Дългото чакане след трансфер-тема86

• 44 460
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Севлиево
На мен при БХ ми дойде още преди да спра лекарствата(в случая Утрогестан и Фраксипарин)...
Днес си получих заповедта,та с малко късмет в края на месеца ще стартирам и ноември може да се запиша като отново чакаща след трансфер(тамън 6-ти ще ми е)...

# 91
Здравейте! Не знам дали този въпрос е за тук, но... Тези от вас, които са се готвили за ЗЕТ в София преди трансфер в Турция, къде ходихте за преглед в началото на цикъл? Притеснявам се кой ще ме приеме от днес за утре за измерване на лигавица и преглед на яйчниците на втори ден. В инвитро клиниките се справят с този преглед най-добре, но няма как да си запиша час само за това с един ден предизвестие. Благодаря!

# 92
  • Варна
Здравейте, момичета.
Както Ви бях писала по-рано на 06.10 трябваше да си пусна кръвен, но понеже от вчера имам кафяво зацапване, болки в десния яйчник и ме обливат горещи вълни се обадих сутринта на доктора и той ми каза да си направя кръвен днес (10 ден от трансфера на 2 петдневни ембриона).
Е направих си и резултатът ми е 5.0, което е отрицателен. Каза ми да спра всички лекарства и когато ми дойде да му се обадя, за да ми каже какво ше правим.
Съжалявам и съчувствам на всички с отрицателни резултати. Пожелавам успех на всички.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 16:30 от madlen.jordanova

# 93
Момичета,в петък спрях всички лекарства,оказах се с биохимична бременност...знам,че при всеки е различно...долу горе кога идва цикъла?И след всички тези хормони-дуфастон, прогестерон, естроферм...да се очаква ли по -дълъг или болезнен цикъл?🙄🤨
На мен ми дойде на 4-тия ден след спиране на всички лекарства. Цикълът ми беше 2 дни малко по-обилен от обикновено и беше 5 дни общо.
и при мен бе същото

Sweety,според мен 2ро ин витро.🍀

# 94
Здравейте,
Писах преди няколко дни... Трансфера ми беше на 25.09, през първия ден имах придърпвания ниско в корема. На вторият (26.09) ден нищо, на третият - имах температура до 37,4, сухота в устата и лека кашлица. Обадих се в клиниката, казаха че е нормално, да пия осцилококцинум. Ден четвърти (29.09) - нямам температура, само от време на време леко кашлям,  започват болки в гърдите. Случвало ли ви се е да вдигате Т?

Здравейте! И от мен един отрицателен резултат. Днес ми е 10 - ти ден, направих кръвен тест и резултата е 0,2....

# 95
Днес само лоши резултати.
И аз също сигурно ще съм така,но реших да направя теста на датата си в събота.
Да живия още няколко дни с мисълта че може да не е отрицателен Pensive
На някой случвало ли му се е да има задух след трансфер.От няколко дни имам особенно като вървя.
Сигурно е нещо от лекарствата.

# 96
Здравейте момичета!
И аз да се разпиша в темата. Днес ми беше деня на теста, за съжаление отрицателен. За първи път правих ин витро, на 39 г. съм. След стимулацията извадиха 7 яйцеклетки, 1 дефектна. От тези 6 три се оплодиха, една спря развитие на втория и ден и другите две ми ги върнаха като перфектни ембриончета на трети ден. За съжаление, нищо не се получи. Сега ще почивам два месеца по препоръка на лекарката, но после се чудя какво да правя. Дали има смисъл от  ново ин витро, при положение, че не остана нищо за замразяване /като резервен вариант/? Или да пробвам на естествен цикъл или инсеминация? Ако някоя от вас е била в такава ситуация, ще се радвам да сподели. Иначе хормони, всичко ми е в норма...При мен установен проблем няма.
Sweety,аз бях в същата ситуация след моето 1во инвитро(но съм на 42г.).Извадени 5Я,3 ставаха,2оплодени и само 1 Е до 3ти ден,отрицателен резултат.Впредвид годините ти,не си губи времето с инсеминации.Най-голям шанс за успех имаш с инвитро.Аз също нямам установен проблем(имаме с мъжа ми дъщеричка на 3,зачената естествено),но сега сме с вторичен стерилитет и МФ.И макар,че спермограмата се подобри значително последните месеци и пробвахме сами,докато се възстановявах от 1та процедура,не се получи и направих 2ро инвитро,след седмица ще разбера резултата.На твое място бих си починала 2-3 месеца и после отново инвитро.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 17:05 от kremkaramel78

# 97
Здравейте момичета!
И аз да се разпиша в темата. Днес ми беше деня на теста, за съжаление отрицателен. За първи път правих ин витро, на 39 г. съм. След стимулацията извадиха 7 яйцеклетки, 1 дефектна. От тези 6 три се оплодиха, една спря развитие на втория и ден и другите две ми ги върнаха като перфектни ембриончета на трети ден. За съжаление, нищо не се получи. Сега ще почивам два месеца по препоръка на лекарката, но после се чудя какво да правя. Дали има смисъл от  ново ин витро, при положение, че не остана нищо за замразяване /като резервен вариант/? Или да пробвам на естествен цикъл или инсеминация? Ако някоя от вас е била в такава ситуация, ще се радвам да сподели. Иначе хормони, всичко ми е в норма...При мен установен проблем няма.
Според мен пробвай още един стимулиран опит( 7я са мн.добре!Повечко яйчица по-голям шанс😊 на естествен ще разчиташ на 1 макс. 2 яйчица  или пък ще събирате 3-4 месеца което си е игра на нерви ....постоянна фоликуметрия и следене на овулация,пункции,оплождане и тн...разбира се това си е мое лично мнение.)Първият ми
ИКСИ неуспешен(бях на 39😉)организмът ми не реагира на стимулацията и в крайна сметка имах едно ембрионче което  не беше мн.добро на 3-ти ден и може би просто спря развитие след като ми го върнаха(аз така си мисля😌).Вторият ми опит ми смениха стимулацията(три яйчица =две ембриончета)пак ИКСИ +всички възможни МАКС,ИМСИ и тн.свързани с мъжкият ни фактор и ги отгледаха до  5ти ден.В момента съм на 40г и  бременна в 22 седмица😁

# 98
Здравейте момичета!
И аз да се разпиша в темата. Днес ми беше деня на теста, за съжаление отрицателен. За първи път правих ин витро, на 39 г. съм. След стимулацията извадиха 7 яйцеклетки, 1 дефектна. От тези 6 три се оплодиха, една спря развитие на втория и ден и другите две ми ги върнаха като перфектни ембриончета на трети ден. За съжаление, нищо не се получи. Сега ще почивам два месеца по препоръка на лекарката, но после се чудя какво да правя. Дали има смисъл от  ново ин витро, при положение, че не остана нищо за замразяване /като резервен вариант/? Или да пробвам на естествен цикъл или инсеминация? Ако някоя от вас е била в такава ситуация, ще се радвам да сподели. Иначе хормони, всичко ми е в норма...При мен установен проблем няма.
Според мен пробвай още един стимулиран опит( 7я са мн.добре!Повечко яйчица по-голям шанс😊 на естествен ще разчиташ на 1 макс. 2 яйчица  или пък ще събирате 3-4 месеца което си е игра на нерви ....постоянна фоликуметрия и следене на овулация,пункции,оплождане и тн...разбира се това си е мое лично мнение.)Първият ми
ИКСИ неуспешен(бях на 39😉)организмът ми не реагира на стимулацията и в крайна сметка имах едно ембрионче което  не беше мн.добро на 3-ти ден и може би просто спря развитие след като ми го върнаха(аз така си мисля😌).Вторият ми опит ми смениха стимулацията(три яйчица =две ембриончета)пак ИКСИ +всички възможни МАКС,ИМСИ и тн.свързани с мъжкият ни фактор и ги отгледаха до  5ти ден.В момента съм на 40г и  бременна в 22 седмица😁

В коя клиника бяхте?

# 99
coolyto : МЦ"Св.Иван Рилски" гр.Тутракан

# 100
Задух има и при бр-ст,аз имах😃

# 101
А с какви препарати беше втората стимулация?

# 102
И аз съм при тях ☺️, при Любомир Бойчев, сега чакаме 16.10 за теста.
Аз съм на 37, ММ на 41 с табурен стерилитет и лоша СГ. Това ми беше 2 Ра стимулация, 27 фуликула, 23 зрели, 14 оплодени, с МАКСИ и ИКСИ, 2 върнати на 5 ден, 8 замразиха. Стискам палци на всички чакащи, мъжки момичета.
Ако пак ми се наложи ще мина през всичко, но дано не, че този път не се чувствах много добре.

# 103
Здравейте, някой има ли опит с небалансират ембрион е подобен резултат?
Хем ми дадоха надежда, че може да се самокоригира, хем ме наплашиха, че може да не е хубав края, ако се захване.Какво мислите вие?

# 104
А с какви препарати беше втората стимулация?
Първата беше Фостимон след няколко дни Менопур+Цитроцид втората Гонал+Менопур от първият ден  и съответно включи Цитроцид от 5-6 ден ...При мен хормоните АМХ и Инхибин Б си бяха мн.добри за възрастта ми + мин. 10 хубави антрални фоликули на 2ри ден но яйчниците не отговориха  на първата стимулация ..Както доки. каза "не сме направени по калъп всеки организъм си е различен".От това което съм изчела и видяла едно от най-важните неща при ин витро процедурите е индивидуалният подход.

Общи условия

Активация на акаунт