💄Новите ни козметични похождения - 90

• 87 800
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
И да благодаря отново за препоръката на Nadi_n - още не съм го отворила де, Simple Smile

# 601
Etoile,
Любимите ми телца за колекциониране! ❤️

# 602
# 603
  • София
Една стара любов подновявам! Heart Eyes

# 604
  • някъде под слънцето...

И вместо "жълта книжка" лилави вежди за новогодишния купон у дома, напук на канцелираните куверти и напук на коронавируса

# 605
# 606

От къде е закупен?
Той е спрян от производство.

# 607
  • Street of Dreams

Oткъде взе този парфюм?

# 608
Страхотен е,както и емулсията за тяло,и малката мажа.А анти ейдж флуида и околоочния не ги заменям.Фен съм на марката.

# 609
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От вчера тези 3 неща: 2 продукта на Mychelle и шампоан балсам на gryph and ivyrose

Dr. Bronner's Hand & Body Organic Lotion Patchouli Lime

# 610
  • в Кошера
Неочакван подарък Blue Heart

# 611
# 612
  • Седмото небе

Еласти-стайлъра е от размяна, интересно ми е да го пробвам. Напоследък предпочитам флуидни и кремообразни финиши, олиата и серумите ми омръзнаха, а и не ми се занимава с много продукти.
Маслото за коса е микс, поне на мирис е приятно, надявам се и лесно да се отмива. Пише, че може като маска в корените да се нанася (с тази идея основно го взех), а също и минимално количество на суха коса за заглаждане.
А четката-тя просто ми стана симпатична, но пък имах нужда от нова ежедневна и хоп. Разресва леко, без да скубе и драска скалпа.

# 613
  • София
В Парфимо го бяха пуснали наскоро. Момичетата в парфюмната тема също бяха писали за появили се редки парфюми на Нарцисо там. Следете тука: https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez/?c=2344&f[m][]=703   както и тука https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez-for-her-musc-collection … ni-100-ml-tester/

# 614

Общи условия

Активация на акаунт