Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 916
  • 911
  •   1
Отговори
# 45
  • Germany
Тути, тук съм, чета ви, гледам да не пропусна нечий празник, но не ми се пише. Все по нервно и напрегнато ми е, като наближава датата за операцията. Междувременно една от близките ми приятелки тук е позитивна за короната и непрекъснато я мисля /със задух е, уж беше по добре, днес пак не е можела да диша/. В класовете на децата всеки ден има по някой болен и треперя да не ни донесат нещо. Смятаме от 13ти да ги спрем, за да минат 6-7 дни до теста ми преди приема в болницата и дано всичко е наред.

# 46
  • Бургас
Мони, доколкото разбирам ще ти предстои операция... Да минава бързо и леко!

# 47
  • На брега на реката
Добро утро!

Кате, да се оправяш бързичко!

Селесте, дано сработи новия ред, а и Викчето да се адаптида по-бързо. Дано само не спрат децата пак, че съвсем ще ги объркат.  При нас няма случаи, но се чува, че ще затворят училищата до средата на октомври.

Мони, ако можеш, не мисли за операцията постоянно. Все пак, стискам палци!

Стейси, как сте? Девойката, доволна ли е?

Ети, как мина вчера?

Але, страхотно е бебчето, само за гушкане.

Карзче, благодаря за страхотните снимки!

Честит ви петък, ама аз утре пак съм на работа, та не мога да му се зарадвам. На всичкото отгоре, утре след работа, ще берем лозе, та съвсем ми е гадно, ама няма кой да помогне на ММ и нали съм обещала, че "В добро и лошо" ще съм до него! Blush

# 48
  • Ямбол
Добро утро!

Рир, засега нашата гимназия е цяла, но в другата, с която делим сграда, има три паралелки карантинирани.
По тази причина ще си отложим екскурзията, че да не ни пишат по вестниците, ако случайно лепнем нещо, да не кажат тия безотговорните къде са тръгнали.

Хубав петък!

# 49
Добро утро.
Мони, и аз съм на мнението на Буб да не мислиш за операцията. Или мисли положително. След нея те чака хубав живот без болка.
Много мразя грозодобер. И не защото съм мързелива.

# 50
Добро утро.
Селесте, дано е за добро новият ред и терапия. Атакувай по няколко начина, за да не се мъчи и страда.
Моят снощи такъв рев дръпна, че се чудя днес как ще е.
Кате, оправяй се бързо.
Карз, много хубави снимки.
Али, много ми харесва бебето.
Аз открих сезонът на тиквата, обичам и коледните празници.  После вече ми мирише на пролет, ако ще и -20 да е. И тя вземе, че мине зимата.
Хубав, слънчев и усмихнат ден.

# 51
  • Бургас
Морген, душички!
Не искам онлайн обучение!
Дано не се стигне до него пак, че много зле ни се пише тогава.

Тази сутрин съм опасна сама за себе си.
Да ви разкажа, че да се посмеете с мен, рано сабахлян 😜
Първо, влизам да си мия зъбите и вместо  да сложа паста за зъби на четката, сложих течен сапун😂😎
После, вървейки, си минавам през подлеза, който знам, че е разбит и все пак се спъвам и си оливам цялата ръка и ръкава с кафето, което току-що си бях взела🤣😎 и за капак, нямах мокри кърпички.
Трето, щях да се кача в друга кола, а не в тази, която трябваше 😂😎
А, денят ми тепърва започва😂🙄🤔😎

# 52
Ха добро утро!

Аз вече работя де, но сутринта нещо се замотах и не можах да се запиша Simple Smile

Йогата снощи бая силова ми дойде, за лежерен кашкавал като мен си беше зор Grinning Но раздвижих де.

Днес е св. Петък. Само да го избутам без много нерви, че бактън.

Карзче, седни някъде и нищо не бутвай цял ден Grinning

Хубав да е вашият ден!

# 53
  • Бургас
Ей, девойки, къде се губите цял ден, никакви ви няма?

Алечко, за сега други произшествия нямам.

За днес приключих работа. Утре пак.

# 54
Разходих кучето, измих една част от двора и оформих зимната къща на котките. Сега намазах косата с чеснови ампули. Довечера ще пека риба- толстолоб за вечеря+ салата+ пържени картофи.
Моят син ме изненада- иска две партита за рождения си ден. Хубаво, ама това автоматично означава да направя и две торти. Довечера ще мислим с баща му какво да правим и на какво да се спрем. Детето много държи да има и барбекю на двора, което означава да е обедно мероприятие, че вечер вече си е студено.

# 55
Здравейте!

Чета ви, но нямам какво толкова да пиша. Все едно и също при мен. Прибрах се от работа, разходих Арчи и сега релаксирам. Радвам се, че е петък. Чакам ММ да вечеряме и ще гледаме някой филм.

Лека вечер! Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 20:39 от Анонимен

# 56
Привет, момичета!
Честит петък! Четох малко назад и за да не пропусна някоя, да сте здрави и спокойни! На Мид обаче искам да честитя новата работа, а на Мони да кажа, че всичко ще е наред.
Поръчах на ММ да направи супа, че сутринта студа беше як, а то следобяд за таратор стана времето. Нищо де, ще си хапнем супичка. Утре ще правя последна доза люти чушлета с чесън, копър и магданоз за зимата, другото от мама.
Спокойна вечер!

# 57
Аз казах ли, че оправям гардероби? Още оправям и в чудо се виждам. Имаме безобразно много дрехи, от които за сезон се носят и въртят постоянно максимум 15. Всичко останало ей така просто запълва място. Мъжът ми има поне 30 тениски! И не говоря за тениски за излизане, ами ей такива колкото да си наметне нещо вкъщи, да ги облече под спортен екип или из квартала да разхожда кучетата.
А, колко още ризи има не искам да отварям дума...

Моите въобще няма да ги коментирам, добре че половината ги прибрах заедно с летните, защото вече ми опъват на корема, а живот и здраве тепърва ще ми умаляват още.

Абе, ужас. Добре поне, че откъм обувки нямаме 100 чифта и почти всичко се носи.

# 58
Антигонааааа? Новина ли имаме?

# 59
Пак ще сме чичовци ми се струва 🙂

Общи условия

Активация на акаунт