Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 385
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
Имаше мостра на Llums чуден по-тъмен корал, но беше само мостра и беше в един панер за разпродажба почти издълбана и пред разпад. Много я харесах, но се страхувам че няма да успея да го намеря. Погледнах в интернет и има от техните ружове 2 коралови. И тях ще ги търся при посещение на Лили.

# 661
  • София
Аз понеже не си спомням, Лили и ДМ включват ли се в черния петък? Или някакъв сайт за козметика, който прави добри намаления да знаете?

# 662
Аз днес си пробвах новата протеинова маска на Доори, много ми допадна.

# 663
Що не си направим една тема за ЧП, че във всички теми се пише напоследък по този въпрос. 😀

# 664
  • София
Що не си направим една тема за ЧП, че във всички теми се пише напоследък по този въпрос. 😀

То има, аз се почудих къде да пиша, тук реших да е. 😁

# 665
  • Пловдив
Някой знае ли дали ДМ ще имат черен петък?

# 666
Аз понеже не си спомням, Лили и ДМ включват ли се в черния петък? Или някакъв сайт за козметика, който прави добри намаления да знаете?
Миналата година ДМ имаха гивинг фрайдей и даряваха 20% от оборота си ,намаления нямаше.За по миналата не знам.
Едит-моловете във Варна чух слух от служител ,че затварят на десети,магазините ще са фраш.

# 667
По миналата година имаше черен петък в ДМ. Мисля че имаха фиксирана отстъпка от 15%  на всичко, като в моловете беше 20%, защото май ги принуждаваха.
Миналата година нямаха отстъпки както пише в предния пост, тази година вярвам че отново ще е така и не мисля и че занапред ще имат отново ЧП там. Като гледам вече дори промоции нямат ДМ.
Но знае ли човек 🤷‍♀️

# 668
Минали години ДМ пускаха 20% на всички техни марки. Доволна бях. Мисля, че заради пандемичната обстановка, за да се избегнат струпвания на хора, няма да има такива намаления. Дано пък решат да ни зарадват.

# 669
  • София
Аз пък си мисля, че вследствие затваряне на молове, страх на хората да ходят по такива места в началото, неразработени продукти за продажба онлайн, ще пускат промоции. Или поне ми се иска.

# 670
Миналата година на черния петък в моята козметика имаше промокод на Галя Симеонова, тогава си взехме с колежката СС крема на Лумене на 13лв за брой, малко разочарована останах сякаш ми бях изпратили тестер беше омазано по капачката отвън и отвътре когато го отворих. Между другото взехме цвят fair и е като 52 номер на хелти микс.

# 671
  • Пловдив
Миналта година в ДМ вместо черен петък даряваха 2 или 3 % от продажбите за благотворителност.
По-миналата година имаше 20% намаление на всичко.

# 672
Ето този използвам аз в момента, взех си го от parfimo.bg. Доволна съм, покритието е направо ниско, но има слънцезащита и изглежда съвсем естествено и приятно върху кожата:

А тази серия в момента е намалена в Lilly, но не мога да кажа лични впечатления.

Момичета, кой BB или CC крем на Лумене се хвалеше във форума? Как е като състав? Подходящ ли е за една малка тийнеджърка? Кожата ѝ е нормална, не е мазна. Тук там има някоя младежка пъпка. Не се търси сериозно покритие. Просто да си маца от време на време нещо, с което да си начеша крастата, но и да не си навреди на кожата.
Това ми е един от любимите  продукти за лице . Покритието му е малко по-плътно от стандартен бб/сс крем , дори от някой фондьотени  , но въпреки това не седи като маска  .

# 673
Момичета, някой има ли идея защо не може да се направи поръчка от сайта на remedium? Имам в кошницата подарък кърпички, иска ми обаче промокод и понеже нямам идея какъв е, не мога да направя поръчката...

# 674
  • Сливен
Снощи пуснах,нямах никакъв проблем

Общи условия

Активация на акаунт