Дългото чакане след трансфер-тема86

• 45 097
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета. Искам да попитам дали при поставянето на Овитрел преди трансфер някоя от вас се е чувствала зле? При мен доста реакции станаха и рекох да попитам за успокоение и подкрепа. Simple Smile

# 136
Привет, момичета. Искам да попитам дали при поставянето на Овитрел преди трансфер някоя от вас се е чувствала зле? При мен доста реакции станаха и рекох да попитам за успокоение и подкрепа. Simple Smile
След като ми биха инжекцията, до 2 Мин ми стана много зле и повръщах.

# 137
Привет Момичета. Днес ми е 13 ден след трансфер направих уринарен тест но втората ми чертичка е бледо розова, според вас бременна ли съм?

# 138
# 139
Кога трябва да пусна кръвен?? ето го и теста

# 140
Кога трябва да пусна кръвен??
Още днес можеш, на мен ми казаха на 14 тия ден.

# 141
Благодаря. Успех на всички 🤩😍

# 142
Здравейте пак, момичета! На 9-ти ден днес на 5-дневен емрион резултат: 35.48 mIU/ml, не смея да се зарадвам. Сестрите ми се скараха, че е твърде рано, знам, ще повторя в събота, но резултатът не бил от Прегнила, който си поставих преди 2 дни. Какво мислите, имам ли шанс?

# 143
Има,изчакай и пусни пак кръвен.

Благодаря. Успех на всички 🤩😍
чудесна 2ра черта
Честито!

# 144
При мен всичко приключи снощи (стискам палци на останалите, които очакват положителен резултата и ви желая лека бременност) Ембриотрансферът беше на 17.09, имаше позитивен тест..но снощи през нощта започнаха много силни болки, много кръв..докторът каза, че или е било кухо яйце и организмът ми го изхвърля, или организмът ми разпознава ембриона като чуждо тяло и пак го изхвърля. Аз съм с отрицателен резус фактор, приятелят ми е с положителен. При този спонтанен 'аборт', трябва ли да се поставя допълнително някаква инжекция? Докторът нищо не каза, а аз забравих да попитам Sad

# 145
  • София/Севлиево
Тео,съжалявам.За резус фактора не знам как седят нещата...

# 146
Тео, а все пак видя ли те доктор? И аз имах кървене и мислех, че е приключило в началото, но се оказа отлепване. След десет дни увеличена доза утрогестан сакчето се беше закрепило отново.

# 147
Да, видя ме и вече нямаше нищо (освен кръв в матката), никакво жълто тяло, просто нищо.. Каза, че организмът ми е щял да се изчисти сам, защото било спонтанен аборт, но в понеделник ще отида пак на контрола. Просто се чудех за инжекциите за резус фактор-бият ли се в моя случай или чак ако бременността се задържи до 28 седмица : / Изобщо не знам как не се сетих да попитам в кабинета

# 148
  • Стара Загора
ТЕ08 ние сме по същия начин - аз отрицателен, той положителен - нищо не се бие предварително. По време на бременността се изследват антитела и ако е положителен резултатът тогава се поставя (в случая ако бебето е с положителен резус фактор) при мен засега не се налага

# 149
Момичета,сега видях,че през последните 2 дни има много лоши новини,а така се надявах да видя много положителни тестове и радостни коментари.Искрено съчувствам на всички, при които нещата са се развили в нежелана посока.Желая ви бързо възстановяване и дано скоро намерите сили да продължите борбата за мечтаното бебе.Била съм на ваше място и знам че трябва време да се "изправиш на крака"и отново да се усмихнеш на света.Кураж и не тъгувайте сами,споделете как се чувствате с партньора си,трябва заедно да го преодолеете.
На тези пък,при които новините са добри,стискам палци всичко да е наред до край!

Общи условия

Активация на акаунт