През НОЕМВРИ то се знае- къщата ще засияе!!!

• 14 286
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добре дошли и от мен но новите ноемврийски мами.   bouquet Лека бременност до края. Grinning
Аз тъкмо си бях набелязала няколко кошарки, трансформиращи се в легълца и братовчед ми ме изненада приятно, като ми предложи неговото. То ние нали сме един вид на квартира, та така и за нас е най-добре за сега. А относно тези трансформиращи се легла: аз доколкото гледах дори и по-големите размери 70/140 няма да изкарат бебето до юношеска възраст, а по-скоро ги дават до 8 или най-много до 10г. Така, че на първо време вършат работа, още повече, че имат и чекмеджета за багаж най-отдолу.
Мамета, вас зяпат ли ви неприлично когато вървите по улиците? Повечето хора вперват едни погледи дори когато се разхождаме с мъжа - не са ли виждали бременна жена? Shocked
Особено жените са страшно нещо - ще си изкълчат вратовете. Не ги разбирам аз тези хора!!!
Лека вечер от мен и за срещата - аз съм ЗА thumbsup  

# 121
Ееееххх как ми се иска да живея в София  Tired. Сега пък изтървам и срещите с вас....

Иначе има дни, в които и на мен ми е доста тежичко и не се чувствам много добре. Откакто забременях съм все отмаляла  Sad. А да не говоря и за нощните посещения до WC - отивам превита на 2 и заспивам седнала  Laughing. А за задъхването...думи нямам. И си мисля- има ли друг живот? Има разбира се  Joy- след 2 месеца.

kami2 , аз съм решила да не купувам дрешки само в розово или синьо. Така първо, че е ангажиращо и второ- ще избегна евентуална изненада от бебка  Wink. Ще накупя в жълто, зелено, оранжево...от всичко да има  Simple Smile.

А да, Цвети би ли ми коригирала ника. Аз съм Елимира, а не Елмира. Благодаря ти предварително  Heart Eyes.

Поздрави на всички   bouquet

# 122
    Мами, аз също като вас се задъхвам, подуват ми се краката вечер, имам неудържими киселини - вече и Талцид не помага. От началото на бременността съм наддала 11.5 кг..
    За креватчето съм решила вече, защото днес съдбата ми поднесе подарък. Аз много искам кошара на две нива с цип обаче, като Бертони \да речем\. Цената на Бертони е 125 лв. Обаче днес на Илиенци шефа на един магазин за колички и кошари явно ме хареса. Аз попитах продават ли само второ ниво..Той каза - не- но извади от една кошара нивото и ми го подари.!!Сега аз ще си взема кошара на ТСМ\с цип\ и понеже тя не се предлага с второ ниво, ще ползвам подареното. Чакам само утре да звънна до складовете на ТСМ, където били по 60-65 лв. Така, че ако имам късмет..ще се уредя с готино легълце за бебето...точно каквото искам .Освен това на ТСМ кошарата се сгъва много лесно, отзивите за нея са много добри...
  Лека на всички, да сънувате бебовци-звездички!!!!

# 123
Да ви питам момичета - уговорили ли сте се вече с лекар, който ще води раждането ви? Аз имам здравни осигуровки и раждането е безплатно по здравна пътека, но чувам, че при предварителна уговорка с лекар( особено когато е на повикване) се заплаща. Споделете как е при вас!

Поздрави  Hug!

# 124
Добре дошли на новите мами   bouquet
Лека бременност до края, и много весели моменти с нашата задружна компания. Мама Ели, имаше среща във Варна, дори вече видях и снимков материал малко. Другата седмица в по-голям състав. Simple Smile
Честито бебче на Диана, да е живо и здраво и да расте бързо за радост на мама и тати.
Май и аз ще се разбързам след това седмаче... току-виж не е последното от ноемврийските.
Iviche, много труден въпрос - къде на почивка. Честно казано във Варна си е хладничко сутрин и  вечер.. и времето за плаж е съвсем малко по обяд, ако плажа ви е цел. И както се знае, тук почти винаги духа вятър. Аз бих отишла на планина (нали си имам море целогодишно), но след средата на август знам че е често явление следобедния дъжд. (Ей, на едно екскурзионно ни валя всеки ден между 14 и 15 ч. свиква се Simple Smile ).
Karil, честита покупка Simple Smile
Надявам се че не съм някакво изключение... не се задъхвам (почти), не ми се подуват краката, не ми тежи корема, обръщам се лесно през нощта, и като стана до 00, после заспивам за секунди. Абе като се събудя, първата минута дори не помня че съм бременна, ама после се включва бебо и си виждам тумбака Simple Smile
Лек ден, усмихната и успешна седмица. Стискам палци поставените задачки да се изпълнят бързо и лесно.

# 125
  Добро, весело, розово утро мамета!!! Днес искам да ми е готин ден - като вчерашния, ама като знам колко задачи имам да върша. Трябва да посготвя, да изчистя и пр...а ме мързи. Е, пред РС -то не ме мързи да съм по цял ден Joy Преполовихме пак темата. Запълнихме я количествено и качествено..
  Вени блазе ти, че забравяш, че си бременна - това е леко бременеене. Дано до края да си така. Какво направи с креватчето..
  bubalina мен също понякога ме зяпат, в кръчма или на улицата, но предполагам това е защото съм хубава Mr. Green
Мами, някой запознат ли е с нещо от фън-шуй, което да сподели за обзавеждане в детска стая \и по точно как трябва да е разположено леглото на бебо\Знам, че има откъде да прочета, но много ме мързи.. Sick
   Дайте идея за закуска ...само да не е препечена филия с мед, че това го ям всяка сутрин #Crazy

# 126
  • Ботевград
Честита нова темичка!
Аз докъто се натуткам да се включа в нея и тя вече по средата!
Честит мъж на Дианчето!
Пожелавам Ви бързичко да си го вземете вкъщи и многооооо да Ви радва и слуша!  baby_neutral
Добре дошла на новата мама Елимира, пожелавам ти много усмивки и незабравими емоции в групичката в малкото останало време до голямото събитие! bouquet 
Карил пожелавам ти скоро да се пахвалиш със сладурско креватче за мъничкото  baby_neutral слънце!
Приятен ден, че бебката ми заритка сладко сладко, ще отида да я нахраня малко  Whistling

# 127
   Здравейте, мамчета  Mr. Green! Ние вчера бяхме на барбекю пак на Камбаните! Такова ядене падна, че още ми е тежко  Joy! В събота и в неделя след барбекюто ходихме по бебешорски магазини и накупувахме много неща, купихме и една количка от една мама от форума! Количката е купена преди 6 месеца и още е в гаранция, почти не е ползвана и е много готина! Маг Ингланд Принцес е! Вярно, че е тежичка, но аз нямам къде да е катеря по стълби! Е, ако не дай си Боже ни спрат асансьора, ще ми е зор до 20 ет., ама то каквато количка да е пак ще ми е зор до там  Mr. Green! Вече имам всичко, остана ми само да си приготвя нещата в един сак и да чакам! Е, имам и доста дрешки за пране и гладене, но това за 2 дни ще го свърша, а и дори нещо бебо да избърза, майка ми ще дойде и ще я направи тая работа  Mr. Green!
  Елимира, сестра ми преди 6 години ражда в Ямбол! Ако искаш ще я питам за доктор и т.н., но предполагам, че за 6 години доста са се променили нещата там!
   И аз съм "ЗА" срещата! И това на Оборище ми е относително близо и лесно за придвижване  Mr. Green!
   Иве, ако изберете море, отидете по на юг! Наши приятели сега се върнаха от Синеморец и са страшно доволни! По северното черноморие обикновено след средата на август вече си е студено и доста дъждовно! А за планината мен би ме притеснило, че ще е доста хладно! Най добре виж някой мето сайт / напр. на Агенцията по Метеорология и Хидрология/ какво ще е времето по планините и си прецени  Peace!
   Хайде за сега толкова от мен! Хубав ден на всички   bouquet!

# 128
Добро утро и от мен !  bouquet
След дълъг мисловен и писателски процес ми затри поста и сега пак наново ще пиша. Sunglasses
Вени, аз и без това на море ходя не заради плажа, а за да ми мирише на море.Много обичам да си го гледам, да си го душкам, да си се разхождам по плажа....
benighted, предложението за море ни е за комплекс Журналист, малко над Варна - там да сме с едни приятели. А планината - имахме предвид язовир Доспат, той не е много на високо. Така че...

# 129
Добро утро и от мен !  bouquet
След дълъг мисловен и писателски процес ми затри поста и сега пак наново ще пиша. Sunglasses
Вени, аз и без това на море ходя не заради плажа, а за да ми мирише на море.Много обичам да си го гледам, да си го душкам, да си се разхождам по плажа....
benighted, предложението за море ни е за комплекс Журналист, малко над Варна - там да сме с едни приятели. А планината - имахме предвид язовир Доспат, той не е много на високо. Така че...

Аз бих избрала Доспат - страшно е красиво там, щерката и тази година беше с баба и дядо за 1 седмица...

Добро, весело, розово утро мамета!!! Днес искам да ми е готин ден - като вчерашния, ама като знам колко задачи имам да върша. Трябва да посготвя, да изчистя и пр...а ме мързи. Е, пред РС -то не ме мързи да съм по цял ден Joy Преполовихме пак темата. Запълнихме я количествено и качествено..
...
  bubalina мен също понякога ме зяпат, в кръчма или на улицата, но предполагам това е защото съм хубава Mr. Green
....:
   Дайте идея за закуска ...само да не е препечена филия с мед, че това го ям всяка сутрин #Crazy

Карил, странно - и при мен се наблюдава този феномен - не ми е кеф да чистя, обаче виж, пред компютъра...  Joy Но пък ми е приятно да е чистичко, и няма начин.

За зяпането - мда, зяпат, хареса ми твоята настройка Wink, аз много се дразня също. Друго - прави ми впечатление, че в гр.тр. не младите отсъпват място, а възрастните.

Закуската - тази сутрин разнообразих с попара, иначе - сандвичи, пържени филийки...

МЕРЕЛИН - не само ти си доникъде с уговорките, аз дори не знам дали ще се уговарям с лекар... както и дали последно във 2-ра градска ще раждам... а, и за име трябва да се главоблъскам... мъка, мъкааааа...

# 130
 Добро утро и от мен,мили мами HugОткакто съм забременяла все ме наляга една любвеобилност... Grinning ,все едни топли,топли чувства напират в мен Wink-чак на моменти не ми се иска да свършва бременността Wink И на мен не ми тежи корема,не съм изпитвала никакви неразположения/с изключение на кръвното Tired/,но това пусто недоспиване направо ме съсипва...особено като трябва да ходя и на работа Tired
  Karil,сигурно вече си закусила,докато ти предложа вариант на твоята закуска Wink-мюсли с мляко,плодове/аз само с тях закусвам/,макарони,баничка Wink,палачинки.....Хайде стига толкова предложения-да не раздразня другите мами Wink
   Иначе,аз си правя сметките доктора,който ме преглежда досега,той да води раждането Wink-подробност е,че още не съм говорила с него LaughingНа следваща консултация ще го питам...
   И на мен много ми се иска да дойда на вашата среща,ама.... Cry
   Това е засега от мен,хубав ден на всички  bouquet

# 131
За всеки случай да напомня - мамите, които се излагат на слънце, да се мажат обилно със слънцезащитен крем!!!
В събота се обринах /за 1-ви път в живота ми/, при все че стоях не повече от 2 часа на слънце.
И докато се светна, че е от това, доста се ошашках...  Cry ooooh!

# 132
  • София
Привет и от мен!!!

Първо, на Диана ЧЕСТИТО!!!! Да ти е живо и здраво момчето и бързо - бързо да си го приберете вкъщи Peace

На новите мами - добре дошли в нашите редици, интересното тепърва започва!!! Grinning

Рени, секси - майстора си е много добър! Аз като колега също добре се справих Mr. Green Къщата светна!!! Само антрето остана! А какво друго е измайсторил, ще видим пред ноември Sunglasses

Относно покупките - и аз съм назад с материала - имам три предложения за легла вече от познати, та ще трябва да видим кое ще пасне най-добре по размер, че спалнята ни е много мъничка. Снощи сънувах, че гледам в един магазин бебешки хавлийки - ама изключително сладки и шарени. Имаше двойни за близнаци Laughing Абе, шашава работа!!!

Айде, приятен ден на всички, на работещите спорна и успешна седмица!!!

# 133
Simple Smile Здравейте и от мен!
Честито на Diana   bouquet !!! Дано скоро прибереш малкия сладкиш! Чакаме с нетърпение да разкажеш подробности когато имаш време!  Hug
Карил аз прелиствах на скоро една книга за фън-шуи. Креватчето не трябва да бъде точно между вратата и прозореца /заради енергията чи/. Цветовете в дома за стените е хубаво да са в леки прасковени нюанси. Също в спалните може светло синьо - успокоявало. Изобщо цветовете които трябва да преобладават са - синьо, зелено, нюанси на оранжевото. Пред прозорците да има цветя /за да не позволяват на енергията да излиза направо през прозореца/. Срещу входната врата /директно/ да няма огледало. Може пред входната врата /в антрето/ да се сложи кръгло килимче, за да се завърти енергията. И... спирам че прекалих май Simple Smile)
Мария 1998 - много си мечтая един ден да се возя на това корабче! Изглжда страхотно!  Hug
Ивиче - миналата година бяхме на Доспат и беше  много хубаво. Каквото и да избереш ти пожелавам приятно искарване.
Ох... и аз като мина покрай огледалото и се депресирам вече! Не съм вярвала че ще достигна такива невероятни размери  Shocked ! А до края кой знае колко още ще мутирам... На моменти ми се струва че съм бременна от безумно много време ooooh!
И на работа не ми се ходи - просто нямам сили и желание за нищо вече  Whistling
Накупих малко бебешорски дрехи в четвъртък и петък. Мнооого беше хубаво и всичко е толкова мъничко и сладичко!
Днес в късния следобяд имам среща с д-р Маленов от Света София и утре ще разкажа как е минало.
Приятен ден и успешна седмица!  Peace

# 134
  ТАЛИ мерси за инфото..Точно срещу входната врата имаме огромни огледални плъзгащи се врати #Crazy\сега ще търся килимче\..Спалнята е в зелено, но и аз съм чула че кревата на бебо не трябва да е с\у врата и под прозорец, така че ще се наложи разместване при нас. Честити покупки.
  Качвайте снимки за бебоците.
Мерси за предложенията за закуска..утре ще направя пържени филии..

Общи условия

Активация на акаунт