Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 761
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Привет, удоволствие е да ви чета!
От извесно време споменавате "Въпрос на чест", къде мога да го гледам с бг суб? Вече изгледах на един дъх " В очакване на слънцето" включих го в колекцията си любими сериали жалко, че го няма като торент.

Сериалът "Въпрос на чест" с български субтитри на следните линкове:
https://www.vbox7.com/play:302e7a7d2b?p=playlist&id=2278263
https://www.nu6i-bg-net.com/browse-vapros-na-chest-videos-1-date.html Sunglasses

# 391
Този Кадир (който уж е лежал в затвора) не ми се стори като човек с ценности. Имам чувството, че за пари ще направи всичко. Ненадежден човек. Въпреки парите, не знам дали би мълчал, а Алптекин явно му плати тлъста сума да си държи езика зад зъбите.

И на мен ми каресаха романтичните сцени. Cupid
Забавлявах се и на тази в офиса с Ердем - не знам сън Sleeping ли беше или приложиха хипнотизиращата техника на лелята Satisfied.
Ама за момент стана доста горещо Heartpulse

В края на епизода даваха как Селин се гримира и и слагат булото. И как Серкан се стяга - все едно той е младоженецът... А Ферит изобщо не го дадоха. Беше като подсказка за това, което се случи минути по-късно, когато Ферит избяга, а Серкан хукна след булката.

# 392
teseto, като допълнение към линковете от nrgmama  слагам още един линк, където го има.
https://askim-bg.com/collection/148/videos/%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1 … 0Seref%20meselesi

# 393
Привет, удоволствие е да ви чета!
От извесно време споменавате "Въпрос на чест", къде мога да го гледам с бг суб? Вече изгледах на един дъх " В очакване на слънцето" включих го в колекцията си любими сериали жалко, че го няма като торент.

Сериалът "Въпрос на чест" с български субтитри на следните линкове:
https://www.vbox7.com/play:302e7a7d2b?p=playlist&id=2278263
https://www.nu6i-bg-net.com/browse-vapros-na-chest-videos-1-date.html Sunglasses

Благодаря, започвам го! Flowers Hibiscus

# 394
Heart Eyes Отново съм аз, да се намеся за завесите и воалите!

Revolving Hearts Аз, също като вас виждам нещо не на място с тези воали, особено за Еда и Серкан като двойка! Но знае ли се, Серкан обича за първи път, може да иска зад воалите да почувства любовта си! В почти всеки романтичен сериал ги има, явно съседите ги приемат като романтичен жест. Тук в България не съм виждала воали и завеси, или украсени места за признание в любов или предложение за брак. Само в заведенията ги има. Не зная, вие по младите в групата, може да знаете повече.
Purple Heart Преди много години млада красива туркиня ми каза, че ние в Б-я не знаем какво е любов, не знаем как да обичаме. " Тук вие жените не можете да изпитате това, което трябва да получи в любовта една жена! " От патриотизъм не се съгласих тогава, но като гледам сега техните филми, ами, може и да е била права жената! Nature Tent Може наистина едно любовно признание да го превръщат в незабравим ритуал!
Flowers Leaves Отклоних се в разсъждения, извинете ме! За воалите ставаше дума - често с воалите сякаш искат да скрият еротичните моменти в една любовна история! Спомням си много такива сцени, но всички са много красиви и романтични. Ако и в този фраг се спази традицията в ромкомите, може и да кажем, че ще има вятър, звезди, любов ... и още нещо! Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо, че ще се приеме като клише! Само любов да има! За радост на очите ни и повече за развиване на фантазията! Нека да е така! Ще се радвам, ако стане това! Серкан и Еда отдавна, месеци наред преживяват любовта си, въпреки че не са я показали с думи! Серкан не може без Еда, тя също е запленена! Нека изживеят любовта си! А едно роботче би било катализатор много неща да дойдат на мястото си!  Тогава всеки герой ще знае какви да ги върши! Майки, бащи, лели и баби ... да си знаят къде да стоят! А и имаме мечтата на Еда с двете роботчета! ... Оооо, толкова се разприказвах! А ако се воалите се окажат нечий сън, или мечта?! Много ще се срамувам!
Sunglasses Моля ви, момичетата - следователки, Кате, вижте какво ще видите през воалите и около тях! Не искам да е сън или нечия илюзия, нека да е истина! Чакам хубаво да разследвате тези пердета и воали! Обещайте ми да са истински, а не сънувани!

Nature Stars Това е за сега! Ако не ме предизвикате отново, ще ви кажа " Лека нощ ! " Kiss

# 395
Звезди, любов и недомислица в последния епизод. Звездно небе с ярки звезди, гръм и завалява силен дъжд 🥴 иначе звездите Сириус и Еда се виждат много ясно... 🙄 И един мармот завива шоколада в станиол.... 😁 Ама филм да става.
И с воалите, да видим какво  ще са измислили. 😎

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:06 от Slawena

# 396
  • София
Мен лично воалите по никакъв начин не ме дразнят. Да, може би е прекалено за нас, но да е нещо типично за турците. А и всеки разбира романтиката по различен начин. Изключвам техния СЕМ от сметката и просто си размишлявам. На мен ми се струва красиво и различно. Не бих се дърпала, ако на мен любимият ми устрои такава вечер. Simple Smile

А относно звездите и последвалия дъжд... не съм се задълбочавала толкова в метероологичната логика на нещата. Отново, както отбеляза самата Еда, като заваля - беше чок романтик момент. Heart Eyes

По-скоро пропуск и недомислица бяха сцените, които видяхме във втория фраг, но липсваха в епизода. Rolling Eyes

# 397
Добро утро, слънчеви момичета!

Усмихнат ден и много мечти!
Един разкош за настроение!

# 398
Добро утро ! След Селин, която каквото можа го направи и по отношение на Серкан ,и на Ферит, и на холдинга, но вият ми дразнител е Алптекин.Години наред издирвал дъщерята на загиналото семейство ,за му помагал ,за да го изучил, дрън, дрън- да си измие гузната съвест заради прекалената си лакомия и сега какво- като научи коя е Еда, сакън не може синът му да бъде с нея. Повторната намеса в живота на собственото му дете ще бъде фатална грешка за самия него, защото Серкан не  е на 11 години, а успял мъж  на 30 , при това влюбен.Силно се надявам любовта на Еда да му помогне да преодолее това препятствие.Видяхме , че Серкан добре пази личното си пространство , а и на самата Еда много ни ѝ пука от Айдан и Алптекин и фалшивото им висше общество.
 Според мен сериалът се намира в преломен момент.Прекалиха с чуденето на Селин и загубиха ценно време.От тук нататък всичко трябва да е много стегнато и прицизирано, за да не наложи да го финализират набързо.Тайно се надявах да няма болници, гробища и затвори, ама с първото не успях. Дано ми се разминат другите две клишета.
  Хубав ден!

# 399
Добро утро прекрасници! Sparkling Heart

Само ви чета и то пак набързо, още не съм гледала епизода с превод, нямам време, но от вашите постове някои неща ми се изясниха!
Ох, момичета, толкова ви се радвам! Удоволствие е човек да влезе в темата и да ви чете! Такива задълбочени анализи, изпълнени с мисъл и с желание да се обхване всеки детайл от случващото се във филма, отдавна не съм срещала  из темите /а повярвайте ми, аз чета в доста теми, просто защото следя и доста филми/. Има само още една такава тема, която също много харесвам, но тя съществува от много години, в нея са останали много малко пишещи, но най-запалените и обичащи актьора, на когото е посветена темата.
Нещо се отнесох, хайде бааай, отивам да се трудя! Обичам ви! Бъдете здрави! Gift Heart

# 400
Flowers Hibiscus Привет, момичета! Flowers Hibiscus
Нови снимки от сета

# 401
Здравейте едно стори на Башак с Биге
https://www.instagram.com/p/CFz8r0CJeNQ/?igshid=i6x7siueuaro

# 402
Това стори с Башак и Биге е, така като гледам, в някакъв двор, наредени столове с декорация отпред маса ли има, олтар ли, сцена ли е...
Да няма втори дубъл на сватбата между Ферит и Селин? Или пък може би е по-скоро свързано с компанията - някаква презентация на проект?

https://www.instagram.com/p/CFz8r0CJeNQ/?igshid=i6x7siueuaro
Може би в новия трейлър ще има сцена и ще се сетим.

*
В епизода имаше много споменавания за хипноза - чудя се кой кого ще хипнотизира следващият път Grinning

Може би Еда ще хипнотизира Серкан
Или пък Айфер ще хипнотизира Серкан
Или пък Серкан ще хипнотизира Еда
Или Айфер ще хипнотизира Еда

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 10:57 от kukli4ka456

# 403
Снимали били и боксова сцена. Дано е от спортните занимания на Еда и Серкан Heart

# 404
Кой ли се жени? Hushed

Като им гледам клипчетата зад кадър ми приличат на ученици на лагер Joy всички изглеждат много готини и забавни.

Общи условия

Активация на акаунт