През НОЕМВРИ то се знае- къщата ще засияе!!!

• 14 327
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Карил, пусни телефона на тази козметичка на лични. Тази, при която ходя я няма в момента и тъкмо се чудех към кого да се обърна.

Днес пак много работих и нямах време да надзърна тук и бях няколко страници назад- обаче този път съм доволна, защото материала ми се получи добре. Ех, ако и всички можеха да си вършат работата- монтажиста малко ми скъса нервите, но обратно на нормалното за бременна лошо настроение- се научих да бъда благосклонна и търпелива към него- старае се човека, ама толкова си може...

по въпросите, които обсъждате- слава богу моя тати не е от страхливите- може би защото знае, че няма от какво да се притеснява Simple Smile аз съм доста закръглена, но като се има впредвид, че в последните 2 години съм кажи- речи постоянно бременна- явно ми е свикнал Simple Smile

Добре дошли на новите мами!!!

В петък съм втора смяна- дано да няма снимки вечерта- обикновено няма и ще се присъединя към компанията в 18.30

# 256
Това с козметика ми е много болна тема,защото съм с гъбички(вече хронични)и козметичката ми упорито отказва да ме обезкосми.това,че не си казала гък е много хубаво-явно търпиш на болка,което е много добре предвид какво ни престои. Simple Smile

# 257
Това за голямото объркване от многото информация вече започнах да го установявам. Simple SmileЩе трябва да бягам,чао за сега и лека вечер.

# 258
  • София - Дианабад
Благодаря ви, мами. Обадих се на акушерката и ми каза, че мога да взема до един Фервекс, или един Парацетамол, може и един витамин С и ако температурата не спадне до утре, да отида при джипито. Ако съм добре, утре ще отида на лекцията на "9 месеца", така че може да се видим с някои мами.
Добре дошли и на новите мами! Леко бременеене!
Честито момченце и на diana_vr! Скоро да се приберете с твоето бебоче! smile3514
Чао засега!

# 259
Здравейте, ноемврийки lovekiss и добре дошли на новите бъдещи мамета сред нас! Flowers Rose Ето ме и мен...чувствам се страхотно newsm44, защото вчерашните изследвания показват покачване на хемоглобина, а урината ми е кристално чиста...днес не можах да мина през доки и да видя бебо, но това ще стане утре или в петък...да го видим това слонче с хоботче колко е наедряло... newsm32
Радвам се, че сте оставили лошите мисли на заден план yes...засегнали сте темата за секса, който при мен от около месец е табу...просто се чувствам непривлекателна, а и да си призная нямам мераци...живот и здраве като се роди бебо и и се възстановя ще се реванширам на половинката... luvbed
karil, завиждам ти благородно за "лъскането"...аз не мога да се престраша...страх ме е да не получа контракции...до преди да забременея си ходех редовно на кола маска, ама сега не ми стиска и се чудя какъв метод да използвам за "почистване" преди раждането...

Приятна почивка и хубава вечер! Flowers Bouquet

# 260
   Ола, мамчета! Току що се връщам от преглед! Бебо е 2 кила и доки каза, че ако продължава така, а и заради старите разкъсвания може да се наложи секцио  Tired! Първо обаче ще видим как наддава и дали ми се е разширил таза! Честно да си кажа ме е страх да раждам независимо дали ще е нормално или секцио  Crazy! Утре ще трябва да отида на запис в Шейново! Някоя от вас ще се завърти ли натам утре сутрин?
   Малиии, Марийче, ти си герой  Mr. Green! Мен ще ме е шубе да се подложа на такова нещо  Mr. Green!
   Е, рапорт даден и от мен  Joy!

# 261
Добре дошли на новите мамчета! Hug  Grinning

По темата за обезкосмяването на триъгълника - с напредване на бременността стана доста болезнено /а преди с години не съм имала проблеми/.
Та моята козметичка ми предлага да впръсква Лидокаин /може да не го пиша правилно/ 20-тина мин. преди това за обезболяване...
Казва ми, че други нейни бременни клиентки го практикували.
Ама на мен нещо не ми стиска и си трая засега.
Вие нещо знаете ли по въпроса? Дали не е вреден препарата за бебето?! Thinking

# 262
за ледокаина не знам,но на едната лекция на "9 месеца"-акушерката каза,че кола -маската е противопоказна за бременните-не разбрах точно защо(отделно си е  по-голямата чуствителност и болката)-говореше за някакво травмиране на кръвоносни съдове май-така,че аз от върла привърженичка на тази процедура с години-сега не смея да отида-пробвах с депилатор-ама хич не ме кефи-тва дет ставало гладко както на рекламите-пълна глупост-стои си като избръснато преди 3-4 дни-но поне не те сърби като почнат да израстват косъмчетата и не се образуват подкожни.... Crazy
като казах сърби-кажете ми някой има ли моя проблем-адски ме сърбят краката -тоест стъпалата и пръстите на ръцете-направих си рани от чесане Stopпървият ден си помислих,че е от педикюра и ,че може да съм хванала там гъбички-но не се оказа така-пък и този сърбеж по ръцете-няма нищо-нито пъпчици,нито зачервяване-само адския сърбеж от който не мога да заспя-като се замисля май е от това,че започнаха да ми се подуват краката и ръцете напоследък Whistling-абе не знам какво е ,но ще умрааааааааа #Cussing out ooooh!
и аз страдам от гадното безсъние-ето повече от час се опитвах безрезултатно да заспя и накрая станах Crazy-а утре трябва да ставам в 7 ooooh!

# 263
Привет на всички мами! newsm68

Чета ви постоянно и сте ми доста полезни.Та най - накрая на финалната права реших и аз да се разпиша.

На 35 години съм. Очаквам своето първо бебе-момченце.Термин-30.11.2006. Ако издържа до края,понеже съм със сирклаж, и тримата ще сме стрелци.

Цитат на:  sheherezada
Мацки , мойта половинка заминава за USA за 10 дни на конференция. Има ли нещо там дето да си поръчам да ми донесе/ може и за вас Wink/ , което тук да не се намира , а да ни е от полза newsm78

Четох в "Родители в чужбина", че мамите  в USA говорят за Whitе noise- това са CD и уреди със звуковеи шумове, които успокояват бебето. Шумове, наподобяващи тези, които е чувало като е било в тумбака. Оказвали въздействие и срещу коликите - White Noise for Colic Relief. Успешно ги ползвали до 3месец.
Най евтината може да се купи от Уолмарта ,за около $13.
Имало други  на Хомедикс - $25 от Linnens and Things, Bath and Beyond...
и на Brookstone погледни в описанието има линк и там можеш да чуеш как звучи.
Целта на звука е да блокира външния дразнещ шум и също унася и допринася за по бързо заспиване.

Относно дрешки , играчки и други бебешки глезотии смятам,че в БГ ги има всичките.-това е като гледам снимките ви на покупките и сайтовете.

Поздрави и   love001  love001 на всички бебоци.

# 264
Добро утро, момичета! wavey
Реших преди работа да "намина" тук, но явно тази нощ освен luchia и МЕРЕЛИН не е имало бодуващи мами. Аз лично напоследък се радвам на здрав сън smile3524, за разлика от преди 2-3 месеца, когато се събуждах през около час. 1countingsheep Последната седмица, събуждайки се сутрин, отброявам работните дни, които ми остават...та вече са само 7...направо не мога да повярвам, че няма да ходя на работа...
МЕРЕЛИН, аз нямам сърбежи на краката, но за сметка на това независимо, че ходя с чехли, ходилата почти постоянно се изпотяват...много е неприятно, но се успокоявам, че след като родя няма да е така...
Добре дошла, Pal4eto! Flowers Rose Леко бременеене през оставащите седмици! preggo

Предполагам, че днес ще се отвори нова тема, че да отправя едно предложение, което ми се върти из главата...незнам прочела ли съм го някъде или просто съм се сетила за него...гледайки предходните теми съм заимствала от тях, но дано да ви хареса...
Време месец-два остана - през НОЕМВРИ ще съм мама!!!

Хубав ден, изпълнен само с положителни емоции ви пожелавам! Flowers Sunflower

# 265
Карил,аз ползвам тези пликчета и наистина вършат работа - в един шкаф натъпках дрехи от няколко.Сега ще ги отварям да вадя зимните дрехи и предполагам,че ще са като мекици,но така или иначе ще ги изпера и ще се оправят.

Малко оф! Да ви кажа вчера как ми взеха,малкото останал ми акъл SickМинах през докито да си взема болничният и тя ей- така съвсем между другото вметна,че пробата ми за токсиплазмоза била леко положителна!Не било вредно за мен и за бебчо,ама да съм разкарала кучето си!Не можах да си взема въздух и да се сафирясам на време да питам какво по дяволите значи леко положителна?!В рамките на час ревах като магаре,докато татито звънеше на всички ветеринарни и хуманни лекари,които познаваме.Накрая отидох при другият ми контролираш лекар,който с усмивка ме успокои - пробата ми е 1:20,което означавало,че някога съм боледувала от тази болест,вече имам имунитет и антитела и няма НИКАКВА ОПАСНОСТ,освен да се обезводня след толкова много рев! HugИзобщо не било нужно да махам малката,ако тя си има всички имунизации!Прегледа ме на ехографа - бебчо е сладур,подпрял петичка ниско долу,отваряше и затваряше устичка през цялото време Heart EyesТолкова много се бях притеснила! Ама аз съм си виновна,че се разциврих и не разпитах,какво значи слабо положителна!Само да вметна,че за това изследване аз настоявах - макар да минава през здравна каса,никой не ми предложи да го направя!Благодаря на Господ ,че се разминах само с тази уплаха,че не е нищо сериозно...

Спирам,че пак ми се разблъска сърцето,при спомена за вчерашните емоции!

Привет на новите мами - добре дошли!  bouquet

# 266
  • София
Добре дошли на престрашилите се мамчета welcome!
Радвам се, че редиците ни стават все по-многобройни с наближаването на така чакания месец ноември.
Нека оттук нататък новинките да са само хубави и търпеливо да дочакаме малките съкровища.
Лек ден на всички ноемврийски мамчета със закръглени тумбачета pregnant preggo

# 267
   Добро утро мами!
   Добре дошли на новите мами!!  bouquetХаресва ми предложението на Деничка , но ми харесва и на bubalina - НОЕМВРИ наближава вече, копнея аз за малкото човече!! Ей, момичета страшни сте!! коя от коя по-поетеси!
Мами от излъскването вчера, не се възползвах вечерта,  luvbed но тази......я чакам.. newsm48
   sheherezada това което предложи палчето според мен е най-добрата идея за US подарък, защото тук едва ли има такива дискове, а ще са определено необходими.
 Гледайте Искрено и лично.
  И още нещо..Вчера в шейновската аптека, аптекарката ми каза, че помпата на ЧИКО -от 25 лв с гумена помпичка\като от апарат за кръвно\ - са най-сполучливи. Точно такава искам аз.

# 268
Ей, Точка- леко положителна ми звучи като почти бременна Simple Smile на твое място бих направила същото- консултация с друг лекар. Добре, ч евсичко е ок.

Аз мисля, че малката се обърна, защото през почивните дни почоти не я усещах и се бях шашнала, но сега сякаш се разтяга напречно- рита от двете страни на корема и от време на време в ребрата. Ще разбера в понеделник, когато ми е консултацията по ЗК. Искам да попитам според вас лекарите правят ли някакъв отчет пред касата примерно кога ми е термина, защото искам да работя до края на септември- т.е. да ми изместят термина седмица назад, за да може да ми тече болничния от октомври.

За колата маска- и аз го чух това в училището на 9 месеца, но не смятам да се съобразявам- от собствен опит съм си доказала, че няма нищо страшно- не се отрази нито при раждането, нито преди или след това. А  в замяна си спестявам доста мъки като  сгъване на половина в неудобна поза в нещастните опити със самобръсначка или епилатор- да не говорим, че косъмчетата и с двата метода веднага покарват и е ад!!! Е, не може да се слуша човек във всичко- иначе ще лудне

# 269
  • София
Цвети, аз да си напомня: слагай ми  stork-girl
Въпреки, че бебчето ми се е разположило седалищно не виждали "тестисчета", така, че вероятно ще е мома!

Общи условия

Активация на акаунт