💄Новите ни козметични похождения - 90

• 88 410
  • 722
  •   1
Отговори
# 120

И аз си поднових Missha magic cushion No25. Успях да зарибя колежките на работа с тази Missha, маската за пъпки също не е за мен
Ето кой изкупува всички #25 Simple Smile))) аз днес овършах Амазон и не успях да си намеря, следващият път като се влюбя в къшън ще си мълча у няма да казвам във форума!

# 121
Аааа Агент, не съм била аз! Grinning За сега вършея само в Кокос.бг, но ми се ще да се гмурна и на корейския пазар директно. И плийз не ни оставяй в неведение с що си мажеш лицето Blush

# 122

Всички продукти са по форумским мнения купувани.Някои подновявам, други за първи път.
Боята я взех на късмет, издирвам такава, която да ми хареса.
Шампоанът за чувствителен скапл на Балеа ми харесва, но сега го купувам за мъжетв у дома.
Маската на Линеа био не съм пробвала точно тази, привършвам такава с макадамия и ми харесва
Спрей за почистване на четки на Ебелин- взех го по съвет на блогър в Инста
Масло за коса на Шаума- надявам се да ми хареса.Досега ползвах на Линеа био ампулите с арган за финиш по връхчетата
Витамини за коса, нокти- нямам идея хубави ли са, взех ги за проба
Балеа олио за душ- новият форумски хит, изчистих снощи лицето с него и ми го преми(с мазна кожа съм), ще види как е за тяло
Течно матово червило на Флормар - не е лошо, но на мен ми се поизтри след хапване едно малко барче и вода, поне се изтри сравнително равномерно и не пресушава устните.Нанася се приятно.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 09:57 от ДХ3

# 123
Още малко подготовка за зимата

# 124
  • на последния етаж
DiscoBiscuit, от къде са първите два продукта?

# 125
Серумите на Клиник са от бутика на Ести Лаудер в мола на ул. Стамболийски (София мол май се казва), а парфюмчето е от Сефора.

# 126
# 127
# 128
# 129
# 130
Etoile, това с помпата каква му е разликата с редовния еластисайзър в кутийките? Много го харесвам оригиналния. Това като балсам ли е?

# 131
  • София
Съвсем нов продукт, без отмиване се ползва, така че е финиш, но поне доколкото чета в Златна рибка няма термозащита. Това на мен ми е проблем, понеже не обичам да трупам продукти без отмиване. Все пак се надявам да ми хареса,както бондера за крайща, който е страхотен, само цената и количеството не ми харесват, той си има и термозащита.
Еластисайзър екстрийм купувам постоянно. Най-любимия ми продукт за коса е.

# 132
И аз винаги го имам, страхотен е! А термозащита рядко ползвам, та може би и това ще ми хареса.

# 133
  • Седмото небе
След дълго четене, разглеждане и проучване избрах за бъдещия член на семейството тази нова за нашия пазар испанска бебешка марка
Поръчах онлайн с чудесна отстъпка от Аптека Марви. Имам и две мостри подарък:

# 134
Лимонче, как е парфюма? Препоръчаха ми го, защото харесвам аромат на бадем. Траен ли е, усеща ли се силно или е лек?

Общи условия

Активация на акаунт