Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 796
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Кукличка, има си във всяко дизи известна непоследователност и нелогичност в действията на героите защото трябва да се създаде определена ситуация.
🦨За това Алптекин първо даде акции като подкуп, за да се съхрани тайната, а пък после бърза да разкаже. Но да не забравяме, че ситуацията вече е различна. Жертвата на престъплението е на път да се сроди с престъпника.
Другото интересно е, че Алптекин е сигурен, че ако разкаже на Серкан той ще се раздели с Еда. Явно не познава сина си. В същност Еда ще им отреже квитанциите като разбере. Мама Айдан и тя няма да стои мирно. Като види, че Бебеим не се отделя от Цветарката ще изприпка да я информира за семейните дела.
🦅Защо Айфер реагира така на отлагане ученето на Еда? Ами повярвайте ми това е точната реакция на родител на момиче по темата. Аз съм го преживявала лично в позицията на Еда. Особено когато разбра, че е заради Серкан. В главата на Айфер сценария е следния - любов, брак, бременност, деца, евентуална забрана от мъжа да учи. Последиците за цял живот - подчиненост, зависимост, неудовлетвореност от несбъднатите мечти. При всеки удобен случай Айфер набива в главите на момичетата мантрата - не ви трябва мъж, за да се чувствате значими.
🦩По отношение на Селин - много скоро ще загуби благоразположението на Алптекин и приятелството на Серкан. Само да разберат, че е продала акциите на италианеца. Да ги видим там какви ще ги завъртят.
🦆Последно да се изкажа - вълнуващо е да се следи сериала седмица след седмица. Но по-добре се вижда логиката в постъпките и завоите в сюжета когато се седне на маратон на вече завършен сериал. От събота насам правя точно това и хващам детайли, които са ми убягнали, а пък са важни. Сега гледаме да видим КАКВО ще стане. А когато всичко е завършено виждаме ЗАЩО е станало.
❤️Успешен ден на всички и късмет да живеете там, където 4 часа от деня можете да посетите на гледане на сериал, вместо на пътуване до работа в реала 😜

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 07:37 от dariVale

# 331
Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

П.С. Благодаря ви за невероятната компания снощи, лично аз си изкарах страхотно. Серията ми хареса. Само тъпата постъпка на Серкан ме издразни, да изостави така нашето момиче, но дано се реваншира другата сряда.
Хубав ден! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 08:16 от mi_si

# 332
  • Кърджали
Серкан го разбирам (но все пак знаем историята му). Серкан е израснал нез да се усеща важен за някого. От малък е пратен в пансион, той го е приел като изоставвне в детската си глва. Не е свикнал да мислят за него, да мисли за някого. Ще му трябва време да адаптира действията си спрямо мисълта за Еда. Вижда се, че до мея тойнсе променя, става по-спокоен, по-доверчив дори, сваля преградите.
Като видя провалената сватба (нешо за което толкова упорстваше) се попивства виновен. Не вярвам да тръгна т да създават нешо между него и Селин. Тя разбра, че той е влюбен в Еда - "ти избра нея", "толкова много време исках и мен да погледнеш така както гледашмЕда, да се усмихваш така". Той в колага съшо беше категоричен по негояия си неспокопсан начин "Като те има теб... Те има само теб" Аи Селин затова чродаде акциите си, да не ѝ се налага да работи и да вижда Серкан след сватбата. Номсега, когато няма сватба и се разбере за акциите, ще попадне в много лошо положение и ще загуби доверието и на Серкан и на баша му. Може бинс времето ще се подредят там нещата, но ще има буря.
Смятам че отсега основната интрига ще е случилото се със семейството на Еда и намесста на двете фамилии. С

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 08:40 от Aлекcандрa

# 333
Добро утро прекрасници! Sparkling Heart

Влизам в темата ииии шах с пешката, двеста.....петдесет....и девет коментара!!!! Ще има да ви четааааа, да ви четааа, а вие ще изпишете още толкова и стигане нямате...Heart Eyes Аферим къзлар! Kissing Heart
Снощи гледах серията, бъкел не разбрах, няма да коментирам, защото винаги след онлайн гледане си правя някакви много грешни заключения, пък с думички всичко придобива друг вид и смисъл! На прима виста обаче, продължавам да бъда разочарована от родителските тела. Слушахме от Айдан " О бу чичек къз!", с характерната интонация и физиономия, сега се включи и Айфер с "О бу Серкан Болат!" с почти същата интонация и физиономия! Не ми стана ясно Алптекин какво точно иска, но с руския превод ще си изясня, ама и той май нещо, нещо....
За мене все още Ферит е от добрите, много болка му причини Селината и напълно заслужава да остане известно време сама, за да си научи урока, когато не можеш да бъдеш с този, който искаш, не постъпвай подло с този, който те иска, защото в крайна сметка винаги се плаща много висока цена! Очаквах повече нежни и романтични моменти с нашите слънчица, може и да са били достатъчни, но лично на мене ми бяха малко!
Баааай! Hug
Захващам се със служебните дела, пък кога ще ви четааааа.... Heart Eyes

# 334
A как се стигна до там Селин да продаде акциите си на италианеца? Този италианец много хитър.
Гледам документа, който подписа на сватбата прехвърля 15% от нейния дял.
Алптекин е прехвърлил 5% от неговия на Ферит.

# 335
Вечерта, когато Серкан подари на Еда звезда тя мислеше "о миг, поспри", а той "кога ще й омръзна". Все още се страхува да заложи на чувствата.
Няма как да измъдрят нещо между него и Селин (надявам се поне), защото тя и с него постъпи подло както с Ферит - продаде си акциите без дори да го предупреди.
Хареса ми идеята за двойка Ферит-Джерен.

ПП Селин е имала предложение от италианеца. Подписа го преди никяха като символ, че скъсва с миналото. Беше решила да прекъсне всякакви връзки със Серкан, холдинга и Артлайн, за да покаже на Ферит, че е посветена само на него.
Ферит добре направи, че се отказа, защото - веднъж предател, винаги предател.

# 336
  • Кърджали
Да итслианеца искаше да става съдружник в замяна на участие вмпроекта. Алптекин отказа, но Селин продаде своямси дял. И сега ще има да съжалява.
Както казах, страха на Серкан (Кога ше и омръзна) е разбираем сннеговото минало. Тепърва разбира наистина какво е да си важен и да имаш важен човек до себе си.

# 337
Добро утро Simple Smile Благодаря на Александра, че въпреки неразположението ни отдели много време за превод снощи.Flowers Rose
Без да съм гледала със субки снощната серия, мога да кажа, че две неща не приемам изначално и не знам дали текстът може да промени мнението ми. Първото е от серията - разбирам драмата на Ферит, но ... да кажеш "не мога" на масата за подписване, е ... не е мъжко според мен. Имаше възможност това да стане преди церемонията. Така стана, вместо "булката беглец", младоженецът беглец" - избягнаха клишето. Smile
Второто е от фрага за следващата серия и ... пак се отнася до мъж. Sweat Smile  Този път до Алптекин. Ми не се поема отговорност за собствена небрежност като вземаш решение за живота на сина си. Тцъ. И при двамата паниката надделя.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:41 от Katya_I

# 338
Добро утро и от мен . Според мен Серкан пита  "кога ще ти омръзна?" заради историята на доктора и как любимата му го напуснала , защото бил скучен работохолик Confused  Той осъзнава , че не й подхожда, няма сходства в характерите им поне на пръв поглед, според мен има много, просто още не са ги открили. Освен това няма нищо по -  хубаво от това хората да са различни, противоположностите се привличат Heart Eyes  Има много неща още тепърва да осъзнават един за друг и с времето връзката им ще става все по - силна, в началото е вълнуващо , но и много хлъзгаво както се казва, лесно се руши връзка, която тъкмо е започнала.

П.П.
Скрит текст:
и аз като започнах връзка с мъжа ми се чудех кога ли ще му омръзна Joy той е бивш военен парашутист, алпинист, фен на екстремните преживявания,  колкото бързо печели пари, толкова бързо ги и харчи, типичен  представител на "един път се живее" Joy А аз съм типичен представител на счетоводителите - винаги си правя сметка за парите, заделям , не харча за глупости , толкова страхливо дете бях , че нито мога да плувам , нито да карам колело Joy Е , вече 10г и половина сме заедно , имаме си две дечица, определено се чувствам обичана жена и страстта още не ни е напуснала Stuck Out Tongue Winking Eye

Според мен в следващите серии първо ще разберем малко повече за семейството на Еда, бабата може да се появи , първо там може да има малко драма защо Еда не е казала на Серкан , че е от заможно семейство и има жива баба Grinning  истински драматичния момент ще го задържат малко , дано да не е до 20та серия наистина Grinning може би ще изчакат малко рейтинга да тръгне да пада и тогава ще пуснат бомбата, съседите обичат да гледат повече драма и когато главните герои са разделени рейтинга хвърчи.

# 339
  • Кърджали
За Алптекин проблема се изразява в "Има Еда в живота ни, има проблем. Няма Еда - няма проблем." нафявам се бързо да се разбере че така не става.
Сега седнах да гледам наново. Снощи изпусках реплики , разсейвах се. Та сега пак се разтапям от любов, много са готини сцените, а влюбеният робот има толкова съблазнителен глас и поглед, че на мен ми иде да се влюбя я...

# 340
Рейтингът пада Sad

Ето и на прекия ни конкурент:
Скрит текст:

# 341
Добро утро и от мен ,момичета!
Ето превода на руски за желаещите..
https://uteta.tv/movies/serialy/71555-postuchis-v-moju-dver-12-s … kie-subtitry.html
Хубав ден!

# 342
Скрит текст:
Рейтингът пада Sad

Ето и на прекия ни конкурент:
Скрит текст:
За мен идва още по-голяма конкуренция другата сряда. Неверен / Sadakatsiz с Джансу Дере.

# 343
Нашите да се стягат Simple Smile
Още от рейтинга снощи:

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 11:02 от mi_si

# 344
Не мисля, че Неверен ще бъде достоен конкурент на нашето сериалче и ДЕК, но знае ли човек, може в началото първите му серии да имат гледаемост като нещо ново. Аз лично не съм фен нито на Джансу, нито на Джанер и трябва филма да е нещо много изключително, за да го гледам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт