През НОЕМВРИ то се знае- къщата ще засияе!!!

• 14 332
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
lightblue, Хиполенд май отваря на 20-ти :
"Единствената засега у нас верига хипермаркети за детски стоки ХИПОЛЕНД стъпва тази есен в столицата. Компанията инвестира около 4 милиона лева в изграждането на два хипермаркета. Първият е на площ от 700 кв. м и се намира в новия търговски комплекс “Скай Сити”. Планираната дата на откриването му е 20 септември 2006 г. Вторият е на собствен парцел, до “Метро” в к-с “Люлин”, и ще бъде с площ над 2000 кв. м."

# 226
Благодаря ти за инфото Iveto   bouquet

Момичета много сте сладки, така ме развеселихте с вашите закани към мъжете  Laughing
Ама то си и трябва малко да се потормозят и те  Twisted Evil
Добре че Клюки отвори тази тема, че бях започнала да си мисля, че само при нас стоят така нещата.А сега поне си припомняме що е то секс и има ли почва у нас  Wink
Веси на твоят мъж ще му се размине, той е от отбора на ударниците.  Wink

Значи не съм изостанала с прането на дрешките, а и като се замисля вие сте прави ... и аз още нямам шкаф за бебка.И къде ще ги прибера тогава чистичките и изгладени дрешки, ако тръгна сега да пера.Охххх, това е поредния ми пристъп на "бременна амнезия".

# 227
  • София

Малко извън темата - София, ти ме разсмя с пране на 60%, останалите 40% кога ще ги изпереш? Simple Smile

Хахаха! Какви глупости пише човек по нощите! 60 градуса имах предвид Laughing

# 228
ей ама с какви темпове пи6ете едва ви из4етох  Hug

виждам темата за секса сте подхванали.....ама кво е това секс.не си спомням ве4е  ooooh!
Мъжо всеки ден го нападам ,оба4е као каже неееееееее 6те стане не6то на бебката и това е.Сигурна съм 4е не 6те от страх,а не понеже съм запрли4ала на тиква,понеже и първите 4 месеца о6те докато не ми ли4е6е пак се дърпа6е.
Аз все му викам как успява да търпи ,а той милия като по4не едни теории колко бил мотивиран за тази бебка,вси4ко да и е наред,да не и направим не6то ло6о..... #Crazy
Ина4е сно6ти тъкмо ми развива6е теории как след като родя 6те се разивхрим и хи4 нямало да се интересува от присъствието на тъ6та си в съседната спалня  hahaha

Ина4е аз съм ок,надявам се и бебка да е добре,доста е активна.Обикновенно не минава пове4е от половин 4ас в който да не я усетя,а сутрин се събужда заедно с мен.

По въпроса за 4ерните мисли бързо вън от главите.И аз в4ера се 6а6нах от изказването на една позната:

"И като иде6 на лекар го накарай да ти покаже на екографа добре кра4етата и ръ4и4ките,6тото на една позната уж вси4ко бе6е наред,а накрая бебето се роди без един крак"  newsm78 #2gunfire

Та ако тръгнем да слу6аме вси4ки да сме пукнали оте преди да родим.

цунки и лек ден на вси4ки
   bouquet

# 229
   Здравейте, мацки! Аз току що се прибирам от една ужасно дълга разходка до поликлиниката и фризьорката, но така е като в петък започва учебната година и всичко трябва да ни е на 6  Mr. Green! Страшно се изморих обаче от чакане тук и там  Tired!
   Относно секса - при нас е много сложно  Tired! И на двамата страшно ни се иска, мъж ми дори ме намира за по-секси с тия заоблени форми, щото по принцип си пада по по-пухкавки, а не по кльощи като мен  Joy, но и двамата ни е страх особено откак доки каза, че съм с разкритие! Откак съм бременна сме го правили има няма 5 пъти  Tired! Едва издържаме и като си помисля, че след раждането ще има още въздържание заради лохиите и шевовете и  Crazy!
    Марийче, я да ти се скарам аз: какво искаш от Марио! Наплашен е човека! Два пъти влиза в болница с контракции! И аз ако съм на негово място няма да смея да те пипна  Mr. Green!
    Аз още не съм прала нищо, освен дамаската на количката! Трябва да си купя бебешки прах първо обаче Laughing!
   Толкова от мен за сега! По-късно ще се отчета с тегло и размери на бебо като се върна от преглед при доки  Peace!

# 230
мацкииии понеже аз отворих темата за секса-да ви кажа какъв ми е проблема-не ми се прави хич т.е гонят ме яко хормоните и как само си мечтая за момента на  освобождаване и развихряне-обаче сега ме е страх,а направо съжалявам мъжлето ми!Тои е винаги готов и как само ми се моли,ама аз с тия си кила с това постоянно мърдане ,опъване и какво ли още не неща и да чуя за секс МНОГО МЕ ЕСТРАХ и не мога да се отърся от мисалта ,че на бебо няма да му е добре-пък и като се възбудя бебо сякаш се стяга вътре и го чувствам странно smile3506
 а колкото до ХИПОЛЕНДА знае ли някои кога го откриват в Лулин

# 231
мацкииии понеже аз отворих темата за секса-да ви кажа какъв ми е проблема-не ми се прави хич т.е гонят ме яко хормоните и как само си мечтая за момента на  освобождаване и развихряне-обаче сега ме е страх,а направо съжалявам мъжлето ми!Тои е винаги готов и как само ми се моли,ама аз с тия си кила с това постоянно мърдане ,опъване и какво ли още не неща и да чуя за секс МНОГО МЕ ЕСТРАХ и не мога да се отърся от мисалта ,че на бебо няма да му е добре-пък и като се възбудя бебо сякаш се стяга вътре и го чувствам странно smile3506
  Клюки, аз със баткото използвах всяка свободна минута за да изстисквам таткото като лимон  Joy! Горкия, направо му се повръщаше вече от секс! Ако нямаш проблеми и показания от доки против секса, съветвам те да действаш смело  Peace! Ние не се спряхме докато не родих  Mr. Green /преносих с една седмица /! Но това беше някога  Tired, а сега както казах картинката е съвсем друга  Confused

# 232
  • София
Klukarkata, и аз съм на твоета диридже. Откакто ми попорасна корема и бебето взе да ме рита там долу (нали сме седалищно и ме боли) хич не мога да се отпусна, а мъжа и той се притеснява. И решихме, че щом ще го мислим толкова и ще се притесняваме какъв секс ще е тогава. А това със стягането при възбуда е много гадно наистина - поне аз получавам страшни контракции и после ми е едно гузно.... Rolling Eyes
Иначе за Хиполенда в Люлин пишеше, че ще отвори врати няколко дена след първия софийски - т. е. няколко дена след 20. 09

# 233
  Ееех,с този секс Laughing-постигнах душевно равновесие след като разбрах,че не съм аз единствената "неуважена" Mr. Greenбременна сред нас Wink
   Аз утре реших да си пусна изследване за хемоглобин-с това постоянно причерняване хич не ми е добре Confused,не мога да дочакам консултацията след 2 седмици и ще си направя изследване без направление-знае ли някой колко струва newsm78Не вярвам да е скъпо,но все пак да питам.....
  А ако някой има път към нашия град-в петък откриват МОЛ-а и ще има магазин и на "Хиполенд" WinkЗаповядайте Hug

# 234
  • Ботевград
Здравейте, да се присъединя към групата на несексещите се  Sick забравихме се направо  Whistling но и аз като повечето от Вас се страхувам, а и с това коремче вече ми е трудно ...
Но има време за всичко, нека пърмо се роди живичко и здравичко бебче, пък после цяяяяяяяял живот е пред нас!  Heart Eyes

# 235
          Ох, никакви такива черни мисли, моля ви - на моменти и мен ме обземат параноични страхове, но не му е времето да се предаваме сега. Само се надявам да устискаме до влизането в 9-ия месец. Praynig
Мисля си, че Карил е права за "привлекателната ни визия" и милото обяснение, което грижовните татковци намират - ама малко остава, ще издържим. Joy Пък и тия контракции при възбуда доста ме притесняват...
Личи си, че снощи мъжете са гледали мач и сте писали на спокойствие. Peace
Нямам търпение утре да поработя за последно - другата седмица ще намина за ден и почивкаааа... А в петък вечер твърдо съм решена да ви се радвам след 18!
Хубав ден!

# 236
  Мами днес, ходих до Шейново и подписах информираното съгласие за вземане кръв за стволови клетка. Внесохме и първата сума. За повече инфо по въпроса...
http://www.cryo-save.com/

# 237

Малко извън темата - София, ти ме разсмя с пране на 60%, останалите 40% кога ще ги изпереш? Simple Smile

Вени и аз се разсмях, но какво да се прави - професионална деформация малко Simple Smile И даже си помислих - е как го е изчислила че е толкова Simple Smile ХАХА Joy
Купихме вчера една кошарка сгъваема на Бертони, с цип + допълнително матраче кокосово (не са ползвани даже) от една мама във форума и съм мнооого щастлива Simple Smile Сиво и червено са цветовете, като я разпънем ще я снимам. То голяма философия се оказа разпъването й - те не са я ползвали и не знаеха нито как се разтваря, нито как се сгъва после. Ако имате трудности или не ви обяснят откъдето я купувате - питайте Simple Smile

А до колко годишни децата могат да спят в легло с размер 120/60 или 140/70.. /съвсем ориентировъчно/. Аз си спях в мойто старо креватче до 3-ти клас, докато не се роди сестра ми. Е, малко ми се опираха краката накрая, но пък не исках да се местя в друго, а и нямаше място Simple Smile

Още нещо се присетих - правили ли сте си и ще ви правят ли някакво изследване за "магнезий серум". На мен доки ми каза да я подсетя да ми пусне следващия път, понеже от отдавна го пия и така. Но незнам на какво влияе този магнезий за по-натам?!?!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 15:11 от jenny_b

# 238
  • Sofia
Здравейте Ноемврийки хайде и аз да се разпиша ,казвам се Биляна ,на 30 години съм,имам дъщеря на почти 6 годинки и чакаме бебчо на 9.11.2006г.За разлика от предишната ми бременност през която не разбрах че съм бременна ,сега все нещо се обърква,то не бе разкритие в началото,ниска плацента,високо кръвно налягане и много подути крака(няколко престоя в Шейново). За сега това е  пак ще включвам.

# 239
Биляна, добре дошла!

jenny_b , нашата кошарка е 120/60 и в момента на баткото му е ОК, но не го виждам още повече от година в нея. Но той е и доста висок, така че да речем в кошарка 120/60 до към 4 години, а в такава 140/70 до към 7 години.
Тук стандарно се продават само кошарки 120/60, нямахме избор с баткото. С бебето ще ползваме сгъваема кошарка на Чиполино - пак от баткото. нея я ползвахме за игра, но си има 2-ро ниво и е съвсем като нова. Купихме само едно тънко дюшече, че това от кошарката е недостатъчно.

Току-що ми дойде колета с DHL от Cryo-save с кита за взимане на стволовите клетки. Уррааааааааа!

Общи условия

Активация на акаунт