж и ще съм дзен ако успея да намеря дрогериен. В Лили не успях да харесам, може би в ДМ другата седмица.
Този каталог на ДМ, кога ще може и ние да го разгледаме? От кога почва? Нямам в приложението за каталози нищо ново от тях. 🤔

# 646
Да, и аз ги загледах. Мини версиите са супер. Само се чудя в този сайт правят ли добър черен петък.

# 647
Скрит текст:
Аз на този черен петък съм се насочила към Лумене. Крем и серум възнамерявам да си взема, ако цената е прилична, че бюджета ми е тънък 😁
Смятам че си заслужават доста от нещата им.
Кристалче и аз много харесвам балсамите за устни на Апивита. В момента имам 1 и си го пестя за много тежки положения, че ми е жал за всеки ден. Ще го свърша за дни ако го ползвам постоянно.
Днес си взех червило-молив на ГР и пудра на Аура и съм много доволна и от двете. Сега си търся коралов руж и ще съм дзен ако успея да намеря дрогериен. В Лили не успях да харесам, може би в ДМ другата седмица.
Този каталог на ДМ, кога ще може и ние да го разгледаме? От кога почва? Нямам в приложението за каталози нищо ново от тях. 🤔
[/spoiler]
Тук е качен вече:
https://www.promooferti.com/dm-каталог-брошура-от-29-октомври-2020/
Коралов руж имаше на щанда на Мейбълин, обаче не мога да дам мнение, не съм го ползвала, но съм му хвърлила око:
Скрит текст:

# 648
Много благодаря, Katniss!
Аз днес всеки един щанд прегледах, но си е постно нашето Лили. Нямаше толкова видове от Мейбълин ружовете. Ще потърся в друго Лили или ДМ 🌺

# 649
Ето това са снимки на продуктите, които си взех аз миналата година на техния черен петък. Можеш да видиш колко е намалена цената.

Да, и аз ги загледах. Мини версиите са супер. Само се чудя в този сайт правят ли добър черен петък.

# 650
Сега си търся коралов руж и ще съм дзен ако успея да намеря дрогериен. В Лили не успях да харесам, може би в ДМ другата седмица.

На лореал ружа ми е фаворит и като текстура и като цвят коралов. Не е брашнян и прашлив, на мейбълин бях изпробвала и не ми хареса.
https://www.notino.bg/loreal-paris/wake-up-glow-melon-dollar-bab … -kozha-na-liceto/

# 651
Orchid.xx и Dani-ela-80 благодаря ви! 🌺🌺🌺
От вас знам че моята козметика прави 15 % отстъпка на всяко 15-то число от месеца, но май на ЧП има поне 20%, което е супер!
Dani много са хубави и пигментни тези ружове на Лореал. Аз го видях този днес, но нямаше как да го пробвам, а малко розовеещ ми идваше. Червилото което си взех си е оранжево и искам да си отива и с ружа.
На снимката не съм го нанесла добре, но цвета си е доста оранжев според мен Simple Smile
Номер 17 е.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 20:01 от Lale_Lili

# 652
Тази година ще има ли тема за ЧП?

# 653
Лале, значи преминаваме на вариант 2 https://shop.lillydrogerie.bg/conf-cat-0023
Имам цяло панерче с ружове, какъвто цвят ти трябва мога да дам препоръка, но на катрис е определено по-коралов от лореала,

# 654
Lale_Lili да ти кажа честно много го гледах и се възползвах от тези 15% на всяко 15-то число, но в последствие установих, че e по-изгодно да си пазаруваш от други места. Голям почитател съм на Doori, но видях, че в Ремедиум и Lilly всеки месец различни продукти са намалени и си поръчвам от там, защото намалението е по-голямо от това в moiatakozmetika. В сайтът им трябва да се следи, защото понякога наистина имат хубави намаления, доста по-добри от 15%, но трябва да се следи. Преди продуктите, което се предлагаха в moiatakozmetika не се предлагаха на други места, но постепенно навлязоха в Lilly, Remedium и други сайтове, където е по-изгодно.

Много съм доволна от продуктите на Lumene, в момента има намаление на продуктите на Lumene до 1.11 ето тук:
https://makeup.bg/brand/74245/

# 655
Няма да забравя едно невероятно намаление от 30% на Лумене в Ремедиум това лято. Бяха намалени само хидратиращите продукти, но именно те ме интересуват доста. Серума където навсякъде е по 60 лева тогава беше 35 лева за нормална цяла опаковка, не както в сайта едно мини е 28.80 лева. Но тогава се стиснах и сега я търся тази промоция, ама йок 😂

# 656
Лале, значи преминаваме на вариант 2 https://shop.lillydrogerie.bg/conf-cat-0023
Имам цяло панерче с ружове, какъвто цвят ти трябва мога да дам препоръка, но на катрис е определено по-коралов от лореала,
Сигурна бях,че имаш много ружове.Личи си.
Аз съм доволна от цвета който ми препоръча на Революшън,с кеф се мажа .
Лимонче,има тема за ЧП,ма не мога да ти дам линк,от днес е пусната.

# 657
за такава промоция на лумене пишете и тук, защото съм фен на марката Grinning

# 658
А Черния петък в Моята козметика кога го правят, че вече всеки си го интерпретира както иска, само за деня или е няколко дни ?

# 659
Момичета, пиша ви с голямо разочарование, за да ви предупредя да внимавате, когато пазарувате от сайта makeup bg. Имала съм няколко поръчки от тях и бях доволна, защото не е имало проблеми с тях.
Днес обаче получих дефектен продукт - Flexy gel на марката Elisium. Гелът не само, че не беше с написаното на опаковката количество (тубата беше празна на половина), но и основното и най-важното - не работи добре, след изпичане стои на дупки. Такова нещо до момента не бях виждала. Свързах се с контактния им център и направих рекламация, като поиских да върна продукта и да ми върнат парите. След няколко часа отговориха, че било невъзможно, тъй като продуктът бил използван. Разбира се, че е използван, само при ползване могат да се установят дефектите му.
При проверка на сайта се оказа, че за фирмата няма никакви данни - само адрес в Полша и телефонен номер на кол центъра им. Тази фирма оперира на ръба на легалното, видно и от липсата на информация за търговеца на сайта им. В момента съм ги хванала в две законови нарушения и сигнали ще бъдат подадени, но пиша тук, за да ви кажа да внимавате, за да не изгорят и други като мен.

Общи условия

Активация на акаунт