Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 778
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък снощи се впечатлих от образа, който е отреден за изграждане от Керем .... Къде ги кри тези огнени чувства тоз човек досега?! Взе цялата отговорност и решителност, които досега демонстрираше Еда... Застана мъжки, без излишни глезотии и направи предложение, запечатано с целувка... Нямаше нужда от договорни отношения, допълнителни подписи и печати... Направо си подпечата визата момчето... За любовта на Еда, а пък после и за Италия ... Laughing  Ама страхотна игра на Керем -  той целият сияеше, чудеше се как и къде да си скрие усмивката от вълнение... Всъщност, в действителност се възхищавам на хора, по-специално за мъжете говоря /защото ние, жените, сме друга бира / на умението в кризисни моменти да вземат най-правилното решение и да отправят най-точните думи... Да "се съберат" за секунди и да поставят въпроса ясно и точно, толкова по мъжки категорично, че другият да няма никаква друга опция... Е, тук Еда, чисто по женски, завъртя опашка, реши да го поизмъчи, позволи си малко да се поглези, все още невярваща какво й се случва.. Ама и тя е цопнала с двата крака там, където и Керем... Sparkling Heart Истинско, вълнуващо, нежно, ненатрапчиво представяне  на любовта от двамата... С усещане един за друг и за нещата, които ще ги зарадват най-много - него  - реалното присъствие на Еда в орбиталното му пространство на работа и в дома му,  нея - малък, нестандартен, пълен със смисъл и зареден с емоции подарък... И най-накрая... чудесната трансформация на образите - от мълчаливия и намусен робот, Серкан се превърна в най-нежния, обаятелен, разговорлив и тактично-напорист в думите си и постъпките си мъж... А Еда ...  От най-смелата, комуникативна, провокираща и действена жена се превърна в едно малко, свенливо, уплашено и объркано момиче.. Еее, какво ли не прави любовта.....

# 361
# 362
Здравейте!
Успях да изгледам серията, имаше много романтични и красиви моменти Simple Smile  Миналата седмица предположих, че Серкан ще помисли, че Еда е с него за отмъщение, горе долу на там отива историята. Явно Айдан и Алптекин след като разбраха коя е Еда вярват, че наистина е с лоши намерения към сина им и просто искат да го предпазят. Загрижени са да не страда. Но пък така  ще го убедят в нещо , което не е  истина.
 Може би си мислят, че тя има за цел да разруши бизнеса им, използвайки Серкан с цел отмъщение. Ще му размътят главата и ще има  Серкан да се чуди коя всъщност е Еда и какво иска от него.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 15:06 от ilenkata

# 363
  • Кърджали
И според мен ще кажат само на Серкан (не вярвам тпй да се хване на идеята им, че тя е в живота му с цел отмъщение). Той ще скрие от Еда.Най вече от страх да ме я загуби.
За новия герой, онзи пюизвестен архитект пишвше, ще ще знае тайната за родителите на Еда от къде и как ще я знае, не знам, но  мислв че в един момент Еда ще научи от него, а не от Серкан. И ще стане лошо

# 364
Здравейте и от мен, изгледах и аз серията и много ми хареса, имаше и романтика, и смешни моменти, и драма.
Какво мислите за идеята между Джерен и Ферит да се заформи нещо романтично с напредване на епизодите?

# 365
  • София
Ще се засука сюжетът. Така ги виждам нещата. Започва силният зимен сезон на сериалите и тепърва ще вкарат интриги, тайни, сюжетни линии, нови герои и прочее. Това е, за да издържим на конкуренцията. Дотук бяхме с лежерния летен романс. Дано не ме изнервят обаче. Многото драма така ми действа...

Относно Ферит и Джерен - аз съм за. Ферит изглежда честен, отдаден и свестен, според мен би се грижил за жената до него, би направил всичко, за да е щастлива. А Джерен ми изглежда като жена, която би оценила това. Освен това и двамата са от богати семейства. Наследили са семейния бизнес и трябва да се доказват - че са кадърни и не са на тези постове само благодарение на положението на родителите си. Отиват си визуално. Според мен имат доста сходни характери - на вид са спокойни и тихи, но в Джерен има живец, който би предала на Ферит. Виждам ги да си пътуват заедно из хотелите на Ферит. Но... вече ми пуснаха мухата, че сватба ще има. Че Серкан ще “вразуми” Ферит. Да видим. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 16:16 от Бърборанка с розови очила

# 366
Скрит текст:
Ще се засука сюжетът. Така ги виждам нещата. Започва силният зимен сезон на сериалите и тепърва ще вкарат интриги, тайни, сюжетни линии, нови герои и прочее. Това е, за да издържим на конкуренцията. Дотук бяхме с лежерния летен романс. Дано не ме изнервят обаче. Многото драма така ми действа...

Относно Ферит и Джерен - аз съм за. Ферит изглежда честен, отдаден и свестен, според мен би се грижил за жената до него, би направил всичко, за да е щастлива. А Джерен ми изглежда като жена, която би оценила това. Освен това и двамата са от богати семейства. Наследили са семейния бизнес и трябва да се доказват - че са кадърни и не са на тези постове само благодарение на положението на родителите си. Отиват си визуално. Според мен имат доста сходни характери - на вид са спокойни и тихи, но в Джерен има живец, който би предала на Ферит. Виждам ги да си пътуват заедно из хотелите на Ферит.
Но... вече ми пуснаха мухата, че сватба ще има. Че Серкан ще “вразуми” Ферит. Да видим. Simple Smile
Което си е чиста ирония, като се има предвид, че всичките напъни 10 серии до сега бяха за да РАЗДЕЛИ Ферит и Селин Simple Smile

# 367

Относно Ферит и Джерен - аз съм за. Ферит изглежда честен, отдаден и свестен, според мен би се грижил за жената до него, би направил всичко, за да е щастлива. А Джерен ми изглежда като жена, която би оценила това. Освен това и двамата са от богати семейства. Наследили са семейния бизнес и трябва да се доказват - че са кадърни и не са на тези постове само благодарение на положението на родителите си. Отиват си визуално. Според мен имат доста сходни характери - на вид са спокойни и тихи, но в Джерен има живец, който би предала на Ферит. Виждам ги да си пътуват заедно из хотелите на Ферит. Но... вече ми пуснаха мухата, че сватба ще има. Че Серкан ще “вразуми” Ферит. Да видим. Simple Smile
Бърборанке, надявам се мога да се обърна така 🙂 съгласна съм с всичко, което казваш. Обаче на мен все ми се струва, че Ферит и Селин не си подхождат, ама никак си като характери... За мен Ферит не е лош или злобен, просто е влюбен в неподходящата жена, дано по-натам развият образа му и му намерят подходяща жена, както и мъж за Селин. Съчувствам на Ферит, несподелената любов е много гадно чувство и изкарва най-лошите ти страни навън, а ако не можеш да ги овладееш става страшно... Може и да има сватба според мен, но не мисля, че ще останат заедно до края. 🙂
А на мен много ми се иска Пъръл, и Енгин да се съберат най-накрая. Много ми допадат тези двамата тиквеници като двойка. 😆

# 368
Здравейтеее, толкова много сте изписали, че направо ми падна шапката, до края на седмицата май ще имаме нова тема.

Вчера погледнах за малко лайфа в инстаграм, направи ми впечатление, че Керем си носеше халката и беше на лявата ръка, за Ханде обаче не можах да проследя, а и бързо приключиха лайфа, че започваше епизода.

Аз преди малко си доизгледах епизода, доволна съм и изненадана от решението на Ферит, наистина е като мълния, от нищото изтреска, че не може да го направи и край. Много си се радвах на Серканчо и Еда, много са ми сладки. Един епизод ми мина без сълзи - имам успех. Grinning
Колкото до Айфер, започна много да ме дразни, иска да защити Еда, обаче не вижда ли, че тя не я слуша въобще и слуша сърцето си, а не разума. Друго, което не ми хареса как Айдан не даваше на Алптекин да кажат на Серкан и веднага си помисли, че тя е дошла да им отмъщава... Щом се дразня и мога да получа в близките дни нервна криза от тези персонажи значи сериалът върви добре. Grinning

Общо взето съм доволна, лек епизод беше, нямам търпение за 13-ти, защото много ме човърка какво ще стане със Селин, продаде си акциите и сега от двата стола на земята остана след отказа на Ферит... Очертават се интересни епизоди, дано обаче да се задържи рейтинга и да не ни свалят сериала, че тогава аз ще вляза в болницата от нервен срив. Grinning

# 369
  • София
Angel87, можеш да ме наричаш така и още как. Blush

Съгласна съм относно Ферит и Селин. И според мен не си отиват ама хич. А и вече станаха много неща между тях, непростими  по мое мнение. Единствено, за да простя на Серкан тръгването, съм склонна да приема варианта, че хукна да вразумява Ферит от чувство за вина. Иначе наистина ще е голяма ирония... 10 епизода - разделям ги, сега - събирам ги. Ама да видим какво са ни подготвили.

# 370
Ох, Бърборанке, той сюжета да се засуква, няма лошо. Тъкмо и на нас ще ни е по-интересно да гледаме. Въпросът е да не го направят някоя тежка драма, щото аз съм се наредила романтична комедия да гледам. Не искам да ги разделят за дълго, най-много половин епизод, и после интригите да са около тях - къде с фирмите, къде с Енгини, Пъръли, Ферити и разни други елементи. Аз мисля, че ще се задържим добре и без да изпадаме от жанра. Поне си се надявам на това. Доколкото видях, въпреки лекия спад, пак е първи по рейтинг сериала ни.
Сега да направят Мело един сватбен агент - добре се справя със задачата, пък и си е романтичка по душа, Sparkling Heart та това ще ѝ е идеално занимание според мен. Ердем да вземе да влюби Фифито в този фалшив профил дето си направи (аз поне така разбрах, че си направи профил някъде с чужда снимка), ще бъде забавно като излезе наяве кой стои зад него Stuck Out Tongue Closed Eyes. Ферит и Джер да завържат приятелство и после, натам във времето може и двойка да ги направят. Ще си пасват според мен - и двамата са така балансирани, спокойни. За Енго я готвех аз Джера, ама той много е в гъбите горкия. Чак да я съжали Пъръл човек. Rolling Eyes
 За болницата се чудя Алптекин ли е или ... Вече от драматични обрати в дизитата, които съм гледала съм започнала да развивам фобия от лоши събития Neutral Face
Като гледах фрага, и на мен като на Катето, ми се сториха май малко особени в началото Еда и Серкан. Flushed Не можах да хвана това от вълнение и притеснение, че са останали сами, надалеч от всички ли е (че ще има горещи сцени измежду тез воали) Nature FireNature FireNature Fire... или има нещо друго. От фраговете трудно се разбира какво става.
При разговора на Еда и Серкан в офиса вероятно Алптекин вече е в болницата? Погледът на Серкан в болницата също е странен - само от притеснение ли гледа така, или вече знае коя е Еда и какво са ѝ причинили те.
Тази къщичка ми хареса и очаквам хубавите моменти от епизода да са точно там. Дано не са само там. Надявам се покрай този Ефе също да се заформи повече комична ситуация, отколкото драматична.
Дано Фокс са си направили добра стратегия и втория фраг да е бомбастичен, за да задържат вниманието на феновете преди серията. И пак тази тактика с 10-15 мин по-рано да започне серията. 
Сега отивам да гледам английските буквички. Paterina,  Благодаря за линковете.
Бърборанке, пак сме си писали от клавиатурите Simple Smile Само за сватбата не съм съгласна. Аз не искам Ферит да се жени за Селин.

# 371
Момичета,

Да си кажа и аз моите размисли и страсто относно серията и бъдещето.
Еда и Серкан, Селин и Ферит...вече ги коментирахме достатъчно, бяха прекрасни. От едните ни стана горещо, за другите ни дожаля. За сега мнението ми за нито един от тях не се е прменило.
Разочарование беше реакцията на Алптекин и Айдан като разбраха за Еда. Това за отмъщението беше първосигналната реакция на Айдан и на повечето хора на нейно място би им миало през ума същото, но аз си мисле и се надявам, че няма да задълбаят в тази посока. Отмъщението предполага, че Еда знае за ситуацията, а във фрага Айдан казва 'Трябва да кажем на Еда коя е', което за мен предполага, че тя не мисли вече за нея като отмъстителка.

Много се смях с Ердем и Лейля, дори с Пъръл. От начало като видях Ердем хич не ми вдъхна доверие и си казах 'оф, не, още един Джей Джей' (които е гледал птичката знае), но с всеки епизод Ердем ми става все по-миличъл и забавен. Комичните ситуации са добре премерени, без да са прости или безмислени. Дано продължават така.

Енгин горкия не разбра от къде му дойде. Аз не харесвам нерешителни мъже, но пък има по-властни жени, които са водещите във връзката и на тях им допадат. Но явно Пъръл е като мен. Там не знам на къде ще отидат нещата, наистина.

Относно тайната за родителите на Еда, има два варианта:
1) Тайната се разкрива бързо.
Това на мен ми допада повече. А и съм забелязала, че Айшето не оставя дълго време тайните неразкрити. Но ако се разкрие това какво остава да движи сериала? Освен тайната с подпорната стена за сега не знаем нищо за историята с брата, както и за бабата и защо не са в добри отношения. Но това достатъчно ли е за дълго и интересно продължение на сюжета? Не знам...
2) Тайната остава такава за известно/дълго време.
Кой ще я разбере? Дали само Еда? Дали само Серкан? Дали нито един, а другите ще крият? За това не искам да предполагам, но дългото пазене на тайни и постоянния страх, че ще се разкрият кара героите да постъпват глупаво и лично мен ме напряга много. Колко съм се ядосвала с ЛПН...но пък може би това е разковничето за дълъг и успешен сериал.

Това, което ми направи вечатление е, че за сега разделят отношенията на ГГ на двумесечия. До сега беше договор и фалшив годеж за два месеца. Сега е два месеца докато заминат за Италия и може би през тези два месеца няма да ги разделят, а те ще се борят с всички противници на връзката им и раздялата ще дойде чак след като времето за Италия дойде. После евентуално може да са разделени два месеца...

Относно датата на раждане на документа, която така коментирахме, според мен може да са се объркали във фрага и после като са видели какви анализи и коментари се въртят из мрежите да са оправили грешката.
А във фрага и снимките на 12 еп. определено имаме сцени от 13 епизод, което отбелязвам като недостатък. Явно до последния момент променят, преработват и монтират. Надявам се това да е за добро.

За фрага на 13 еп. - хем е красив и романтичен, хем е тъжен, хем е дразнещ. Но не създава у мен такова нетърпение за следващия епизод и желание да разбера какво ще стане. Може би защото надушвам драмата...за която хич не съм нетърпелива. Ще видим след втория фраг как ще е.

Въпреки това както винаги се надявам да остана тотално изненадана от развоя на събитията.

# 372
  • София
blue, аз също твърдо не искам Ферит да се жени за Селин. Дори Серкан да говори с него, надявам се Ферит да не промени мнението си. Тази песен вече е изпята. Време е за нови неща. Ноу мор драма между Селин, Ферит, Серкан и Еда. Нова страница. Ново начало за всички. Hands V

paterina, аз мисля, че е грешка в превода и изречението е: “Серкан трябва да узнае коя е Еда.”

Всичко, за което се моля в момента, е повече романтика, по-малко драма и висок рейтинг! Joy

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 17:30 от Бърборанка с розови очила

# 373
Привет момичета, сън не съм спала след нощната смяна да изгледам епизода макар и на руски. Явно наистина е диагноза този сериал. Благодаря на момичетата за превода, защото снощи не издържах и влизах да ви чета при всяка възможност. Mury9 напълно съм съгласна с мнението ти за играта на Керем, предизвика в мен буквално буря от емоции и най вече беше изключително неочаквано от „робот“ като него,сякаш Серкан беше чакал точно Еда за да изригне всичко спотаено в сърцето му до този момент . ilenkata романтичната ми душа не мисли че ще развият нещата в посока отмъщение от страна на Еда, просто първоначалния шок, че детето на пострадалите е тя не води до логични разсъждения, а по скоро за страх. Серкан ако последователно развиват образа сценаристите не е човек, който ще позволи някой да му дава тон в живота, още повече родителите му, към които няма голямо доверие.И ако да залитнат в тази посока може да балансират с един нов герой дразнещ Серкан не само като съсобственик на холдинга, а и като претендент за Еда. По скоро съм съгласна с Алекс, че „Той ще скрие от Еда.Най вече от страх да не я загуби“.

# 374
Здравейте!

Епизода ми хареса, но последните 20 мин не ножах да ги дочакам... Фрага с тези веещи се воали може и да е нечий сън / само подсказка/. Повече , когато ми остане време.

ot Hande

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 18:05 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт