През НОЕМВРИ то се знае- къщата ще засияе!!!

• 14 327
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
   ..Просто няма какво да кажат, освен, че ги е страх за бебките.. Joy Това е.
С риск да ви издразня......моя и това не го спира  Mr. Green.....само карал по-леко и с нетърпение чакал да се развихри, щото сега се сдържал (горкия  Crazy)
Аз съм тая дето няма кой знае какви мераци.....къв зор ми е да се завъртя от едната на другата страна

# 211
  А,да Winkпо този въпрос/сексуалния Mr. Green/ и ние сме като при София и lightblue-откакто съм забременяла досега само веднъж се престраши таткото Cry-страх го е и това е Wink-ама,простено да му е-после ще наваксваме Mr. GreenНе знам при него как е,не съм го питала,но аз за сметка на това въздържание,едни еротични сънища съм засънувала... Embarassed-ами все нанякъде ще избие Mr. Green
  Lightblue,аз мисля да пера дрешките като наближи термина,по-рано ми се струва безсмислено-не че ако сега ги изпереш,ще прашасат до деня "Х" Wink

# 212
Аз пък мисля че не е рано за пране и гладене на дрешките. Аз нямам търпение да го направя, само изчаквам да си вземем скринчета за дрешките за бебо и за баткото, за да има къде да подредя дрешките. Тук има едни пластмасови с чекмеджета, които се слагат в гардеробите и са много практични. Още обаче не сме открили подходящите размери.

Вчера като чух по новините за починалата бременна и направо ми прилоша. Имаме подобен случай в семейството и направо ми мина като филм през главата - отново и отново. Слава богу-братовчедка ми е жива и здрава, сега си има сладко момиченце, но когато загуби близнаците в 6 месец и за малко да не си отиде и тя....беше голяма трагедия.

Нека всички сме живи и здрави и дочакаме навреме здрави и хубави бебета! Още малко остана ! Горе главите!

# 213
  • София
Мами, моля ви спрете с тези черни мисли.
Аз, която съм много суеверна отдавна се престраших и си купувам всичко за бебето, пера си и си гладя бебешките дрешки. Хайде стига сме се притеснявали, то така се предизвиква съдбата. Вместо да се радваме.... Hug
Хайде за да ви разсея да предложа темичка, че тази скоро ще се напълни:
Ноември месец наближава вече, копнея да прегърна малкото човече

# 214
  • София
С риск да ви издразня......моя и това не го спира  Mr. Green.....само карал по-леко и с нетърпение чакал да се развихри, щото сега се сдържал (горкия  Crazy)
Как бе Веси ще ни дразниш?! Радваме се даже, че има ударници сред мъжете ни.... Подобни истории ми повдигат духа и връщат надеждата, че може пък и аз да бъда....УВАЖЕНА Joy
Щото за сега мога само да се присъединя към прозрението на Karil -
Аз мисля, че мъжете ни просто не са привлечени от нас, в това ни състояние. ..Просто няма какво да кажат, освен, че ги е страх за бебките.. Joy Това е.
А, за сега само тайно си беснея и се заканвам като си върна стегантото дупе, да съм "твърде заета с бебето, за да му пусна!!!!" Joy

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 11:18 от grig

# 215
Страхотно заглавие за темичка Вubalina  Hug
Много ми харесва  Simple Smile
Но нека и другите мами да кажат.
Момичета, кажете ми къде в София има хубави дървени креватчета, но от тези които са 120/60.
Ходих в Сомо, в Щъркел, Премаман, но в премаман ми се виждат твърде скъпи.  Thinking
Знаете ли кога и къде в София ще отварят Хиполенд?  newsm78

И наистина... нека не позволяваме на страха и черните мисли да ни завладеят и да се радваме на това, което ни предстои.Всичко друго си е божа работа  Praynig

# 216
  • sofia
А, за сега само тайно си беснея и се заканвам като си върна стегантото дупе, да съм "твърде заета с бебето, за да му пусна!!!!" Joy
Мен почти два месеца ме опъваха шевовете и ми беше супер дискомфортно......къв секс за бога....аз сядах на половин дупе....и спях на интервали от 3-4 часа

# 217
  Те са в стрес от тумбите, които като Мусала, засенчват с гиганстки размери Средна Гора и  bombsРодопите..Просто няма какво да кажат, освен, че ги е страх за бебките.. Joy Това е.
Joy А на мен ми каза , че все едно разгонен хипопотам го нападал  Laughing Laughing Laughing
Не че ми отказва, но се усеща , че не може да се отпусне - от страх , да не стане нещо на мен и на беба WinkМъжова му работа... Twisted Evil
Нищо не съм изпрала, щото си нямам скрин още, да ги прибера, но като си вземем ...

Мацки , мойта половинка заминава за USA за 10 дни на конференция. Има ли нещо там дето да си поръчам да ми донесе/ може и за вас Wink/ , което тук да не се намира , а да ни е от полза newsm78

# 218
  • София
Мен почти два месеца ме опъваха шевовете и ми беше супер дискомфортно......къв секс за бога....аз сядах на половин дупе....и спях на интервали от 3-4 часа
Ooooo, изобщо не обсъждам "техническите" причини за неправене на секс ! Първо за 2 месеца няма да си върна фигура , с която да го дразня и после...говоря за доста по-дълъг период в който любимия ми само ще си спомня какво беше това СЕКС Twisted Evil Щото сега вече 7-ми месец съм оставена сама с разбеснелите се хормони, а такова злодеяние се изкупва само с кръв, сълзи и страдание !!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 219
Мацки , мойта половинка заминава за USA за 10 дни на конференция. Има ли нещо там дето да си поръчам да ми донесе/ може и за вас Wink/ , което тук да не се намира , а да ни е от полза newsm78

Там играчките на Фишер Прайс са най-евтини- дори тук в Европата са на поне 30% отгоре. Можеш да поровиш из сайта на Фишер и да си харесаш нещо...
Има също сладурски дрешки на смешни цени - ако хване някоя разпродажва пък съвсем...
Изобщо - порови из сайта на някой американски детски магазин и сама ще се ориентираш какво да си поръчаш.

# 220
Секс?! Какво ли беше това... Не помня откога не сме правили с нашия татко, а и изгледи да правим скоро нямаааа  Cry

# 221
Сладурани, наистина, хайде по-ведро и стига черни мисли.

Аз да се похваля - чакам си днес-утре да ми пристигне куриера с комплекта за взимането на стволовите клетки. Ще си отдъхна вече...че с тия мои болки и контракции ми се струва че всеки момент ще зараждам. Утре влизам в 8 месец, но дано изтрая поне още 4 седмици...
Чакам си и чувалчето от Карил - беше така добра да ми го намери в София- и то точно това което исках! Още веднъж ти благодаря, миличка!

Баткото днес е цял ден на ясла - за мен ще е ден за глезене и почивка! Там човека си е намерил приятелка - едно сладко бузесто русокосо момиченце, ходи с голям кеф в "гадинката" , възпитатеките са сладки и мили. МНого ми е спокойно като е там и съм сигурна че се забавлява добре.Щом успяват и да го приспят наобяд без много зор- върхът са! Жалко само че е толкова малко - само 2 половинки и 1 цял ден в седмицата.

# 222
JoyТака ме разсмяхте, след като постинга на Карил почти ме разплака - Карил,ти уби всяка надежда и вяра в чистата мъжка лИбоФ и поочука бая самочувствието ми на не -толкова лоша бременелка! Joy
Но и аз като Григ събирам нерви и замислям люто отмъщение!Да не е веднага след като родя,но на лято...като облека онези ми ти възтесни и възкъси роклички Twisted Evil
 И аз още не съм прала,но то е защото нямам още мебели - веднага като ми ги донесат,започвам и с това занимание.Даже съм заръчала на мъжо , двете плитки чекмеджета от скрина да ми ги направи на прегради/които обаче да мога да махна след време/,за да не гоня из цялото чекмедже дрешките,а всяко комплектче да си има клетка Simple Smileдали след като се роди бебо ще имам време да подреждам и ще ми пука дали всичко е на мястото си...?! newsm78Силно се съмнявам...

# 223
  • София
lightblue по последни данни отварят Хиполенд на 19.09 - понеделник. Намира се зад завод Електроника (бул.Шипченски проход), срещу ИЧС.
Между другото - ЩО Е ТО СЕКС И ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ПОЧВА ПРИ МЕН! Ама явно не само ... Thinking

# 224
sheherezada,

препоръчвам ти да разгледаш най-известните и популярни сайтове за бебешки нещица в USA и ако си харесаш нещо,хич и не се замисляй, ами поръчвай на мъжа си!!!

http://www.buybuybaby.com/
http://www.toysrus.com

Според мен има страхотни неща,,важното е все пак, ако намериш нещо, което не можеш да си купиш от БГ

Общи условия

Активация на акаунт