Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 807
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • Кърджали
Уффф, слънцето изгря докато чакам тия реклами да свършат...
Искам да видя промото, да се натъпча с лекарства  за настинката и да заспя

# 286
В сторито на инстаграма на Енгин има видеоклип от сцената когато Пъръл го целува. С коментар - Аййде, децата да заспиват. Ама съм със старешко далекоглетство, та не виждам добре - май и език му пуска. Който може да ги вади и пуска тука - моля.

# 287
# 288
  • София
Явно ще е това. Със смесени чувства съм... Хубав епизод беше, но в последните 20 минути го осраха (без извинение). Въобще не очаквах това от разкритието коя е Еда. Ферит хубаво заряза Селин, ама тази реакция на Серкан не ми допадна въобще - не беше уважително към жената до него (без значение крият ли се или не). Надявам се в другия епизод да поправят тези две неща и да не надробят още глупости. Много е важно какво следва оттук нататък, защото новият сезон вече започна. Лятото бити, както каза днес черната розичка. И конкуренцията само това чака - паднат ли веднъж рейтингите, после трудно се вдигат.

# 289
А аз си мислех,че ние имаме дълги реклами

# 290
Чудя се колко ли хора в Турция, дето не са луди като нас, зарязват всичко за да седнат пред телевизора да гледат сериал 3-4 часа? Кога спят, кога си гледат семействата? Аз сега не ходя на работа и ми е добре, но ако ходех не знам как щях да функционирам в четвъртък Thinking

# 291
  • Кърджали
След малко ще пуснат промото. Зависи какво имат предвид под след малко...Тази или другата година... Че с тия реклами...

# 292
Ще има много целувки

# 293
Явно това с Алптекин ще е от следващия епизод....дадоха фрага. Добре, че не пуснаха реклами и преди него Joy

# 294
  • София
Фрагът изглежда свеж...има и целувки..

# 295
# 296
  • София
Изгледах фрага - ще има любов! Еда пак ще прости глупавата роботска постъпка, но аз не мога. Много се ядосах. (Приемам го лично, защото съм била в подобна ситуация с бивша. Въпреки че знаеш, че човекът до теб те обича и не изпитва нищо към другата, пак е обидно...)

# 297
От първия фраг ,не сме недоволни, нали ,момичета?Поне по картинки..Ха-ха

# 298
  • Кърджали
Превод на фрага...

След толкова години , сред толкова хора синът ми среща точно това момиче и се влюбва в нея
Не може да го крием  от сина ни. Той трябва да знае кое е това момиче
Ние сме влюбени и вярвам в него
без теб не мога да дишам
Когато поискаш ще ти дам въздух
Трябва да поема отговорност. Серкан трябва да знае че не може да бъде с това момиче

# 299
Честно ви казвам, аз и сега в четвъртък съм като пребита, за дето в сряда стоя до късно и гледам сериала, не че се оплаквам, де.. 😄❤
Значи сега и Болатови ще се месят на връзката.. но явно се разбира, че са двойка поне.

Общи условия

Активация на акаунт