Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 506
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
Имате ли любим скраб за устни? Искам да си взема нещо, че ми се накъсват жестоко.

# 541
Бихте ли препоръчали някакво масло за почистване на лицето от ДМ?
Хидрофилното душ олио на Балеа:

Хидрофилните почистващи олиа за лице на Нивея, те са мисля три вида, показвам едното:

Душ олиото на Нивея:

За сухо маслено почистване двете масла за тяло на Балеа:

# 542
  • Чукарландия
Тези, които са за тяло, стават ли и за лице?
Аз ползвам ето това на Биеленда и съм много доволна. Не зная обаче дали ги има в ДМ.

# 543
Момичета, може ли линк към празни адвент календари? Снощи търсих, но никъде не открих.
В Лидъл от днес:
Скрит текст:

# 544
Пише ли какво има вътре в календарите?

# 545

Този, който се продава в Лидл е празен, сама решаваш какво да сложиш вътре.

# 546
Календарите са празни, идеята е да си сложиш каквото искаш - сладки неща, козметика и т.н.

# 547
Poppyflower, при мен попиването отнемаше дооста време, затова и мислех, че количеството е много голямо. Явно зависи от нуждите на кожата. На всяка ампула пише каква грижа е, аз имах нужда от регенериране, защото имах рани и петна от пъпки.

# 548

А каква му е цената?

# 549
Bella, стават, да. Част от олиата са лично изпробвани от мен. Авокадовото и това на Нивея с гроздето за лице не съм пробвала. Иначе и аз има два вида на Биеленда, но марката не се предлага в ДМ.

# 550
  • Пловдив

А каква му е цената?
на снимката си пише...

# 551
  • Deutschland
Вече има и продукти за коса с аромата на златното мляко. Бих пробвала бутера за коса, но не съм излизала да видя има ли ги в ДМ до нас

# 552
  • Пеликания
От няколко дена кожата ми на лицето стана грапава (но пък не е суха) не знам от маската ли е, но е много неприятно. Предложете с какво да се мажа. Прополисов крем дали е удачен?

# 553
  • София
Олиото на Балеа с авокадо как е на мирис? Имам другото и ми допада, но е на свършване и се чудя да ги сменя ли?

# 554
Днес пробвах душ олиото на ДМ и много ми хареса. Жалко че в началото на месеца като се запасявах с продукти още не го бяха заредили. Сега ми е 4ти душ гел и ще прекаля ако купя още един. Но като свършат ще купя от него поне няколко бройки. Заслужава си 👌

Общи условия

Активация на акаунт