Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 709
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 90
Че преди е имало и по-тъпи случаи. Имена като Матка, Куцар, Господинка не са нормални за мен.
а за мен Грозьо ... не знам как някой може да каже на бебето си така ...

# 91
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Някои идват от суеверия- че като е Грозьо, примерно, няма да го вземе там някое зло и ще остане това дете. Тези имена са за защита. В този смисъл, от любов се дават,,,иначе Господинка, Петилетка и Самолетка, когато цивилизацията е докосвала селото

# 92
  • На острова
Най-малкото момченце на Джейми Оливър, Ривър. С блузка на цветенца, балони на Елза и Ана за рожденния ден и облечено в пола на последната снимка 🙄 И те в отбора на “то само си решава какво иска да е на 4г.”..

Скрит текст:

# 93
  • София
Брад Пит
Скрит текст:

# 94
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
🙄 И те в отбора на “то само си решава какво иска да е на 4г.”..

Или може би са наясно, че сексуалността не се определя от играчките, с които играеш или дрехите, които носиш ?

# 95
Хммм, много отслабнал Брад, не му отива така, малко като дърт алкохолик е на тази снимка.

# 96
  • На острова
🙄 И те в отбора на “то само си решава какво иска да е на 4г.”..

Или може би са наясно, че сексуалността не се определя от играчките, с които играеш или дрехите, които носиш ?

Или с панделките които ти слагат в косата, може би?

Скрит текст:

# 97
Разбира се, че докато децата са малки родителите решават вместо тях. Така е и по природните и по създадените от човека закони.
Ама то искало, то се определяло, глупости...
Родителите решават да са модерни и джендър неутрални и... боцкат фибички в косите на момчетата.
В повечето случаи това са нискоинтелигентни хора с комплекси. (Това, че част от тях са богати, не ги прави много умни). Голямата част деца, осъзнали се (Joy ) на 3-4 годинки, са с родители в шоубизнеса, а не с родители професори в Харвард. Wink

Съжалявам за загубата на Криси Тейгън и Джон Леджънд. Голяма болка, голяма...

# 98
Андреа кога ще си изпили носа?
че тя го е пилила
Скрит текст:

Това с Андреа Жасито и Роси Иванова ли са?

# 99
Роси и Жаси са, да. С Роси са съученички.
Жасито тук дори е в приличния си вид. Почти няма снимки от "оригиналният" й период.

# 100
Тя Жасито от малка си ходеше с един чичо, който ѝ пооправи физиономията.
А Роси на тази снимка е многоооо далеч от фаталната красавица, която беше, когато стана мис.
Ето я Жасмина с чичото

# 101
  • София
На мен и трите ми харесват повече така, пък било то и "несъвършени", отколкото издялкания и изкуствен вид, който придобиха после.

# 102
Ами да кажем, че не са блестяли с някаква особена красота.
Роси я имах за наостина голяма красавица, но на тази снимка нещо не ме впечатлява. Може и от снимката да е.
Жасито винаги си е била селска пръчка.

# 103
  • Тук и сега
Жасито никога не е била критерий за хубава жена, Росица Иванова извади потенциал дори и в тази стара снимка, и не толкова перфектен грим...

# 104
Скрит текст:

Обратното на всичко, което иска да е, но пък самоуверена.

Общи условия

Активация на акаунт