Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 942
  • 911
  •   1
Отговори
# 75
Супер сте го намислили, Антигона. Всичко да мине леко и бебчето да се роди живо и здраво. Ние знаехме пола(заради ДНК анализ още от втори месец, но причината не беше от хубавите). Все пак никой друг не знаеше какъв пол е бебето.

# 76
  • sofia
За пола на моите бях сигурна какъв е, откъде и как нямам представа, но си знаех. Докторите после само потвърдиха.
Селесте като каза зъболекар и се сетих, че трябва на преглед да ходим всички, но и час трябва да запиша.
Дребното отиде да спи при приятел, мъж ми е нощна, големият виси на компа, а аз зяпам тъпи филми и май ще заспивам.
Лека нощ!

# 77
Голямата до последно не се показа какво ще е. Криеше се упорито. Добре, че не се роди момче, че още щях да съм в родилния дом и да мисля име 😂
Бях си решила, че ще е Лили и това е 😎

# 78
За пола на моите бях сигурна какъв е, откъде и как нямам представа, но си знаех.
И двата пъти тъпо и упорито си мислех,че ще са момичета 😁.Даже на втората фетална морфология питах доктора,дали е съвсем сигурен,че е момче,пак 😂.Даде ми снимка,с прилежно оградено доказателство 😂.
Антигона,следа тема,в която и ти пишеш,та знаех.Но сега официално да ти честитя,да е лека и безпроблемна до края,а финала да е лесен и пухкав 🤱!

# 79
  • Бургас
Ние знаехме от самото начало пола и на двамата и съответно готвим само по едно име. С Марто обаче вече съм на път да родя, сестрата подготвя документите и настоява и за женско име. Стрелям аз първото име напосоки и после като се притесних, викам си може ли сега с две фетални морфологии и един куп консултации да не е видял никой, че е момиче, и да го кръстят с тва име.

# 80
Селесте, кажи кое женско име изстреля?

# 81
При нас беше лесно, Калин или Калина.
Казаха ни от начало, че е момче, но аз все се надявах, че докторът се е объркал. Чак и момически дрехи(бодита бях купила)

Калин само гласът му е сменен. Явно е настинал.

# 82
Моето любимо име за момиче ми го открадна етървата. Хабер си нямаше жената, че от години съм си го нарочила, де. Беше страшна случайност.
Тогава се шегувахме, че в такъв случай трябва да родя момче, защото вече нямам име за момиче.

Сега имам едно много на сърце за момиче, което от чисто суеверие и скръндзавост няма да кажа и няколко за момчета, които ми харесват, но не ме грабват по начин да кажа "Това е името!"

# 83
Като се видите с бебчо, ще ти дойде името. Аз имах две-три имена и като я видях, реших че ще се казва по друг начин.

# 84
  • София
Антигона,честито и тук, даа.Heart

И аз знаех,че първото е момче и отдавна бях решила,че ще е на бащата.Втирият път,някои помнят сигур исках пак момче и име бях измислила,и тоя Сигридов не утрепе, момиче.Но името бързо избрах.Не се сетих по -рано за Оксиана,но и Елени е добро.

# 85
Елени е прекрасно и колкото и странно да прозвучи някак си не мога да си я представя тази красавица с огромните очи с друго име. Просто си му пасва на детето.

# 86
  • София
Благодаря,много е непослушна хора,много,много палава и вироглава.Побърква всички вкъщи.
Знам,че е период ,но е беля след беля.

# 87
Мид, беладжийката да ви е здрава!Радвайте ѝ се, най-малка е, център на вниманието е, нормално е да ви е шеф;)

# 88
  • Бургас
Марѝ, Габриела беше името. Само по себе си е хубаво, но точно както каза Антигона, не е нашето име. После вече си викам „ ми като имаш Мартин, кАжи Мартина бе”, обаче то него ден беше изненада след изненада, нищо по план, та кой ти мисли трезво. С Вики голямо мъдрене беше на име, избираме някое, няколко дни му даваме шанс да свикнем с него и ако не стане, следващо. Пък да звучи добре с фамилията, да е разпознаваемо в чужбина, да не навява някакви асоциации, да не може да му правят разни смешни рими децата в училище, да има гален вариант, лудница пълна. С Марто мм просто каза „искам да започва с М, да е близко до имената на нашите, нека е Мартин” и аз се съгласих на мига, тъй като Мартин или Калоян са двете имена, които от детската градина още исках ако някой ден имам братче.

Мид, подозирам, че Павката ти е бил/ е много кротък и сега Елени ти се вижда като хала в сравнение с него. Аз поне съдя по моите. Как е тя в новата градина?

# 89
  • София
Да,кротък беше.
Ами свикна,отказва да яде и не говори много.Но спи,махна памперса,само нощем слагам.
Сега съм от по-рано и още7,30 я оставям като баща й е на работа.
Не е от спазващите норми и правила много ,много.

Общи условия

Активация на акаунт