Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 774
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Може и да са в болницата все пак заради Алптекин -  да е получил някой срив докато обеснява на Серкан историята с родителите на Еда. Пък и може и да са се поскарали заради това и да са се поизнервели повечко. А и факта, че Селин е продала акции да е повлияло.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 19:04 от ilenkata

# 376
Какво аз видях до сега

Айдан - "Някъде там, някъде във времето, останах аз, сега съм тук и никъде."
Алптекин- миналото остава във безкрая, но скелетите в гардероба все някога оживяват
Сейфи- добрият вестител, истината е това, което виждам
Айфер- любов!? мит... те са тук ... миналото... враговете... мамо?
Мело- като името си Мелек / ангел/,  романтиката е навсякъде
Джерен- тук и сега
Фифи- тайната е моя живот, приятелите моето всичко
Ердем- пълнеж, муха без глава
Лейля- вътрешниия глас на страха
Енгин- Жена!!!... Любов? ...Иска...Не искам... Но пък приятеля е до края.
Пъръл- "Страст на кристали"
Селин - Искаш, а не можеш. Да обичаш, боли... Дявола дали носи Прада?
Ферит- Любовта носи страдание...На правилното място, в точното време, с неправилните хора / холдинга/
Еда- "Достигни до истината отвъд разума. Любовта е мостът."
Стивън Левайн

Серкан - "Една дума ни освобождава от всички трудности и болки в живота. Тази дума е любов." Софокъл
Благодаря за снощната компания и превод!

И да допълня,
Скрит текст:
паник атаките новия " комфорт" на 30 годишните мъже.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 19:23 от Slawena

# 377
Снимка от новият фраг.. 🥰 Свалих я от ИГ...

# 378
Скрит текст:
Снимка от новият фраг.. 🥰 Свалих я от ИГ...

Ако не е сън, да не крият някоя страстна нощ зад воалите от комшийския сем Smiling Imp
Много тихо в темата тази вечер:rolling_eyes:

# 379
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Страхотна серия изпълнена с много любов...наслада за очите е да гледам влюбеният Серкан как очаква с нетърпение отговора на Еда и не спря да се усмихва това момче....ох, бе...чак аз пред монитора съм с 24 каратова усмивка....
Ррейтингът малко е паднал...явно комшиите не им е понесло толкова много любов...на тях им дай ред сълзи ...ред сополи, ако извадят и пищов най добре....
Сега сериозно....трудно беше да крият договора, но още по трудно е да крият любовта си....и естествено, че сега идва най трудното ...да я съхранят...Ще поживеем , ще видим...ще успеят ли....Хареса ми подаръка на Серкан....както Еда му подари целият свят, така той и подари ярка звезда близо до съзвездието Сириус....а той къде се загуби....очаквах да има подобаващо посрещане от негова страна на Еда
Сега за Ферит и Селин.....всеки от тях си сърба това, което си надроби...и двамата са с разбити сърца...единият, защото  лапна голям залък...т.е. реши, че може да обича за двама, но това не е толкова лесна работа, а Селин не спря да тича след Серкан, докато най после разбра, че този влак отдавна е изпуснат, но и другият замина, а тя остана сама, че и без акции.
 Не ми се мисли, ако Серкан разбере, а това със сигурност ще стане.
Родителите на Серкан не ми се коментират.....някои родители смятат, че могат да управляват живота на децата си без да се интересуват от техните желания и мечти...дали Серкан ще им позволи....не мисля...той не е вече малко момче, а и е финансово независим....Надявам се, че наистина няма да нарани Еда.
Много захаросан фраг...чак не реален...много хубаво не е на хубаво...да видим как ще избухне бомбата с новия герой....
Благодаря още веднъж от сърце на момичета за превода снощи и ми липсваше да коментирам с вас в темата....но това е положението....от телефона не мога....

# 380
  • Кърджали
Подаръка на Серкан и на мем ми хареса много. Покрай астрономическите мераци на щерката и аз се запалих много по астрономия. Та идеята наноодаръка беше фантастичен - свързан с нейната фамклия, с неговия интерес, звезда близка до  звездата Сириус  (една от най-ярките звезди в небосклона).
За следващата серия пак отказвам да гадая какво що. Ясно е, че ще има и драма, дано ме прекаляват само с нея или поне да компенсират с много любов (искам да чувам съблазнителният глас на един влюбен робот)

# 381
Само като видях 266 нови отговора и се хванах за главата! Ей, страшни сте момичета.! Благодаря ви за разясненията за озетите, но не виждам смисъл, с каква цел се прави, голяма глупост ми се вижда. Хайде, едно време латино сериалите в началото почваха с едни 5 минути какво е ставало в предния епизод и това е-така е добре, ама това почти час....
Не съм гледала серията, чакам превода. Темата се изписва с такива темпове, че докато аз я изгледам може да сме стигнали 50 стр!

# 382
  • Пловдив
Хубава серия, прекрасен е влюбеният Серкан, предизвиква много емоции на зрители.
 Керем трябва да приема роли с много усмивки на главния герой.
От сега ми горчи, ако Айшето тръгне по клишираната плоскост - истината на Еда да бъде разказана не от Серкан, а от страничен човек и това да предизвика, макар не много дълга, раздяла.
Лека вечер на всички в тази така прекрасна темичка.

# 383
Да се изкажа по отношение на последния фраг.... Тези воали ми идват too much... Нещо несвойствено и прекалено префърцунено ми стоят, що се отнася до досегашното възприятие на двамата главни герои.... Не знам дали заради СЕМ или нещо друго, но ... някак си тези понесени от вятъра воали не ми се вързват с досегашната концепция по отношение на Еда и Серкан... И двамата обичат и се любуват на естествените  и натуралните неща - нощно небе, падащи звезди, цветни градини, безкрайно море... По-скоро бих си ги представила някъде сами сред природата, близо един до друг и още по-близо до нещо неподправено, чисто, непретенциозно... Но.. има време до сряда, може пък тази сцена да се окаже хитър ход от страна на екипа от сценаристи и режисьор, знае ли човек......?!

# 384
Kissing Heart Здравейте, сладки бърборанки!

Gift Heart Исках по рано да се вместя в разговорите за епизода, но не мога да намеря празно място - говорите, пишете, не мога да ви изчета!  Искам да имам по малък пост, но навярно сте забелязали, че съм многословна, с някаква тройка по литература за писане на есе!

Revolving Hearts Какво ли не прочетох за нашите ГГ - всичко сте описали толкова красиво! Да! Вярно е, че сме развълнувани като ученички на първа среща! За себе си мога да кажа, че това, което видях с очите и почувствах със сърцето си е нещо, което постоянно ще искам да гледам! Тази нежност и любов в очите на Серкан е неотразима, сякаш цял живот е чакал точно тези мигове, за да се излее като топъл летен дъжд, като сиянието на неговите звезди, като чаша вода, поднесена на жаден ... Тази любов, пазена с години дълбоко в сърцето му, сега разцъфна като най красивото цвете от градините на Еда! Двамата бяха като една невероятна симфония!
Nature Star2 Еда получи най изненадващия подарък от най романтичния робот! Звезда, с нейното име! Романтиката в сцените е достойна за номинация! Обожавам да гледам влюбените очи на това момче! А усмивката му е за милиони, защото рядко я виждахме на лицето му! На тази тема може да се изпишат много страници, но едно е ясно - Серкан и Еда са лудо влюбени! Revolving Hearts Серкан не може да диша без нея, а тя ще бъде въздух за него, когато той поиска! Нека не се разделят, нека любовта им устои на всички изпитания, които ги очакват!!!
Cold Sweat Най много се страхувам, че току що изграждат връзката си, а проблемите ги дебнат от къде ли не! Те се намериха, разкриха сърцата си, сега просто трябва да си вярват и да стоят един до друг! Само да са заедно!
Flowers Herb В сцената накрая на епизода - мисля, че Серкан тръгна след Ферит. В тази ситуация трябва да се действа бързо, все пак сватбеният агент е на масата! Мисля, че ще убеди Ферит за сватбата, защото след последния разговор със Селин, той разбра, че за нея като уважавана приятелка, един брак с човек, който я обожава, може да бъде изход за несподелената й любов. Той няма да иска тя да остане с булчинската рокля без сватба! Това ще е голям удар за нараненото й сърце! Серкан ще се намеси, въпреки, че направи какво ли не, този брак да не се осъществи! А Еда ще го разбере!
Flowers Pineapple Селин е от хората, които изпиват цялото море, за да разберат, че е солено! Но сама се убеди, че сценарият за любов и брак със Серкан е само една нейна безплодна фантазия! Тя ще поеме друг курс в живота си, скъсвайки всички връзки с него, отказвайки да работи в холдинга. Тя може да живее с Ферит, който ще я носи на ръце. Единственият проблем ще бъде прехвърлените акции на чужда компания, а не на Серкан! Селин взе това решение в момент на афект, но по този начин ще загуби най ценното приятелство в живота си! Отстрани изглежда като отмъщение - " не получих Серкан, а той ще остане без акции!". Но за нея това е начин да изгради един друг живот - без Серкан! Сем-во Болат ще бъдат в шах не от загубата на акциите, а по скоро от разбитото доверие в жена, която смятаха за "идеалната снаха"! Stuck Out Tongue Winking Eye
Flowers Lemon Енгин и Пъръл - за десет години в скрито дебнене най после Пъръл беше тази, която показа на Енгин как трябва да действа мъж, който обича!
Flowers Fallen Leaf Ферит и Джерен - не смятам, че на този етап може да има нещо. Дори Селин да не е в живота му, ще мине много време, докато Ферит преживее болката си.
Nature Boom Новият персонаж е известен архитект от компанията, с която Болатови чрез Ферит сключиха договор! Но сега тази компания става съдружник в холдинга с акциите, които получи от Селин. В същото време Ферит, ако се ожени за Селин, несъмнено ще бъде на нейна страна. Серкан ще бъде бесен, Селината не знам какво ще отнесе за това! Там става една такава ситуация, която само Айшето ще подреди, ако изобщо има идея за това!
Nature Sweat Drops Сем-во Болат - старши - имат най големите проблеми - холдинга и акциите, инцидента от миналото, за който научават все повече хора, Еда като момичето, останало без родители по тяхна вина и накрая единствения им син, който не знае нищо - нито за грешката, нито коя е Еда в тази история! Nature Boom А тази бомба много бързо ще се взриви - не зная как ще го преживее това момче! Ще бъде съсипан - от продадените акции и то от приятел, който цени толкова много и от скритата истина за инцидента! Не само като робот, а като човек със сърце той ще получи най страшния удар - от всички, на които е разчитал цял живот! Узнавайки за Еда и нейните родители, той ще смята, че е недостоен да изгради живота си с нея! Ще поеме върху своята съвест грешката на баща си! Само любовта на Еда може да му помогне да преглътне това предателство от семейството и от Селин! Не смятам, че ще мисли за Еда като за човек на отмъщението!
Nature Partly SunnyКакто виждам, изгрялата звезда на любовта на Серкан и Еда ще бъде затъмнена от тъмни облаци! А как искаме всичко между тях да остане така, както започна! Нека да се държат за ръце, взаимо да се подкрепят, за да преодолеят тези предизвикателства на съдбата! Нека Серкан да запази Еда, не само като любимата му първа любов, а и като човек, който ще бъде баланса, толкова необходим в следващите дни! Не само Серкан ще има проблеми, Еда също ще понесе тежки удари - от лелята, която не иска да вярва на нейния любим, но  и най страшното, истината за родителите и техния фатален край по вина на Болатови! Ако се намеси и бабата - картината е пълна! Нашите влюбени пиленца кога ще видят истинския блясък на чувствата си, след като всичко около тях ще е  бурно море?!
Heartpulse Не смятам, че сериала толкова лесно ще бъде отписан! Историята е интригуваща, артистите перфектно играят ролите си, всичко е на max! А в следващите епизоди се очаква екшън и драма, любима тема на нашите съседи! Никак не искам драма, до вчера в този ад ме държа сериалът " Въпрос на чест "! Ще плачете във всяка серия, но ще видите как Керем Бюрсин изгражда един толкова сложен психологически образ, достоен за Оскар! След този сериал, аз едва сега видях колко красива и неповторима е усмивката на това момче!
Flowers Herb Излезнах от темата на " Почукай на вратата ми " , за което се извинявам, но ако не изгледате " Въпрос на чест ", ще загубите част от блясъка на артиста Керем Бюрсин! А контраста в образите, които изгражда, е неповторим! Това е таланта, да можеш да бъдеш всеки - от ученик, през мафиот и накрая най младият архитект с номинация! А как пресъздава любовта в образите си?! Неповторим!

Nature Earth Africa Докато пиша аз, излезнаха 4-5 поста! Свършвам, дано не съм била толкова досадна! Целувки на издържливите! Kiss Kiss Kiss

# 385
Да се изкажа по отношение на последния фраг.... Тези воали ми идват too much... Нещо несвойствено и прекалено префърцунено ми стоят, що се отнася до досегашното възприятие на двамата главни герои.... Не знам дали заради СЕМ или нещо друго, но ... някак си тези понесени от вятъра воали не ми се вързват с досегашната концепция по отношение на Еда и Серкан... И двамата обичат и се любуват на естествените  и натуралните неща - нощно небе, падащи звезди, цветни градини, безкрайно море... По-скоро бих си ги представила някъде сами сред природата, близо един до друг и още по-близо до нещо неподправено, чисто, непретенциозно... Но.. има време до сряда, може пък тази сцена да се окаже хитър ход от страна на екипа от сценаристи и режисьор, знае ли човек......?!
Хич не се и надявай Simple Smile Тея пердета в нищото са сериалната представа за романтика. Има ги почти във всеки ромком. Най смешни са ми като изтипосат платформата на морския бряг, героите заспят прегърнати и се събудят с изгрева, стоплени от силната си любов. Като знам какъв бахърлък е по морето и как се увиваме с по три юргана нощем в топлите стаи на хотела/квартирата се кръстя, че моя не си пада по подобна брегова романтика. Simple Smile

# 386
neorum страхотна си, ако на това което пишеш си имала тройка, не мога да си представя тези с шестиците. Истинско удоволствие е да те чета. Адмирации!!

# 387
neorum, както винаги прекрасно написано. За есетата не знам, но тук прекрасно ти се получават нещата. Аз лично с най-голямо удоволствие чета най-дългите постове.
mury9, да, и на мен са ми в повече  воалите, "завесите" от коледни лампички и всякакви други похвати, ползвани в сериалите. Но драгия зрител в наше лице иска да гледа романтични моменти между ГГ, а техния СЕМ са много лоши явно, и доколкото съм чела тези чудеса ги ползват хем да могат да покажат на зрителите, каквото искат (добре де по-скоро да загатнат, че това което искат ще се случи), хем да не газят лука с големи глоби.

# 388
  • София
Kissing Heart Здравейте, сладки бърборанки!
Селин е от хората, които изпиват цялото море, за да разберат, че е солено! Но сама се убеди, че сценарият за любов и брак със Серкан е само една нейна безплодна фантазия! Тя ще поеме друг курс в живота си, скъсвайки всички връзки с него, отказвайки да работи в холдинга. Тя може да живее с Ферит, който ще я носи на ръце. Единственият проблем ще бъде прехвърлените акции на чужда компания, а не на Серкан! Селин взе това решение в момент на афект, но по този начин ще загуби най ценното приятелство в живота си! Отстрани изглежда като отмъщение - " не получих Серкан, а той ще остане без акции!". Но за нея това е начин да изгради един друг живот - без Серкан! Сем-во Болат ще бъдат в шах не от загубата на акциите, а по скоро от разбитото доверие в жена, която смятаха за "идеалната снаха"! Stuck Out Tongue Winking Eye

Добър вечер и от мен! Flowers Hibiscus
Искам да отбележа по повод написаното от neorum , че проблемът който създаде Селин ще бъде много по-голям отколкото очакваме! Защото Селин в момент на афект не прехвърли акции на чужда компания, Селин просто продаде 15% от своите акции на Ефе Акман с което автоматично го вкарва в холдинга и го прави партньор на Алптекин и Серкан! Това, което Алптекин отказа категорично на Ферит (защото не отговаря на политиката на холдинга), а Серкан още по-категорично отхвърли още при първата среща!

Писах още в началото на сериала, че най-важното за основното ядро герои в сериала Серкан, Алптекин, Айдан и Селин е холдинга и че именно той ще бъде прицелната точка в сериала! Очаквах, че бабата на Еда ще "удари" именно там! Не знам дали въпросният ландшафтен архитект има връзка с Мардинския род или не, но така или иначе той вече успя да пробие защитата! Чака ни голяма драма, защото каквото и да пишем холдингът е резултат от труда на двама мъже - Алптекин и бащата на Селин в продължение на 40 години! Ще бъде много болезнено за всички - за Алптекин, за Серкан, за бащата на Селин, когато научат какво е направила!

На мен епизодът много ми хареса (без финалната част!), това беше един епизод пропит от всички страни с романтика! С много очарователни моменти между главните герои, мили и ласкави думи, красиви жестове и подаръци, нежни и гальовни докосвания, дълбоки влюбени погледи и прекрасни целувки! За главните герои, толкова! Така или иначе сте изписали всичко за тях! Надявам се сценаристите гонейки високи рейтинги да не направят от нашите влюбени, хора които не се понасят взаимно, ще ми бъде много тъжно!
За да не пиша нов пост искам само да допълня, че Серкан особено много ме зарадва в две сцени (не броя романтичните), а именно: 1) когато умело парира всякакви коментари по отношение личния му живот и отношенията му с Еда в офиса; 2) когато подсвирвайки си рано сутринта обясни на Сейфи (а по-късно и на майка си) без притеснения, че това е неговата територия и би искал както преди да се спазват границите! Страхотен! Heart

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:58 от nrgmama

# 389
Привет, удоволствие е да ви чета!
От извесно време споменавате "Въпрос на чест", къде мога да го гледам с бг суб? Вече изгледах на един дъх " В очакване на слънцето" включих го в колекцията си любими сериали жалко, че го няма като торент.

Общи условия

Активация на акаунт