Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 86 687
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Майничка
Скандална?! Говорим за същия период, в който късата еластична рокля, тип "чорап без пръсти" беше кежуъл и излязоха на мода латексовите костюми (не за 18+ поводи), които се носеха само с талк отдолу?
Хич даже не е разголена, от 19 век поне голите рамена са запазена територия за официалните (бални) рокли. Целта е прозаична - лесно се пребърсваш с напарфюмирана кърпичка под мишниците.😁

# 2 296
  • Някъде там
Давиз, невероятен замък и история зад него. Като ми остане време ще пиша за това.
Хубава рокля на Ди, само че бая разголена, за времето си трябва да е била скандална направо.
В линковете има инфо за историята му и сайта му  съм сложила, но може и тук да сложиш.

На вълна замъци съм. Има изключително красиви и интересни на династии и монархии които вече не са действащи но наследството е впечатляващо.

И като говоря за замъци, кралския дворец в Стокхолм затваря врати заради вируса.
Ето и инфо
https://www.instagram.com/p/CG-6KwKHOnU/?igshid=ebhub8wowvqo

# 2 297
  • Варна
О, какви обувки има Даяна...

Колекция от нейни снимки.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 11:21 от HighSpeed

# 2 298
Уилям е кръстник на рожденика Константин от Гърция

# 2 299
  • Някъде там
Нов портрет на Мери и Фредерик.
Направен за наградите за изкуство и културата, които ще раздават тази вечер.
Страхотни. Много красив портрет.

https://www.instagram.com/p/CHAJPxcAel3/?igshid=hls02rjcdww2

И още красива Мери.

И красива Татяна.

# 2 300
# 2 301
Къщата е хубава, но Меган е ужасна с тази прическа.

# 2 302
  • Варна
На мен къщата не ми харесва нито отвън, нито отвътре. Библиотеката (ако е това) откровено ме разсмя. Хич не ми изглежда като място за човек, обичащ книгите и четенето. Постно та дрънка.

Градината обаче е разкошна, басейнът също.

# 2 303
На мен също не ми допада особено отвътре. Мебелировката и всичко останало навява на препратка към ''добрата, стара Англия'', но някак недостатъчно... класно като изпълнение. Не знам как да го обясня по-точно.
Ако стилът беше друг, в съчетание с прекрасната градина и басейн, вероятно щеше да е по-добре.

# 2 304
Много точно казано, G&B
Wink

# 2 305
Интериорът е преди да се нанесат, но ми харесва на мен.
Хванати в крачка Grinning

# 2 306
  • Варна
"Принц Чарлз ще наследи властта във Великобритания от кралица Елизабет II догодина, смята кралският биограф Робърт Джонсън. Той твърди, че тя ще се оттегли на 95 години.

В интервю за „The Royal Beat“ кралският кореспондент и биограф каза още, че Даяна, принцесата на Уелс, е смятана за „по-мощна от кралицата“.

Кралският биограф добавя: „Твърдо смятам, че когато кралицата навърши 95 години, тя ще се оттегли.“

Джобсън обсъжда и последните съобщения за завръщането на принц Андрю към кралските задължения.

„Може ли да се върне към това? Не, няма начин той да се върне“, каза той. "Трябва да бъде оневинен от ФБР. Ако се върне, ще отвори кутията със змии и гущери. Каквото и да е правил на купоните, е било мръсна история. Връзката на Андрю с Епщайн го прави напълно компрометиран“.

# 2 307
  • София
Майката на Фердинанд, дъщеря на последния френски крал, и нейно бижу

# 2 308

Музеят на Фаберже в Шуваловския дворец, Санкт Петербург, Русия.

# 2 309
На първите снимки, Кейт изглежда все едно няколко дни е спала в този грим Laughing

Николай II като малко момче и един цитат от книгата "Камерата и царете":
"Гледате лицето на дете и правите визуален контакт през векове. Виждате игривите светлинки в неговите очи, неговите мигли, шарките на ирисите му. Той е сериозен, съсредоточен, може би гледа и въпросително. Все пак това е определено дете, което един ден ще порастне като Николай II, последният цар на Русия.
Вие сте наясно с бъдещето му, но той не е и го срещате в момент, когато трагедията на революционните години е била отвъд въображението. Все още е можело да бъде избегната. Той гледа в обектива на фотоапарата преди повече от 130 години. Фотоапаратът и фотографът отдавна са изчезнали, но детето продължава да живее, неговият поглед запечатан върху крехко парче хартия, сякаш е тук и сега."

Общи условия

Активация на акаунт