Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 424
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
https://remedium.bg/911-shampoan-sebopiroks-protiv-parhot-za-vse … sa-h150-ml-9677/p Руски шампоан 911 себопирокс аз това ползвам и доста ми помага - ползва се 2 пъти седмично. Има и един пак руски шампоан 911 с катран, също имаше ефект
чувала съм и за един, който много го хвалят, но не съм пробвала още - низорал https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010002607
Благодаря, ще пробвам руския. От низорал се изчистих, но разбира се след известно време просто спря да действа.. пробвала съм и кетозал - същата работа.

# 121
  • София
Активатор за къдрици в Лили виждали ли сте? Или в ДМ?

# 122
Активатор за къдрици в Лили виждали ли сте? Или в ДМ?
В Лили има, на тяхната марка Velnea- не е лош.

# 123
# 124
  • Deutschland
Аз търся мнение за сенките на Morphe. Спряла съм се на точно определена палитра. Дали са пигментирани и трайни? В Дъглас е около 26€ иначе тази

# 125
Из ютюб им много добри отзиви за нея и аз също я обмислям. Не съм купувала тяхна палитра досега, но това е първата, която ми хваща окото.

# 126
Имах Морфи Джаклин Хил и Джеймс Чарлз - не съм очарована от качеството, а те се водят едни от най-добрите им палитри.

# 127
За първи път виждам такава спирала от Lumene. Има тяхна в лилава опаковка, която е много препоръчвана.

# 128
Момичета пробвали ли сте матовите течни червила на Катрис?
Днес видях че са заредили щанда в кварталното ДМ и те ми хванаха окото.

# 129
Бихте ли споделили отзиви за добра матираща пудра? Насочила съм се към прозрачните...
Заглеждам се по следните:
- Catrice 5 in 1 (предимно, но имам опасения дали матира достатъчно)
- Rimmel Stay Matte
- Catrice All Matt Plus
- Essence All About Matt

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 130
Аура shine killer също е хвалена

# 131
Аз искам само да напиша колко съм впечатлена от четките за грим на Impala. Страхотни! Нямат особено голям избор за четки за очи, но за лице са им много много добри.

# 132
Аз от 10 години ползвам очните линии писец на Импала и се кълна в тях. Няма по-добри за мен. Гледах им и пудрите и четките. Сайта е симпатичен и лимита за безплатна доставка беше адекватен. Ще поръчам по натам като привърша наличните ми продукти Simple Smile

# 133
Бихте ли споделили отзиви за добра матираща пудра? Насочила съм се към прозрачните...
Заглеждам се по следните:
- Catrice 5 in 1 (предимно, но имам опасения дали матира достатъчно)
- Rimmel Stay Matte
- Catrice All Matt Plus
- Essence All About Matt

Благодаря предварително на отзовалите се!
Catrice All matt  я взех инцидентно,бях забравила моята ,а не бяхме в града.Добра е,матира доста добре даже,на Лумене също е хубава.А ги слагах и двете върху слънцезащита .

# 134
Rimmel stay mat ползвам и матира прилично. Прозрачния и вариант си подържам винаги в наличност.

Общи условия

Активация на акаунт