През НОЕМВРИ то се знае- къщата ще засияе!!!

• 14 325
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • на странно място ......
Здравейте и от мен днес,
ама много сте активни напоследък не мога да смогна да ви прочета #Crazy
По въпроса със секса аз мисля че сега е страхотен момент за  правене не секс, моят мъж доста охотно се навърта около мен, а аз всеки път му обяснявам колко и е хубаво на бебата като го правим та така, включвайте ме в групата на МНОГО ПРАВЕЩИТЕ СЕКС!!!
Карил страхотно е че сте решили да замръзите стволови клетки, поздравявам всички мами, които ще го направят, за мен процедурата е доста скъпичка и за съжаление ще я пропусна. Rolling Eyes
За Хиполенда в Гео Милев Sky City аз живея почти до него, нямам търпение да го отворят затова и не съм пазарувала много много, последната информация е 19.09.
Цунки по тумбаците и приятен ден Hug

# 241
Бибе, добре дошла!  Heart Eyes
Веднага ще издам - без бой - това е моята приятелка, с която заедно си бременеем, даже термините ни са еднакви (без да се наговаряме Wink ). Отдавна те чаках да се престрашиш и да се включиш  Hug. Момичета, надявам се да не ви издразня много, като ви кажа, че сутринта (по-скоро по обед) с Биба и двете каки направихме набег на "Романс" - заредихме резервоарите с доста калории  Grinning.

lightblue, Хиполенд май отваря на 20-ти :
"Единствената засега у нас верига хипермаркети за детски стоки ХИПОЛЕНД стъпва тази есен в столицата. Компанията инвестира около 4 милиона лева в изграждането на два хипермаркета. Първият е на площ от 700 кв. м и се намира в новия търговски комплекс “Скай Сити”.

Мда - изчакаха да спра да ходя на работа и ще отварят Хиполенда... работех точно до завод "Електроника", може при следващото ходене да успея все пак да хвърля едно очо...

Иначе - за леглото - Йоана все още спи в бебешкото си - чамово, на 3 нива е по принцип, с размери 70х140 см. Но - надявам се - в близкия месец вече да има голямо легло, а това да бъде приготвено за бебето.
Наистина е много хубаво ако човек може да си позволи и да замрази стволови клетки - един вид инвестираш в здравето на децата си - но ние май няма да се възползваме от тази възможност...

# 242
Добре дошла на Биби дано при нас се чувстваш добре-ние сме много готинки тумбачки имаше една само дето внесе смут в нашите редички ама една смееела мама я постави на място и на гости ,вече не е сред нас #Sniper
  Мацки сложих няколко снимки в албумчето ни  да ме видите каква съм тумба 4470чесно малко сам разтроена ,в събота съм на сватба и каквото и да облека ми стои ужасно newsm77- не съм си сложила снимките в които съм направо ужасна за да ви спестя смеха smile3532

# 243
zdraveite mami,az odavna sezapisah pri vas ama samo tolkova ne sam se vklu4vala do sega da vi sab6tia 4e na6eto bebe4e e momi4ence i moje da mi slojite rozavo 6turkel4e.Az moje da ne sam pisala no puk redovno si vi 4eta i sam vi blagodarna za vsi4ko koeto sam nau4ila ot vas.cunki  bouquet

# 244
  • София - Дианабад
Здравейте, мами, не съм ви чела от няколко дни, ходя по очни и разни други, но ви моля за спешен отговор: имам температура 37,6. Какво мога да пия? Благодаря ви за отговорите!

# 245
  • София
имам температура 37,6. Какво мога да пия? Благодаря ви за отговорите!
Ами веднага бих потърсила лекаря си !!!!!

# 246
Здравейте, мами, не съм ви чела от няколко дни, ходя по очни и разни други, но ви моля за спешен отговор: имам температура 37,6. Какво мога да пия? Благодаря ви за отговорите!

Мисля,че парацетамола е позволен-но все пак попитай лекаря си Peace

# 247

Температура от 37.5 при бременност е повече от нормална. Когато бях бременна с баткото първите 4-5 месеца поддържах постоянно такава температура.
Иначе при по-висока, може да се пие само парацетамол.
Потърси лекаря си за да си по-спокойна!

# 248
Много се извинявам но току що установих,че съм подвела NIKOL 5.Видях,че има среща на ноемврийските мамчета и си викам-това е супер.тръгвам да преглеждам списъка и гледам мен ме няма.и веднага заподоэрях,че май съм написала някоя глупост.то че терминът ми е на 05-ти на 5-ти е ама ноември(последна менструация 29 януари) и защо съм решила,че ноември се пада 10-ти месец не мога да кажа,но много ще съм благодарна ако поправите грешката-в случая  Цвети или Никол трябва да я оправи?.Предварително мерси и пак се извинявам.

# 249
Аз все пак да се представя,понеже не съм писала досега при вас.Казвам се Антония,на 27 год.-Термин 05-ти ноември,според прогнозите-розово бебе.Ужасно ме е яд,че не съм се запознала с тази тема по-рано,защото както се оказа съм си проспала някои важни изследвания,които до миналата седмица не ги и бях чувала,че съществуват EmbarassedНо аз все си мисля,че за това има различни професии и понеже явно съм отсъствала на лекцията за биохимичен скрининг и фетална морфология(или може би пък в УНСС не го преподават това-не ги е срам),но явно и наблюдаващата ме лекарка също ги е проспала тези новости в нейната професия. #2gunfire #Cussing outТа идеята е,че ако си бях комуникирала с вас,вие най-вероятно щяхте да ме светната.  bouquet

# 250
  • София
Спокойно, Тони!

Феталната морфология не е нищо повече от по-обстоен ехографски преглед, който вероятно твоята лекарка е направила, без да го нарече така,а БХС  въобще не е задължителен. Препоръчват го за мами над 35г., но, така и така не дава 100% - ви резултати, а само вероятност. Peace

Някои лекари обличат нещата в помпозни думи за да взимат повече пари - не забравяй и това.

Не се шашкай излишно - спокойствие и лека храна Wink

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 19:18 от София

# 251
   Мами, ходих на козметик и съм "лъсната" отвсякъде, още едно лъсване и съм готова за Ноември. Много съм доволна от козметичката, за първи път я посещавам. Много мила дама, спазва всички хигиенни и медицински норми просто съм възхитена. \Пък и от себе си \ при такава космурлащина - гък не съм казала. Цена за триъгълник\всичко\ - 7 лв! Салон "Лазур" до виенската сладкарница на Дондуков и Левски.
   И още да се похваля купих от една мама плот за повиване за 12 лв. Много е сладичък, ползван е до петия месец, но пък цената му е доста добра.
 Изобщо днес само добри новини от мен!!! Айде чакам такива и от вас. Как мина денят ви?..До късно съм тук!! ААААААААА в момента чакам Спейс Бегс да ми доставят, ще ви кажа как са торбите.

# 252
Мерси,Софи за успокоението и за бързия отговор  bouquet

# 253
  • София
Лелеее, Карил, ти си герой! Не мога да си представя кола-маска на това място и това е! Rolling Eyes Ама благородно ти завиждам, че после сигурно е много гот Wink

# 254
  • София
Мерси,Софи за успокоението и за бързия отговор  bouquet

Моля Simple Smile

Имай предвид, че четенето по форуми за такива важни неща трябва да става мнооого внимателно и селективно. Аз лично така процедирам, защото иначе може да се ошашкаш от много информация и разнообразни съвети. Слушай си доктора, ако му имаш доверие, ако не - смени го Wink

Общи условия

Активация на акаунт