Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 923
  • 911
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Лили, благодаря!
Карз, навестявай ни по-често.
Мид, дано си доволна от новата работа.
Аз чакам пред лекарския кабинет, главоболието продължава да ме мъчи.

# 31
Почнаха вече тренировките на детето и реших, че по-добре да ходи и да тренира, защото стоенето вкъщи едва ли е добре за физическото и психическото здраве на децата. А ползването на часовете физическо за друго, е порочна практика почти навсякъде и не прсви услуга на децата.

# 32
Добре съм, благодаря! Имам периоди на никакво писане и само четене из форума, та затова не ме засичат радарите понякога.

Правихме ремонт вкъщи и все още има доста довършителни работи, които ме държат заета по цял ден, но поне времето минава по-бързо.

Все като дойде есен май се присещам за тази тема, сигурно, защото я свързвам с нещо познато, уют, топлина. Като да се завърнеш на познато място.

Надявам се всички да сте добре и да сте здрави!  Аз ще хапна малко и почвам отново с оправянето на гардероби.

# 33
Добре, че ММ още не ми е купил домакинска стълбичка, иначе и аз щях да подхващам гардеробите.
За мен ако нямат физическо е редно да правят всичко друго (дори да си тръгнат по- рано), но не и заменка с час по математика или български език.
Фонсе, за добро е безработицата, не се оплаквай.

# 34
Антигонче, тук ремонтите ги подкрепяме със снимков материал Whistling
(ако имаш желание, де)

При нас заваля, утре ще си търся слънцето. Все пак сините птички обещаха затопляне.

# 35
  • sofia
Днес съм в офиса, че да отметна малко хартия. Излязох с кожено яке и ми е добре... егати студа!
След работа трябва да пазарувам, че хладилника е празен.

Сутринта се видях с приятелка, с която се виждаме веднъж годишно, но чувството е все едно, че вчера сме се разделили. И двете се зареждаме от тези срещи и цял ден ми е приповдигнато настроението! Пожелавам й да няма повече здравословни проблеми и да се стабилизира.

Не спира да вали, а нямам чадър...пфуу!

# 36
Ако мога да проспя коледно-новогодишните празници, бих го направила. Депресират ме, потискат ме, не ги чакам с нетърпение.

Али, бебето е разкошно Simple Smile

# 37
Привет и от мен в новата тема!
Чета ви, но не винаги имам с какво да се включа. А и в последно време, след старта на учебната година нямам никакво време.

Толкова съжалявам, че милото Вики се чувства зле. Селесте, ако решиш да направиш консултация с психолог, мога да препоръчам име.Ивайла я посещава от месец и сме много доволни.

На Десивалко исках да кажа, че и моят син учи в Техническия и като нищо може да се окаже, че децата се познават.

И последно... някакъв вирус ми лепна Ивайлето и вече цяла седмица съм на аб, въпреки това не съм ок.

# 38
Нямам снимки от преди ремонта, с удоволствие ще кача след като оправя и си го докарам добре изглеждащо. В момента е малко като в общежитие у дома, та определено ще ви спестя гледката 😄

# 39
Кате, липсваш в темата. Драскай по- често и да се оправяш бързо.
Лино, а ти ме разби. Аз се радвам като малко дете на Коледа, Бъдни вечер, началото на някоя ученическа ваканция, като тръгваме към морето: joy: .....Носят ми много топли чувства.
Наздраве!

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 21:44 от mariat

# 40
  • дядовата ръкавичка
Много ти е сладко бебето, Али!

Вчера водихме нашата синеока красавица да я кастрират. Сега е депресирана и лежи под леглото.
Ако някой има нужда от талон за безплатна кастрация от Четири лапи, предлагам един свободен. За София е.

Пълна лудница ми е напоследък, хем си работя от вкъщи. Загубих си списъка с личните задачи, сега ми е терсене, все имам чувството, че нещо изпускам.

Хубав и слънчев да е октомври! И дано скоро се нормализира животът ни.

# 41
А моят красавец е с кърлеж. Уж е с каишка, ама явно си е изчерпала лимита. Та тези дни ще го стресирам и водя на лекар.

Бебето на Алето е само за мачкане😘.

Антигона, ще чакаме снимките след тогава;)

И стига сте обсъждали Коледата;)
Искам си циганското лято аз. Миналата година май до по-късно му се радвахме.
Лин, никакви такива депресивни, ще си мрънкаме тук в темата, нелюбителите на зимата;)

Кате, оздравявай!

Мони разписа ли се как е с наближаването на датата?

# 42
  • Бургас
Кате, здрасти! Да оздравяваш бързо! Към арт терапия ме насочи майка от класа, но и с теб ще се чуя.
Днес не я оставих да спи следобед, че после окъсняваме с домашните и не ни мърда лягане в 23ч. Написахме всичко с време и в 21 ч заспа каталясала, утре сутрин дано се събуди наспана и спокойна.

# 43
  • Бургас
Лелееее, Алечкоооо, голямо сладурче си имаш! Много красиво котенце!

Момичета, благодаря ви! Искрено се надявам, да мога да пиша по-често.
Липсвате ми, много, много, много!

Не искам студ и зима!
Искам лято! Само да е лято!
Днес се натопих в морето до колената. Морето беше като картина. Не помръдваше!
Ето снимчици!

# 44
Добра вечер! Топъл и спокоен октомври!

От тази година приключи практиката в часовете по музика, рисуване и физическо да дописват по български или математика. И по трите предмета са с различни учители.

Селесте, хубаво си направила с тази промяна. Вярвам, че ще е са добро.

За Коледа е рано. Тепърва предстои сезонът на тиквата. После са мандаринките и меденките.

Болните да оздравяват! Прочетох, че в Ямбол в шест училища има регистриран Ковид, дано при Лиляна всичко да е спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт