Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 529
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Аз също от няколко години ползвам Bellа-или teen или perfecta ultra-памучни, неароматизирани-супер са за мен. Единствено към нощните им имам забележки.
Natutella също са хубави, но и на по-висока цена.
Посочените на always за пръв път ги виждам и не мога да направя сравнение,  но Bella се намират и по 2лв., сравни сама Simple Smile

# 421
Daniela, аз взех моите мини палитри на Катрис от техния сайт, само те ги имаха налични и четирите, когато поръчвах. Пристигнаха доста бързо. Наистина са с чудесно качество и ги препоръчвам с две ръце. Надявам се и в Бг да ги заредят.

# 422
Daniela, аз взех моите мини палитри на Катрис от техния сайт, само те ги имаха налични и четирите, когато поръчвах. Пристигнаха доста бързо. Наистина са с чудесно качество и ги препоръчвам с две ръце. Надявам се и в Бг да ги заредят.

Загубих надежда, че ще ги заредят тука, май и аз ще ги поръчам от сайта им.

# 423
  • Пеликания
Тези на Bella къде се предлагат? ДМ, Лили, Кауфланд или аптеки?

# 424
Тези на Bella къде се предлагат? ДМ, Лили, Кауфланд или аптеки?
Аз купувам от ДМ и Кауфланд. За Лили не знам, много рядко ходя там.

# 425
Някоя ползвала ли е пудрата за обем на тафт, че нещо не се сработвам с нея. Малко слагам, а в косата не може да се бръкне.. Къде греша?

# 426
Някоя ползвала ли е пудрата за обем на тафт, че нещо не се сработвам с нея. Малко слагам, а в косата не може да се бръкне.. Къде греша?
Аз също ползвам пудра за коса , и на Taft и на Syoss съм ползвала и да, трудно се бърка с пръсти в косата. Поръсвам на няколко места и започвам един масаж на скалпа, за да разнеса пудрата в корените. Като цяло има ефект, но не трябва да се ръси по много, защото слепва и утежнява косата.

# 427
Аз скоро я намерих в шкафа и е пълна, не знам как да я ползвам пълноценно. Обема запазва ли се? След това може ли да се тупира леко, да се направят вафли, или става преди пудрата това? Аз и на ръка съм ползвала, както е указано на опаковката.

# 428
Аз скоро я намерих в шкафа и е пълна, не знам как да я ползвам пълноценно. Обема запазва ли се? След това може ли да се тупира леко, да се направят вафли, или става преди пудрата това? Аз и на ръка съм ползвала, както е указано на опаковката.
Мило момиче, зависи кой какъв обем търси, аз търся леко повдигане в корените, но честно казано на следващия ден си мия косата. Не бих изтърпяла това състояние на косата, да ми стои с дни. За тупиране, предполагам можеш да го направиш, а за вафли не знам, защото не си правя такива. В интерес на истината и аз преди се тупирах, но от 2 години не го правя и ми е по-добре.

# 429
Имам дълга коса и нежен косъм. Което е обратното на обем Simple Smile Търся и аз леко повдигане в корена, не желая и не харесвам обем тип чалга клип от преди 15 - 20 години. Просто коса, която с излизането на корена от кожата на главата да не тръгва директно надолу. Никакви спрейове, гелове и подобни не са ми помагали.. За това вафли. Ще си ги нося, докато не стана бабичка.

# 430
Е дългата коса наистина е друго, там косъма, още повече щом е по-тънък, трябва може би по-сериозно повдигане от корена. И да ,вафлите са вариант, но си гориш косата. Не знам дали точно този продукт-пудрата е подходящ за теб. По скоро, май не е.

# 431
До сега не съм я горяла, а правя вафли с години. То като са в корена и там косата постоянно расте. Така че ти правиш термична обработка на здрава и силна коса, а не примерно на дължини,които си седят, докато не отрежеш. А и ползвам термозащити, тоници. Няма проблем.

# 432
До сега не съм я горяла, а правя вафли с години. То като са в корена и там косата постоянно расте. Така че ти правиш термична обработка на здрава и силна коса, а не примерно на дължини,които си седят, докато не отрежеш. А и ползвам термозащити, тоници. Няма проблем.
Когато обработваш коса на градуси, на които обикновено печеш кекс във фурна, няма как да расте здрава, ако искаш си слагай и хиляда термозащити и тоници.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 17:15 от Анонимен

# 433
Аз използвам ето този дневен крем с фактор 30, никога не съм имала проблем със сълзене, а нанасям и около очите. Надявам се при теб да е от крема, който използваш.

Взех си от parfimo тези два CC крема на Lumene. Бяха намалени под 10лв и си взех от двата цвята, защото в момента съм с тен. За първи път използвам CC крем, не знам дали се очаква да е покривен, но не прикрива лунички и петна. С фактор 25 е, попива и се разнася бързо.

# 434
В момента AVENE имат 30 % отстъпка в аптеки Медея до 31.10, ако някой се интересува. Аз лично ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт