Дългото чакане след трансфер-тема86

• 44 515
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Севлиево
Белс,не е рано,ще покаже ,и се надявам на хубав резултат.
Колито,съжалявам, явно е имало нещо,но за кратко.
Тео8,направо пускай кръвен и не отписвай опита.Така като те чета нямаш препарат с чхг и са минали повече от 10 дни от трансфера,може да е за хубаво туй зацапване.
Дими,за температура може парацетамол и тя май също е хубав знак...

# 121
Момичета,
Днес ми е 7 ден след трансфер на 5 дневни Е.
Дали утре е прекалено рано да пусна кръвен тест, за да с види има ли имплантация?
Можеш и обикновен тест да си направиш

# 122
Белс,не е рано,ще покаже ,и се надявам на хубав резултат.
Колито,съжалявам, явно е имало нещо,но за кратко.
Тео8,направо пускай кръвен и не отписвай опита.Така като те чета нямаш препарат с чхг и са минали повече от 10 дни от трансфера,може да е за хубаво туй зацапване.
Дими,за температура може парацетамол и тя май също е хубав знак...
Ели, още снощи я свалих с компрес с оцет. Иначе и аз четох, че е добре 37,4/5, но ще видим.

# 123
Благодаря ви, момичета! ❤
Мислех този път да изчакам до 12 ден, но от сутринта имам слаба болка ниско долу и заради това реших да направя тест. Ако е станало нещо поне да се разбере.

# 124
Здравейте момичета.
Днес ми е 8-я ден от ембриотрансфера. Два ембриона на 5 дни. От вчера насам изпитвам ужасна изгаряща болка ниско долу, болки в кръста и яйчниците като преди цикъл, но по-гадна. Коремът ми е леко подут. По принцип пия но-шпа 3 пъти по 2,но не може да ми насмогва. Не знам вече какво да си мисля, това хубав или лош знак е. Кръвен тест ми казаха на 14-я ден.

# 125
Моите болки бяха като стържене на гола рана...няма такава болка,но бе за макс 10мин 1-2пъти дневно, при полож.резултат.Не бях чела за такива,но си е факт при мен.

# 126
Трансфер 24.09 на 2 5 дневни
Чхг 9ден 37.58 , 11ден 79.89 , 13ден 120.70
Има ли вероятност да излезе нещо хубаво от това или всичко отива по дяволите.. Страх ме е от извънматочна. Как мислите?

# 127
Има шанс,изчакай!

# 128
  • София/Севлиево
За извънматочна стойностите май са доста по-големи...Знам за няколко случая с неправилно и неудвояващо се чхг,които сега са прекрасни дечица.Така че изчакай и не губи надежда.

# 129
Здравейте, момичета днес е 12 ден след трансфер на двудневен ембрион и не издържах и си направих тест в 2 часа слетобяд знам трябва сутрин но изведнъж реших. Нямам напрежение в гърдите имам от време на време само в корема и теста е отрицателен дали пък има някъв шанс

# 130
Здравейте, момичета това ни е 3ти опит и за първи път виждам резултат различен от нула. Резултата е 4,880 /при реф. стойности под 1 отрицателен/на 10 ден на 2 4ри дневни ембриончета. Според докторката щом не е под 3 имало малък шанс, вие какво смятате и практиката какво казва. Знам че много ми се иска, но съм реалист и си мислех, че даже ще ми каже да спра всички лекарства.

# 131
Shefitooo, на горния тест се вижда бледа чертичка. Спокойно можеш да пуснеш кръвен, моя го направих на 13 ден. Още веднъж, успех!

# 132
Надежда,  моето мнение е ,че е отриц.
Съжалявам...

# 133
  • София/Севлиево
Аз мисля,че е БХ,което пак си е отрицателен,но пък е показателно,че поне е имало имплантация...

# 134
Shefitooo, на горния тест се вижда бледа чертичка. Спокойно можеш да пуснеш кръвен, моя го направих на 13 ден. Още веднъж, успех!
Много се надявам и на мен ми се привиждат, че има  чертичка аз живея в Лондон и тук не мога даги накарам да ми пуснат кръвни казват, че трябва да изчакам до 16 ден.

Общи условия

Активация на акаунт