Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 795
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря за новата тема. Разписвам се.
Явно любов без драма не съществува в сериалите ... отново ще се напрягаме. Simple Smile))

# 346
Обикновено първата серия на всеки нов сериал е с нисък рейтинг,   на втората седмица се вижда реално Wink
Аз смятам  , че рейтингът е много добър за момента,  даже отличен . Обикновено спират сериали, когато рейтингът падне под 4 пункта устойчиво няколко седмици. Мистър грешен 2 седмици беше под 4 и го спряха , по принцип не се бърза толкова , но Фокс имат много сериали за сезона и явно бързат да ги пускат и затова. Имат 10 сериала за 7 дни , един вече спряха, още два предстоят значи Grinning

# 347
Епизода с английски субтитри:
https://www.facebook.com/periwinklepsyche/videos/3949401555089578

И фрага с английски субтитри
https://www.facebook.com/116760646725559/posts/140335777701379/

# 348
Това го дават като актуална снимка за следващата сряда, тоест все пак купон ще има .....

и от Туитър - една съпоставка с подаръците Simple Smile И нашият сложил цвете, за неговото Цвете Gift Heart
Gift Heart

# 349
Здравейте! Да кажа и аз моето мнение. Много ми хареса серията. Аз мисля,че Серкан не последва Селин, а Ферит. И мисля че ще има свадба след негова намеса,затова е този купон. Чакам другата  сряда с нетърпение. Благодаря за превода. Хубав ден от мен!

# 350
  • София
Къзлар, чак сега смогвам да отворя темата, а откакто съм станала - ви мисля. Simple Smile След малко ще ви изчета, но първо да си пусна мислите, преди да са се изпарили. Ха-ха!

Искам да направя едно анализче на епизода от снощи, докато всичко ми е още прясно.

Първо ще обсъдя Еда и Серкан. Simple Smile Ханде и Керем бяха феноменални! Толкова истински, неподправени и естествени емоции ни показаха, че, ако не вярвах в това колко добри актьори са, бих казала, че наистина са влюбени. Всичко в сцените с тях ми хареса! Всичко беше много правдоподобно и според мен нямаше нужда от целувки а.к.а лигавене. Близостта, която ни показаха, беше повече от достатъчна. Имаха толкова интимни моменти, които са напълно нормални за началото на една връзка. Въобще не усетих, че е турско дизи. Наистина все едно гледах реални взаимоотношения. Явно доста комфортно се чувстват един с друг Ханде и Керем, което си личи от играта им. Страхотни!!! Heart

Само краят не ми хареса. Както писа nrgmama, не се ядосах на Серкан, че тръгна след Селин, а на начина, по който го направи. Не може след всичко, изживяно с Еда, да постъпи така. Трябваше да се обърне, да й каже две думи и тогава да тръгне. Сигурна съм, че щеше да получи разбирането й, въпреки че надали щеше да й е приятно. Надявам се това да го поправят в следващата серия. Че Серкан много се изложи. Много!

Айфер въобще не ме подразни, както очаквах. Напротив. Хареса ми загрижеността й и колко интелигентно разговаря със Серкан. Надявам се да продължат в същия дух с нея, а да не залитнат към друго. Истинските дразнители за мен в епизода бяха Алптекин и Айдан. Въобще не очаквах подобна реакция. Алптекин трябваше да се засрами от стореното, да признае на Серкан и да се извини на Еда. И да се моли грешката му от миналото да не коства щастието на сина му. Вместо това той се вайка като пълен неудачник и ми пее песен “Серкан не може да е с това момиче”. Ама защо да не може бе, пислик? Защото ти си сгрешил и не си имал топки да си признаеш?! Много му се ядосах. От началото на филма ми е слаб образ, в смисъл слаб като характер, но вече ме разочарова тотално. Не знам Серкан откъде е наследил този силен характер, защото баща му освен мъж под чехъл е и слабохарактерен. Айдан също ме разочарова. Да си спомни всички неща, които “цветарката” направи за тях, и тогава да ми говори за отмъщение. Надявам се в ход на сериала да ги “поправят” като поведение, има надежда за тях - човек все пак се учи, докато е жив. Wink

Пъръл и Енгин. Хареса ми развитието при тях, въпреки че бях за двойката Джерен и Енгин. Само не знам защо залитнаха в посока на Джерен и Енгин за един-два епизода, след което върнаха отново Пъръл и Енгин. Може би наистина четат какво се пише в социалните медии и променят сценария в движение.

Селин и Ферит. Жал ми стана и за двамата, както писах вчера. Единствената им вина е, че и двамата се заблуждаваха прекалено дълго време - Селин, че има шанс със Серкан, а Ферит, че Селин е превъзмогнала Серкан. Добре е, че се разделиха. Според мен предстои всеки от тях да открие своя човек. Надявам се да не ги съберат. Харесва ми тази достоверност в сериала. В реалния живот би се случило точно това след всичко, станало между тях - захаросаният сценарий би бил да си простят и да се съберат. И само ще споделя нещо лично - преживях абсолютно същото последните няколко години. Аз бях Селин (може би затова съм толкова критична към нейния образ, защото виждам себе си), имах своите Ферит и Серкан. Моят Ферит ме остави, не пред олтара де, но все пак... и след като се осъзнах, събрах себе си и продължих напред, срещнах моя човек, за когото ще се омъжа догодина. Simple Smile И наистина съм щастлива. И за първи път обичам така. Надявам се и за последен. Като характер приличам повече на Еда, но житейската ми история в личен план наподобява Селин-ската. Simple Smile

Комичните моменти няма да ги коментирам - всички знаем кои са. Има ги, на място са. Харесва ми този лек и ненатрапчив хумор, без претенции за нещо повече. Само ще кажа - Ердем. Велик!

Епизодът беше хубав като цяло. Според мен пак ще сме с висок рейтинг. Sunglasses

И за финал - двата основни казуса на този етап от сериала са: смъртта/изчезването на брата на Серкан и инцидентът с родителите на Еда. И двете неща не са типични ромкомски проблеми и не знам какво ще произлезе от тях. Надявам се да запазят жанра на сериала и да не го превръщат в драма (това сигурно го пиша за стотен път). Предстои да ни разкажат повече за случилото се с брата, надявам се. Защото там само загатнаха, но го оставиха така - не разбрахме какво точно се е случило, а само, че Айдан не е могла да се справи психически, започнала е да се дрогира с хапчета и Алптекин, незнайно защо (всъщност знаем, защото е слаб характер Wink), е решил да прати Серкан в пансион.  

И наистина за финал да се повторя - гледат ми се влюбен робот и влюбена звезда един в друг! Heart

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:34 от Бърборанка с розови очила

# 351
Още не съм изгледала епизода от снощи, но видях новият фраг....има почти 2 000 000 гледания за 11 часа....

# 352
Аз поне няколко пъти изгледах флага, няколко от тези 2 000 000 гледания съм Joy
Струва ли ми се или проблясва пръстен?

Може би твърде много се надявам, не се вижда добре на кой пръст е Laughing

Най-доброто, което Алптекин може да направи е да се изправи пред Серкан, Еда, Айфер и Айдан и да им каже какво е научил. Че сега е разбрал и съжалява... за да да няма тайни.

Но май май ще каже на Серкан, той ще скрие от Еда, за да не я загуби. И някой друг ще каже на Еда, което ще е доста кофти. И още повече - ефектът кофти и доста кофти зависи кой е вестоносецът и как е поднесена информацията и в какъв контекст Broken Heart

# 353
  • София
Здравейте! Да кажа и аз моето мнение. Много ми хареса серията. Аз мисля,че Серкан не последва Селин, а Ферит. И мисля че ще има свадба след негова намеса,затова е този купон. Чакам другата  сряда с нетърпение. Благодаря за превода. Хубав ден от мен!
Всъщност можеш да излезеш права - което ще оправдае Серкан в моите очи, но няма да ми хареса това развитие, защото засега не мога да повярвам в любовта на Селин и Ферит и бъдещото им щастие заедно. За да изглежда достоверно, сценаристите доста ще трябва да се потрудят. Simple Smile

Рейтингът ни всъщност е много добър. Паднал е в сравнение с миналата седмица, но това е нормално предвид ДЕК. И все пак рейтинг от 8 пункта е супер. Ако се задържим така, няма да сме заплашени. Надявам се и другата седмица да сме със 7-8, след като почне новият сериал с Джансу. Аз също не го виждам да бъде много гледан. Нито историята ми е уау - римейк е все пак, нито актьорският състав. А знае ли се кои сериали на Фокс са с нисък рейтинг и биха отпаднали??

п.п. Изчетох ви и, разбира се, с доста от вас мненията ни съвпадат. Но ние си знаем, че тук сме с една диагноза. Heart Eyes

# 354
Под 4 пункта са сериалите им във вторник Baraj и в събота Zumruduanka, сигурно ще ги спрат скоро.
Аз мисля този път да се въздържа от английски суб и да изчакам  до събота, дано са ми силни ангелите  Joy

# 355
  • София
mikipoli, благодаря! Дано да ги спират по-скоро, че да си отдъхна. Ха-ха!

Гледах новия фраг отново и отново, имам следния въпрос - не ви ли се струва, че нашите се гледат особено в началото на трейлъра? Погледите им са изпълнени с любов, но някак си са тъжни. Еда все едно всеки момент ще ревне, а Серкан изглежда уплашен, умислен и угрижен. Дали не са разбрали истината? Може въпреки нея да се борят за любовта си, далеч от всички. Защото са на място, непознато ни до момента. Това не е къщата на Серкан или планинската вила. Thinking

# 356
Здравейте! Да кажа и аз моето мнение. Много ми хареса серията. Аз мисля,че Серкан не последва Селин, а Ферит. И мисля че ще има свадба след негова намеса,затова е този купон. Чакам другата  сряда с нетърпение. Благодаря за превода. Хубав ден от мен!
+1

# 357
Фрагът с бг. суб.  Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/2051320908407

Neslihan в instagram:

# 358
Привет, прекрасни! Толкова хубаво сте изписали от снощи страниците.

Аз съм силно впечатлена от Ферит, винаги ми е бил много симпатичен, невероятна игра направи. Истински нещастен, заради отношението на Селин, никой не заслужава да постъпват така с любовта му. А тя го държи като резерва, докато не разбере какво ще стане със Серкан. До последния момент е мислел, че ще се справи, но когато трябваше да каже "да" голата истина го накара да спре. Много беше силен този момент, като и каза че няма да може да бъде с човек вклюбен в друг.

Серкан, много от вас го обвиняват, но аз мисля че постъпи съвсем правилно. Тя е негова близка приятелката още от деството, чувства се виновен защото не и каза на време, че при тях няма да се получи, те просто са приятели и съдружници. Освен това, доколкото познаваме характера на Еда, тя разбира реакцията му, дори ми се стори, че когато го гледаше, сякаш се питаше няма ли да направим нещо (сякаш и тя искаше да помогне)?

За Айдан и Алптекин, нямам думи. Ненавиждам хора, които не могат да поемат отговорност за постъпките си и търсят начин да се измъкнат, обвинявайки някой друг или обърквайки живота му. Някой беше написал и аз съм съгласна с това, че най-правилно е Алптекин да ги събере и да разкаже едновременно на всички какво е станало, да се извиниш и да дадеш шанс да ти простят след толкова години (все пак той не е искал да се получи така), виновен е за скриването на случилото се.

Ердем - умрях от смях с този зевзек.

Е и накрая най-хубавото нещо, любовта между Еда и Серкан. Така го изиграха направо настръхвах. Е малко ми липсваше някоя и друга целувка, но ще го преживея. Надявам се на още такива моменти и на силата на любовта, която може да преодолее всичко.

И аз като вас очаквам сътресения, но зависи от сценария. За сега почти нямам забележки.

Ей за първи път от както съм във форума пиша такъв дълъг пост! Flowers Hibiscus

# 359
  • Пазарджик
+1

+1

Общи условия

Активация на акаунт