Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 208
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 265
Леле, не бих дала 45г на Миленита

# 2 266
Хелена - любимата ми откачалка Sparkling Heart

Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 267
  • Mediterraneo
Само заради нея изгледах иначе скучния "Енола Холмс".

# 2 268
Светла му памет на сър Шон Конъри! Няма друг като него, който да ходи по тази земя.

И много съжалявам, че ще сложа в същата публикация далеч по-семплите и безинтересни Петканови. Хелоуинските им костюми.
Скрит текст:

# 2 269
Сладури са Петканови

# 2 270
  • София
Аглая, винаги разглеждам снимките с интерес. Приятно ме изненада с Дермот Мълрони, който винаги ми е бил много секси. Ако не е нахално, и имаш възможност, може ли да изписваш и професиите на по-непознатите хора. Благодаря! Hug

Много мъчно ми стана за Шон Конъри. За жалост никой не е вечен. Надявам се, че е изживял един хубав живот и със сигурност ще се помни дълго.

# 2 271
  • Mediterraneo
Не разбирам защо Хелоуин се приема масово за някакъв маскарад тип парти с костюми. Петканови, например. На Хелоуин се обличаш и маскираш страшно, не смешно.

# 2 272
Ванила айс на 53 Flushed
И не само той, доста рожденници изглеждат по-млади от възрастта си.

# 2 273
Четох във фейса друга версия за клипа на Галена и Криско - че това в шоуто на Цитиридис е било просто подгряваща реклама.

# 2 274
Светъл му път на Шон Конъри! Не звезда, ами легенда е той! Pensive

Не разбирам защо Хелоуин се приема масово за някакъв маскарад тип парти с костюми. Петканови, например. На Хелоуин се обличаш и маскираш страшно, не смешно.  
Като всеки празник, така и Хелоуин търпи промени. Основата е една, изпълнението различно. Хиляди хора и в САЩ не се маскират само страшно. Или поне аз не виждам страшно в костюми на яйце, бекон, авокадо и русалка...
Ти в САЩ живееш нали? Simple Smile

п.с. Хайди Клум не е ли избухнала с някой костюм тази година?

# 2 275
  • Rock & Roll feeling ...
Едитвам, още не е избухнала, а това май са децата й : https://www.instagram.com/p/CG-oWT4DkzB/

В инста й има и клипове по подготовката.

# 2 276
Петканова май наистина е бременна. Краката й по принцип са много слаби, а на хелоуинската снимка изглеждат различно.

# 2 277
В памет на Шон Конъри

# 2 278
Да почива в мир. Flowers Rose Голям! Heart

# 2 279
Петканова май наистина е бременна. Краката й по принцип са много слаби, а на хелоуинската снимка изглеждат различно.
В някакво предаване казаха, че искат второ дете и то скоро!

Общи условия

Активация на акаунт