Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 86 721
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Варна
Така ли смята да изкарва средства младото семейство? С обезщетения от вестниците?

"Меган, съпругата на британския принц Хари, поиска да бъде отложено делото, заведено от нея за нарушаване на личното пространство срещу британски таблоид, след като съдията прецени, че ответната страна може да използва за защита публикувана биография, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Херцогинята на Съсекс съди издателя "Асошиейтед нюзпейпърс" за статии в "Мейл он сънди", публикувани миналата година, включващи откъси от писмо, което тя е написала до баща си Томас Маркъл през август 2018 г.
Миналия месец вестникът поиска разрешение от съда да използва в защитата си факта, че семейството е сътрудничило на автора на биографията им "Да намериш свободата", публикувана през август. Изслушване за определяне на разходите и хода на делото беше насрочено за утре, а самият процес - за януари. Адвокатите на херцогинята обаче подадоха молба за отлагане. Тя ще бъде разгледана утре.

Освен отлагане Меган иска съдебно решение при съкратена процедура без вестникът да има право на защита. Нейните адвокати твърдят, че публикуването на писмото е злоупотреба с частна информация и нарушава авторските й права. Те искат да получат сериозно обезщетение от вестника, като посочват, че части от писмото са изпуснати нарочно, за да бъдат представени кралските особи в лоша светлина, а то не е било предназначено за чужди очи.

Меган и Хари вече живеят в Лос Анжделис със сина си Арчи, след като се отказаха от задълженията си в кралското семейство в края на март."

# 2 131
Любимото занимание на Меган.  А Хари се води по акъла й.

# 2 132
Защо не?! Парите са си пари, независимо от къде идват, а времената са тежки - трябва да се яде Blush

# 2 133
  • На топло
Мегън много си е повярвала, за да иска това - Освен отлагане Меган иска съдебно решение при съкратена процедура без вестникът да има право на защита. 
Тя има право да води дела, но другите не мога да се защитават 😂
Скоро ще паднат от много високо.

# 2 134
Мегън много си е повярвала, за да иска това - Освен отлагане Меган иска съдебно решение при съкратена процедура без вестникът да има право на защита.
Тя има право да води дела, но другите не мога да се защитават 😂
Скоро ще паднат от много високо.
Това болднатото ми звучи като измишльотина или някой се е изгубил някъде в превода Simple Smile
Това, което четох аз е, че Меган иска отлагане на делото за да могат адвокатите й да се подготвят след включването на книгата на Омид и че иска  делото да мине по съкратена процедура, на затворени врати, което означава, че тя няма да има нужда да присъства. Предвид световната ситуация, това нейно искане ми изглежда логично.

# 2 135

Не я бях виждала тази снимка - Уилям фотографира Даяна и Хари.

# 2 136
Това са адвокатски битки, Меган едва ли ръководи лично всеки детайл от делото.

Иначе да, спокойноо може да си живее в охолство, ако всички жълтури пишещи измишльотини и плащаха обезщетение.

# 2 137
  • На топло
Хари и Мегън искаха да завладеят света 😂.
В Англия никой не ги обича.
В САЩ на никой не му пука за двойката.
Горкият Хари.....

# 2 138
  • Някъде там
Естествено че е поредната изгубена в превода статия на бг жълтурчетата...
Никъде жълтурите не пишат, подобно нещо, освен нашите.
И колко дела води Меган, че да се издържа с тях ? Едно единствено заведено преди година, което сега си тече, та даже и отлагане иска ? Егати издръжката...😂🤣🤣🤣

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 09:08 от daviz

# 2 139
Лошото е, че тук се очартава тя да плаща "издръжката". Sunglasses

# 2 140
Хари и Мегън искаха да завладеят света 😂.
В Англия никой не ги обича.
В САЩ на никой не му пука за двойката.
Горкият Хари.....

Тази графика и аз мога да я направя. Ето една от гугъл:

# 2 141
Може да се заблуждавам,но американското правосъдие допуска при съдебен процес да неприсъства обвиняемият,(в случая вестникът). Например,ако вестникът възнамерява да публикува някакъв материал,но все още не го е публикувал. Тоест,това е един вид превантивно дело като се дава възможност на съдията предварително да заплаши вестника,че ще бъде осъден ако отпечата лъжливи материали за някого.

# 2 142
Anzac day

Естествено че е поредната изгубена в превода статия на бг жълтурчетата...
Никъде жълтурите не пишат, подобно нещо, освен нашите.
И колко дела води Меган че да се издържа с тях ? Едно единствено заведено преди година, което сега си тече та даже и отлагане иска ? Егати издръжката...😂🤣🤣🤣
И аз никъде не съм прочела такава глупост, а единствено, че иска да е на закрити врати и по съкратената процедура за да не й се налага да присъства.

# 2 143
  • Някъде там
Може да се заблуждавам,но американското правосъдие допуска при съдебен процес да неприсъства обвиняемият,(в случая вестникът). Например,ако вестникът възнамерява да публикува някакъв материал,но все още не го е публикувал. Тоест,това е един вид превантивно дело като се дава възможност на съдията предварително да заплаши вестника,че ще бъде осъден ако отпечата лъжливи материали за някого.
Американското правосъдие в случая обаче, няма нищо общо.
Делото се води в английски съд.

# 2 144
  • Варна
Ето я новината в нашите медии - Дарик и 24 часа. Не вярвам да са баш жълтури. А техните източници са посочени като Ройтерс и Асошиейтед прес. На мен ми звучат като сериозни източници.

https://dariknews.bg/novini/sviat/megan-markyl-poiska-otlagane-n … i-vestnik-2246287

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9165714

Общи условия

Активация на акаунт