Питайте ме! Тренирам. Въпроси с бърза обратна връзка

• 54 594
  • 899
  •   2
Отговори
# 675
Преди малко години си напипах съвсем малка бучка (или нещо подобно) на гърдата. Бях се отчаяла. Личната ме прегледа и каза, че това е мастно подкожно образование, даже каза пъпка. Но напипа друго, много малко, но веднага ми даде направление за хирург, за мамограф... И се почна едно ходене по мъките. Имах най-лошите мисли на света. Отивам си един вид. Депресирах се и умирах от страх. Минах всички изследвания и се оказа, че нямам нищо. Но мислите ми бяха ужасни.
Та или го имаш, или го нямаш. Стига с това, че мислите се материализират.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 13:55 от _silence_

# 676
Аз пък няма да спра да повтарям, че нямаш право да се произнасяш по тежки диагнози и всеки път като има такъв въпрос да казваш, че изследванията са грешни, имунната система се е сринала или някой си мисли негативно.
https://medpedia.framar.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE% … D0%B8%D1%82%D0%B5
Чела съм същите книги като теб, много добре ми е известна връзката между емоции, мисли и заболявания.
Но е крайно безотговорно да твърдиш, че четеш въпроси от форума на мъжа си, както се видя - четеш грешно, а някой на него му диктува какво да отговори.
Лично ще проследя историите на потребителките, които са задали въпроси за рак или друга тежка болест и ти си им казала, че изследванията са грешни и трябва да ги повторят.

# 677
Здравейте!
Наистина ли имам здравословен проблем свързан с кръвното или само си въобразявам, че вдигам? Не знам дали не си втълпявам и го вдигам като се сетя да го измеря. Срам ме е да отида на лекар, мисля си че ще ме помислят за луда, защото според всички съм млада за високо кръвно (26г.).
Благодаря!

# 678
Здравейте, наскоро ходих при кинезитерапевт, но по невнимание нещо ми изчепи крака и от тогава вече 2 седмици глезенът е отекъл и гори, и се предава нещо като изтръпване нагоре по целия крак. Притеснявам се дали не е някое сухожилие, и да е опасно, ако не се оправи навреме.

# 679
А вие какво четете в тема, която явно не ви интересува? Жената изясни, че е нужно конкретно формулиран въпрос - всеки работи с различна енергия, някои с допир до лични вещи, други с вербална енергия и тн. И таро гледачите "чуват" интерпретации, то не става само да си купиш тесте таро карти. А понякога е достатъчен психологическия ефект - знаеш отговора, но не искаш да го знаеш, и питаш да чуеш външен отзвук. Ако не ви интересуват тези материи, оставете тези, които искат да питат, да си задават въпросите, и после сами да решават дали да приемат отговора. За ноктите съм чела и аз, и наистина може да бъде много неща - от гъбички или удар, до рак.

# 680
А ли е моят мъж за семейство? Моля Ви

# 681
Много се извинявам, но искам да попитам за дъщеря ми.На 21 години , търси си работа,ще успее ли скоро да си намери? Благодаря Ви предварително!
Аз пък благодаря на мъжа Ви, че безвъзмездно отговаря на нашите въпроси , а към критикуващите- всеки има глава на раменете и може сам да прецени към кого да се допита.Моля, ако е възможно да погледне за дъщеря ми!Бъдете здрави!

# 682
Аз искам да попитам Ейнджъл и нейният Любим дали качването на кг през последните години се дължи на здравословен/ хормонален проблем, или по- скоро на липсата ми на достатъчно воля да съм по- стриктна в храненето. Благодаря.

# 683
Много се извинявам, но искам да попитам за дъщеря ми.На 21 години , търси си работа,ще успее ли скоро да си намери? Благодаря Ви предварително!
Аз пък благодаря на мъжа Ви, че безвъзмездно отговаря на нашите въпроси , а към критикуващите- всеки има глава на раменете и може сам да прецени към кого да се допита.Моля, ако е възможно да погледне за дъщеря ми!Бъдете здрави!
Да, ще си намери. Но е много “капризна” и тр да намали критериите.
Аз искам да попитам Ейнджъл и нейният Любим дали качването на кг през последните години се дължи на здравословен/ хормонален проблем, или по- скоро на липсата ми на достатъчно воля да съм по- стриктна в храненето. Благодаря.

Второто е.

# 684
Благодаря за обратната връзка, Ейнджъл!!! Hug

# 685
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте Ейнджъл , имам голяма миома и съм на прага на менопаузата .Вариантите ми са ,да чакам да изсъхне с със спирането на цикъла или да я оперирам .Кое е по добре за мен ? Благодаря предварително !

# 686
Ще забременея ли скоро?

# 687
Ще се омъжа ли за мъжа с който съм в момента?
Благодаря предварително!

# 688
Здравейте,

За Ейнджъл и мъжа й:
ще се възстанови ли скоро психичното ми състояние? Възможно ли е зад симптомите ми да се крие и физическо заболяване?

А ако случайно някой гледа на карти, имам въпрос, който не е свързан със здраве: (ако трябват име и др. пишете на лично)
Тази година се забърках в много неприятности. Ще се оправят ли скоро нещата?

Благодаря предварително

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 21:01 от Mis8Nina

# 689
Здравейте!Аз веднъж зададох въпрос и отговора който получих е  точно какъвто очаквах.Сега искам да попитам друго....майка ми почина от рак на белия дроб. Аз понякога имам суха кащлица и си мисля,че имам същото заболяване.Страх ме е да отида на лекар,,снимка........Какво да направя...Ужас ми е в главата...

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 21:42 от Дафни

Общи условия

Активация на акаунт