През НОЕМВРИ то се знае- къщата ще засияе!!!

• 14 279
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, мамчета !
Преди малко пихме кафенце с grig, която бе на успешно"бизнес "  Wink посещение в Благоевград. Но нека сама се похвали Grinning
Може да не се съмнявате , че си прекарахме мнооого приятно Sunglasses , а както ще  се убедите - и двете изглеждаме повече от добре Wink
http://snimka.bg/album.php?album_id=37313&photo=135

# 106
Здравейте, ноемврийски мамчета! lovekiss Как сте в прохладния неделен ден?!? sun Аз съм се отдала на мързел и единственото, което ще направя е вечерята, ама малко по-късно  food002...незнам при вас как е, но мен голям сън ме гони...спах близо 12 часа smile3524, станах в 10ч., а сега едва си държа очичките отворени... smile3507
...на вас горещо ли ви е?!? sweating...на мен постоянно ми е горещо...снощи се събуждам в 2ч. и гледам мъжа ми се увил като пашкул с одеалото, а аз хвърлила всичко настрани и потна...прозореца отворен до последно, а на мен пак ми е жега...това нормално ли е?!?
...та ходейки по бельо из къщи няма как да не забележа, минавайки край огледалото, понаедрялата ми фигура и веднага ме обземат едни мисли затова колко съм дебела и дали не отблъсквам мъжа ми...а той милия ми казва:"Не бе, мило...ти не си дебела, ти просто си бременна...!" pregnant...ама това не ме успокоява...

Elimira, добре дошла и леко бременеене през оставащите два месеца! Виждам, че и ти си с термин 11.11! preggo smile3525

# 107
уф, Деничка - как благородно ти завиждам... моя Ран нещо се шашна и става не по- късно от 7.30 - даже вчера отвори очи в 5.30!!! Сяда в леглото и започва "мамооуууу"- като не му обърна внимание променя тона на по - нежен- "мамо, мами" и как да не стане човек Simple Smile а днес ми е 7 ден на работа и не знам как ще изтрая още 2 часа и половина.. ще почивам чак във вторник- ако намеря сили ще се домъкна и на лекцията на 9 месеца- ще видим.

# 108
Elimira, това с дъвката може да "работи" само през деня, но през нощта....не върви да дъвча в леглото, спяща.... Joy иначе мерси за съвета, ще го пробвам /поне е доказано безвредно/  Peace

iviche, виж за нощните киселини не помислих  Thinking, но при мен започнат ли да стават ужасни, лапвам малко сода (на върха на лъжичката) и гълтам вода. Веднага ги облекчава. Да си призная правя го рядко-само когато са непоносими. През останалото време гася с вода  ooooh!.

SOPHI , благодаря ти, че ме успокои. Аз мисля да взема за бебка само най-необходимото (кошарка, дрешки за изписването... newsm78 друго остана ли), но затова пък ще огледам по магазините и ще направя списък за необходимите неща. Като се върна бабите да са ги накупили вече. Ти как избра точно каква кошара да купиш? Аз гледах из форума какво предпочитат майките, ама на нещо конкретно още не съм се спряла.

Здравей и ти Дени4ka   Simple Smile и благодаря за топлото посрещане.
И на мен нощем ми е горещо. Напоследък нощите ми са все по-тежки. Не е лесно да го връткаш този корем наляво-надясно. Още мъничко ще стискаме зъби, после ще подскачаме  Wink.

# 109
Честито, мила Diana за малкото момченце герой!
С цялото си сърце съм с вас и чакам да чуя само хубави новини!  Praynig
Явно много е бързал малкия да види мама и тати  Hug

Elimira, добре дошла в групата!

Аз уж редовно чета/пиша тук, но нещо много нови имена срещам напоследък, та взех да се чудя... Явно ятото щъркели за ноември ще е наистина многобройно  Wink

Дано прескочим леко 8-ми месец и после списъка с бебчовци да расте бързо-бързо! Grinning Heart Eyes

# 110
  • у дома...
Zdraveite i ot men Simple Smile Radvam se da se prisyedinia kym grupata na noemvriiskite mamcheta. Az chakam moeto bebe okolo 8.11. Neznam vse oshte kakvo shte e tochno, zashtoto se sramuva da se pokaje Simple Smile Mai shte e "Kinder siurpriz" Simple Smile
Az syshto sym obzeta ot maniata za pazaruvane no pone za sega se zadovoliavam samo s nabeliazvane na osnovnite neshta. Pri men se ochertava planirano sekcio - imam problem s ochite - taka, che dokato az sym v bolnicata tatenceto shte moje da napazaruva vsichko. Veroiatno shte rajdam v Sv. Sofia. Moje li niakoi da mi kaje otzivi za ekipite tam?

# 111
Момичета, колко сте бързи...
Първо - благодаря на всички за пожеланията! Горе-долу 3 дена празнувахме, искам да похваля детските торти "Оро" - вярно, не са 3-измерни фигурките, но затова пък не са така тежки като тях Simple Smile. Йоана беше много щастлива, но нещо се е поразглезила и сега се опитваме да я вкараме що-годе в релси (което е доста трудно).

diana_vr , честито бебче!!!  Мислех си аз, че трябва да си подготвя багажа за родилния дом, твоето раждане ми дава допълнителен стимул Simple Smile. Пожелавам ти бебчо бързо да трупа килограмчета и скоро да си го гушнете и да се приберете заедно в къщи!

Добре дошла и от мен на Elimira! Много хубави емоции покрай оставащата бременност!

И аз ходих на тази обиколка в "Св.София", нещо не съм много очарована обаче от условията... И аз като Фъстъчка си мислех колко спокойно е в сравнение с Шейново, където и преди 5 год. беше лудница, а сега - след "Това е животът (така ли беше?)" била още по-голяма...
Иначе - бебето не спира да се движи, голяма акробатка, голямо нещо...
Цвети - искам да те помоля нещо - може ли като имаш време да поправиш че каката е на 5 г.? И аз да кажа - изглеждаш страхотно, пу-пу, а 2-та снимка наистина е голям майтап Wink - иначе човек като те гледа зад масата не би предположил че си имаш такова хубаво коремче Simple Smile.
Пожелавам ви приятна неделна прохладна вечер!!!

# 112
velinova, добре дошла и на теб!  Hug
Киндер Сюрприз е много хубаво сравнение за излюпването на кое да е бебе.  Heart Eyes

# 113
 Elimira,аз не съм проучвала какви креватчета се търсят и купуват-просто съм на принципа,че колкото е по-просто направено,толкова по-добре PeaceИма и легълца с люлееща се горна част,с допълнително шкафче и скрин,и което може уж newsm78да се ползва до юношеска възраст ThinkingПърво,че ме съмнява тази люлееща се част да не "сдаде багажа",и второ-все си мисля,че детското креватче си е за деца,за юношеско ще мислим по-нататък WinkИма и кошарки изцяло с решетки-обикновено се купуват обиколници и се опасват решетките с тях.....Аз се спрях на това,което описах в предния си постинг,защото ми се видя най-семпло и най-удобно-трябва да ти е хубав матрака-задължително! Аз ще си взема кокосов Peace

Дени,,благородно ти завиждам на дългия сън WinkАз,както съм писала и преди,през нощта задължитело ставам до тоалетна и след това няма заспиване до 06.30ч.,когато пък ставам за работа TiredПрез почивните дни пък не мога да си наваксам и със следобеден сън-нещо не ме лови CryОтсега не мога да си почина,пък какво остана като се роди дребосъчка Crazy

Добре дошла при нас,velinova  bouquetЛеко бременеене/че то не остана Wink/ и много положителни емоции Hug

# 114
SOPHI, абе то и аз ставам през нощта и посещавам  smile3550, ама след това най - много около половин час да будувам...иначе бебо има моя режим - когато спя, спи и то smile3524, когато съм будна, веднага започва да поритва и побутва тук - там newsm32...дори като ставам нощем се размърдва за малко, сякаш да ми даде знак, че и то е посетило "онова място" и после затихва... Wink

...колкото до легълцата и аз се бях насочила към това люлеещото се, дето става после юношеско, но след дълги размисли newsm78 се отказахме от него и решихме да си вземем легълце с кокосов матрак и отделно скринче... newsm07

Добре дошла сред нас, velinova! smile3525 Само приятни емоции през оставащите седмици, леко раждане и сладък "киндер сюрприз" през ноември!!!  surpriseuu

# 115
velinova, добре дошла и весело изкарване !  bouquet

За киселините, аз пак да си кажа - послушах съвета на по-вещите и си взех Талцид, така че сега на фронта е доста спокойно.

Момичета, в къщи имаме дилема - във вторник /живот и здраве/ мислим да си осъществим заслужената почивка. Проблемът е, че не можем да решим - море или планина ? Ясно е, че ни се ходи и на двете, но още по-ясно е, че няма да имаме толкова време....та.... newsm78

# 116
добре дошли на новите мами и честито на първата настояща вече мама newsm51
тази новина и мен ме пострестна-най-вече с това ,че все още не съм решила нито къде ,нито съм се "уговорила" с някой лекар-а постоянно ме предупреждават вече миналите през това,че без уговорка не си е работа ooooh!
по въпроса за креватчетата-да ви споделя,че според мен не си заслужава това комбинираното дет става на юношеско-най-вече защото наблюдавам моята кръщелница дето сега стана на 4-направиха й нейна стая и малката имаше собствено мнение за всичко-като се почне от секцията и леглото и се стигне до цвета на стените и пердетата-тоест-в кошарките ще спят мъниците до 4 год въздраст и после кой знае какво ще ни дойде до главите или на нас на ума-само споделям мнение де Peace-в крайна сметка който както си реши Hug
да ви попитам-на вас става ли ви тежко от време на време-тоест тежко да дишате-аз имам дни в които направо не мога да си поема въздух до край и се чуствам ужасно-забелязала съм ,че е предимно в дните с ниско налягане,но ето и днес ми е така-а не е толкова задушно Whistling-като добавим и болките в кръста като походя повече....май вече съм си силно бременна и тромава ooooh!
направо не завиждам на мамите дето още работят-миличките те spoko

а кога пак ще се срещаме???? newsm78

# 117
М-даааа - нормални са и задъхването и болките при повече ходене.
Ако трябва да съм точна, на мен и по-малкото ходете ми идва в повече... И почва да ме наболява нещо, което бебчо притиска - преди бих казала яечниците, ама сега не знам дали са точно те  Grinning - не ми е ясно къде се намират вече ... Wink

А кръста, или по-скоро таза ме боли от нищо. Не е нужно да се движа - той си боли явно от постепенното му разширяване.

За работата - аз основно психически се чувствам изморена. Защото вобще не успях да намаля темпото, дори и през уикенда  Sad

Хайде, за среща и аз съм за - ама да не е по кварталите, а?
Че не е сигурно, че ще има как да стигна до там - миналия път заради това не дойдох  Sad

# 118
  • София
Хайде мами и аз съм с две ръце за срещата.

Сещам се, че Ивето75 беше предложила кръчма някъде на "Оборище" до Испанската гимназия и можеше дза направи резервация, така че давайте да се организираме докато все още сме подвижни, че вече си ни наболва май всички тук-там - я гръб, я кръст, я яйчници...А и си имаме вече истинска мама с бебче, така че да се видиме докато сме още 2 в 1, а после живот и здраве с малките бебоци. А Клюки пък предлагаше май "Дон Домат". Има един голям и готин на една от пресечките на "Дондуков", така че варианти има само да се организираме нещо. Тези две предложения са в центъра, така че на всички ще са удобни!

Добре дошли на новите мами. Леко бременеене и приятни емоции с нашата готина дружинка!

# 119
здравеите мами,
аз също съм се насо4ила към легълце с лулеещ се кош и като ви 4ета взех да  съгалявам малко,но ве4е сам го капарирала.пора4ах да е с матрак ,,коралова пяна,,за които ми искат 54 лв.не знам добра ли е цената,но ве4е го поръ4ахме.аз мислех да не купувам ,нищо предварително,но като ви гледам вас забравих суеверия и предубеждения и си купувам смело бебешорски работи.представям си ако ми се роди мом4енце вместо моми4енце как ще баде на мама розовият мъж.

Общи условия

Активация на акаунт