💄Новите ни козметични похождения - 90

• 88 469
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Oу, това е РАЗКОШНО! Кой цвят е, моля?!

# 526
Pillow talk 2. medium

# 527
# 528
Заложих на българския хайлайф.😁Червилото има добра трайност и хубав мирис! Харесва ми. Малко цвета ми се струва по тъмен за мен, но ще си го ползвам. Не остави следи по чашата ми с вода.

Днес го пробвах! Не е лош на вкус, от мнение на човек, който не пие чай. Прежалих се да си взема чайове, заради тия 5 килограма, който ми пречат и не мога да сваля от 7 месеца.  Дано помогнe.

# 529
  • Седмото небе

Не че имам нужда много, но пък и 4,90 къде не съм ги дала... Ама си викам “Хайде три неща за щастие Wink “ Че как да изляза от аптеката само с едни витамини и но-шпа Blush

# 530

Не че имам нужда много, но пък и 4,90 къде не съм ги дала... Ама си викам “Хайде три неща за щастие Wink “ Че как да изляза от аптеката само с едни витамини и но-шпа Blush

Че къде е било само за 4.90?

# 531
  • Седмото небе
В сайта на аптеки Нове фарм го видях, ама не ми се поръчваше онлайн, че ми бяха малко нещата. Отидох в близката такава малка аптека до нас и момичетата понеже са много любезни, и ме познават ми изтеглиха една бройка от друг техен обект. Иначе там физически в наличност го нямаха.
То като гледам и онлайн вече не им е наличен продукта, но аз си пазя скрийншотовете, с които ходих да го търся.

Явно съм улучила “последния влак”...

# 532
# 533
# 534
  • София
Малко коледни подаръци отрано:

# 535

От тези дни:
розова вода Agiva , подновявам не знам за кой път
двугазна мицеларна вода с арганово масло .Купувам за първи път, май е сравнително нов продукт.Опитвах я вчера, засега е ок.Смао двто е розова на цвят и не мога да преценя доколко ми е свалян гримът накрая.
Тресене шампоан,балсам и маска от серията с кератин- не са лоши продукти, но трябва да имат фриз контрол, а косата ми е много бухнала с тях
Здраве форте купувам за втори път, мисля че добре ми понася
Сайъс не е лоша, позлвала съм я, купих заради цвета
Дева серум , нова линия продукти.С Матриксил .Пинася на кожата ми( зряла,  мазна, с несъвършенства).В момента на промоция с Лили
Дева пилин с вит.Ц - нов продукт.Ще тествам днес.
Catrice- молив за вежди.Много ми харесва, имаше няколко нюанса кафяво, но не и черно.Ще купя пак.Твърд, не се размазва .
Накрая любимите ми тампони за сваляне на грим.Меки и голям размер( кма и малки) .В мимента са лев и нещи намалени за 25бр., но са колкото дланта ми.
ето балсамът, изпуснала съм в колажа
Скрит текст:

# 536

На снимката не се виждат добре цветовете, но палитрата страхотно ми харесва, макар че "Руби Роуз" е евтина марка. Heart Eyes

# 537
# 538

Поредна опаковка от любимата ми маска.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 07:54 от Jasmin25

# 539
От нотино, малко за коса.

Общи условия

Активация на акаунт