Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 801
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
С тези воали май и друго ,освен целувки ще има....

# 301
  • София
От първия фраг ,не сме недоволни, нали ,момичета?Поне по картинки..Ха-ха
Има време. Като пуснат втория... пак ще се вайкаме! (скубещо коси човече) Joy

# 302
  • София
Дадоха ни фраг (за да успокоят страстите), но честно казано момичета, на мен финала никак не ми хареса! Някой преди малко написа (извинявам се, че не цитирам точно), че и Пъръл и Серкан са тръгнали да успокояват Селин! Но това не е така, Серкан и Пъръл се разминаха, т.е. само Серкан отново хукна след Селин! И както написах преди малко съм бясна, защото ако такова поведение от негова страна можеше да бъде оправдано преди 11 епизод (преди да се обясни в любов два пъти), то сега такова поведение не му отива! Независимо от обстоятелствата! Трябваше просто за каже на Еда, че отива при Селин, а той не каза нищо, просто тръгна! Върна се стария Серкан Болат! Angry

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 00:27 от nrgmama

# 303
Лелее следващия фраг е .. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes о май Год! Sparkling Heart Тези искат да докарат на хората до истерия. Ама и така трябва (силен ден - силна конкуренция). То голяма любов ще излезе при тези двамата.. Scream Cupid

# 304
Еееее, не се кахърете, той сигурно веднага ще догони Еда Wink

Момичета, благодаря за превода, за компанията и за хубавите емоции!
От мен повече утре....или по-късно, че вече е утре!
Ако имам сили ще направя бърз преговор и си лягам. Лека нощ!

# 305
Лека и спокойна нощ!Благодаря за превода, да сте живи и здрави , момичета,че се лишавате от сън, семейство заради нас!Благодаря и на останалите за чудесната компания!Утре ще разнищваме подробностите..

# 306
  • София
Превод на фрага...

След толкова години , сред толкова хора синът ми среща точно това момиче и се влюбва в нея
Не може да го крием  от сина ни. Той трябва да знае кое е това момиче
Ние сме влюбени и вярвам в него
без теб не мога да дишам
Когато поискаш ще ти дам въздух
Трябва да поема отговорност. Серкан трябва да знае че не може да бъде с това момиче

Аз не разбирам защо Серкан да не може да бъде с Еда? Каква вина имат те за издънката на Алптекин? Това първо. Второ, Еда има най-малка вина и не заслужава да я обвиняват в нищо, камо ли в отмъщение! С нищо до момента не се е показала като лош човек, с нищо не им е навредила. Най-тъпо ще е, ако се разделят заради това. Но сигурно точно това ще се случи. Освен ако не ни изненадат с различен сюжет. Няма да се оплаквам! Иначе драма. А, как мразя драми!!!

# 307
Ще се състои ли сватбата?
Резултати Гласували: 52

21 / (40.4%) Сватбата ще се състои,но ще стане някакъв инцидент след нея
    18 / (34.6%) Няма да има сватба
Браво на позналите Simple Smile

# 308
Превод на фрага...

След толкова години , сред толкова хора синът ми среща точно това момиче и се влюбва в нея
Не може да го крием  от сина ни. Той трябва да знае кое е това момиче
Ние сме влюбени и вярвам в него
без теб не мога да дишам
Когато поискаш ще ти дам въздух
Трябва да поема отговорност. Серкан трябва да знае че не може да бъде с това момиче

Аз не разбирам защо Серкан да не може да бъде с Еда? Каква вина имат те за издънката на Алптекин? Това първо. Второ, Еда има най-малка вина и не заслужава да я обвиняват в нищо, камо ли в отмъщение! С нищо до момента не се е показала като лош човек, с нищо не им е навредила. Най-тъпо ще е, ако се разделят заради това. Но сигурно точно това ще се случи. Освен ако не ни изненадат с различен сюжет. Няма да се оплаквам! Иначе драма. А, как мразя драми!!!
+ 1
Затова и не ги гледам...

# 309
Благодаря, Александра! Лека нощ на всички момичета!

# 310
"50 нюанса свърши", почва "Вятърничавия" Smiling Imp От Рим, през Ямбол и право в ИстАнбул.
Сега почваме да се въртим по спиралата - младирност изпитва чувство за вина. Ед ате се искат, старите не дават. Хеле като разбере и Мардинската Баба кои са сватовете ...
Защо му наскочихте на Серкан. Все пак Селин му е отдавнашна приятелка, той също е една от причините Ферит да я  зареже, защото не й каза навреме, че не я обича.
След разговора с нея в предния ден със сигурност изпитва чувство за вина. Еда ще го разбира, но до едно време.
За това, че фрага не просто ни подведе, ами направо ни излъга си има причина. Дтория го дадоха в събота. До днес може да са премонтирали сцени. Все пак и те следят социалните медии и конкуренцията.

ПП Даже трябва да са щастливи, че могат да възмездят Еда за загубата, като й дадат закрилата на собственото си семейство след кат оса отнел нейното. Разбира се ако тя е информирана и съгласна. Само че винаги е по-лесно да хвърлиш едни пари и да бягаш далеч от жертвата, за да не ти напомня вината и да не трябва да се ангажираш емоционално.

# 311
  • София

Май повечето четящи и пишещи в темата не си падат по драмите! Аз не случайно споменах за разменения младоженец в сериала Сезонът на черешите! Така се притесних, че ще дублират този безумен момент, но след първия фраг се поуспокоих, че поне това няма да се случи! Дано проблемите, трагедиите и сълзите не станат основна сюжетна линия на сериала! Дано! Nature First Quarter Moon With Face

# 312
На мен не ми хареса Серкан бей още като посрещна Еда с ръцете в джобовете ,а безмълвното отиване при Селин ,а възможно  да е и при Ферит ми прекипя . Дано не ни вкарат сериала в клишето ,всеки  да се втурне да пази своето си чедо  и чедата да пострадат най-много .
Явно мардинската "феодалка " ще е само на телефона и съобщения .

# 313
Благодаря на момичетата за превода! Flowers Hibiscus

Лека нощ на всички, а утре коментарите малко да ги премислим!

# 314
  • София
Благодаря на sevgito и на Александра за превода! Страхотни сте!!! Направихте ни много щастливи. Hug

nrgmama, напълно съгласна съм с теб. Доста груба постъпка от страна на Серкан спрямо Еда. И наистина само той хукна след Селин. Пъръл остана там да виси... Не знам какво обяснение ще намери в следващия епизод, но очаквам да е наистина добро. Защото се изложи. Черна точка има. Ама голяма.

Много се надявам да запазят свежестта на сериала и да не залитнат в драма. А с този инцидент натам ми отиват нещата. Не ми се ще... Досега лъжите са били основният проблем между ГГ и причина за раздяла. (В другите ромкоми визирам.) Ама при нас е бая по-сериозно. Оф я! Не ми се иска, не ми се...

Лека нощ, прекрасни момичета! Не знам дали ще заспя скоро от емоция. Но... до утре със сутрешното кафе! Heart Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт