Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 939
  • 911
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София
Добър вечер!
Направих кюфтета и картофена салата за вечеря, утре сме на гроздобер 😁 ще сме на каквото мама ми сготви 😍
И аз мисля, че ще ставаме пак чичовци ❤️
И аз трябва да прибирам дрехи, мразя го този момент.
От мен наздраве все още с бяло вино 🥂

# 61
Днес беше чудесен ден. Малко слънце да светне и е съвсем различно,  дано така да е и ноември даже.
Днес успях да се прибера навреме и даже успях да почистя, че през почивните дни ще сме на село и няма да имам време. Ще поизпера повечко неща, да използвам, че могат да съхнат.
Имаме ангажименти тези дни, а така ми се ходи някъде на разходка. Но нищо, както казах, дано и ноември да е като днешния ден.

# 62
  • дядовата ръкавичка
О, Антигона, честито! Страхотна новина!

Скрит текст:
Мисля, че повече никога няма да оправям гаредроби в този живот Smirk

# 63
Гардероби? Неееее, имам малко и ги оправям според зависи.

# 64
  • Бургас
Антигона честито!

Гардероби оправям често, най-често на децата. Редовно премахвам дрехи, които са издали багажа вече.

Наздраве! На бира и пуканки съм!

# 65
  • Бургас
Антигона, напълниха ми се очите. Лека да е до щастливия край!

Карз, утре по-спокойно да ти започне денят Simple Smile

Новинка, много точно си описала времето. Сутринта блуза с дълъг ръкав и жилетка, следобед тениска, привечер наметнах пак шала.
Цял следобед миткаме с децата, първо зъболекар, а после и обичайните развлечения- колички и книжарница. Видях се на крак и със скъпа приятелка и се чувствам точно като Веси след вчерашната ѝ среща. Пих ей сега и чаша вино и мога да си лягам.

# 66
  • Бургас

Карз, утре по-спокойно да ти започне денят Simple Smile
Дай Боже, Селесте!
Как са Викчето и Марто?

# 67
Иии, чичовци, чичовци! 🥳🥳🥳 Антигона, лека да е! Кажи като стане време за залагания за дата 🥰

Ного тегав ден, като за твгава седмица баш...
Сега готвя и после ще си сипя 🤩

# 68
  • Бургас
Марто е 6 точки, от кака му има какво да се желае. Пред мен сутринта се сдържа, то и аз се направих на леко разсеяна, но в училище пак е приплакала първия час, а по-късно и преди входното ниво по английски се е притеснила, че няма да се справи, а накрая предала първа теста, който бил много лесен по нейните думи.

Тит да каже как е Калин днес.

# 69
Благодаря, народе! Тя новината е стара. Предстои ми втора фетална в понеделник, та се надявам всичко да е добре и малкият човек да се развива както е редно.

# 70
  • Бургас
Селесте, чувствителна душичка е Викчето! Бързо да й отмине този период!

Антигона да пишеш как е минало!

Алечко, много късно ще готвиш. Какво си замислила?

На мен ми се спи, но децата са още навън и няма как да си легна.
Утре трябва да ставам в 6ч...мъка ми е!

# 71
Ох, Селесте, страх я е още. Дано помогне терапията. Аз се сетих, че по едно време детето си поръча био гая и казваше, че му помага.
Антигона, момиче или момче чакаме?

# 72
Али, Али, все хазарта те тегли 😂😂😂

Ще залагаме как. Марето ще раздава медалите.
Антигонче, ще трябва да се отчиташ тук, да знаеш 🤗

Аз чакам децата. Голямата уж нямаше да си идва, ама си променила решението. Пълна къща 😊

# 73
Карзче,  омотах се нещо днес. Закъснях от работа, па после майсторът за парното идва, ама вече съм готова де.
Направих напечени макарони със сос бешамел и риба тон. Звучи странно, но е много вкусно.

# 74
Не знаем пол, тоест не щем да знаем. Да си дойде живо и здраво, пък няма да го върнем какъвто и пол да е.

Общи условия

Активация на акаунт