Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 46 147
  • 911
  •   1
Отговори
# 90
  • Canada
Антигона, съм я мяркала в другата тема, безсрамно млада и красива е Heart Лека бременност пожелавам!

Нашата девойка е кръстена на майка ми, единственото условие на ММ беше да има хубаво галено име. Добре ни се получи - Микаела, Мики на галено. Той беше сигурен, че ще е момиче, аз нямах предчувствие.

Мони, дръж се Hug

Чета ви, следя ви, но мозъкът ми е напълно блокирал. От случващото се тук напоследък всеки ден съм с позиви за повръщане. Този уикенд горски разходки няма да има, не е препоръчително да се излиза от града 😏

# 91
  • На брега на реката
Добро утро!

Ех, че хубава новина имаме в темата! Антигона, лека и успещна бременност, а когато дойде времето - прекрасен финал с пухкави бузки! Heart

Фонсче, много тегаво при вас! Hug

За първото дете, си знаех, че е момче и си имах само мъжко име въпреки, че всички ме убеждаваха, че ще е момиче, като ме гледаха колко съм се променила.
За второто, аз бях убедена, че ще е момиче и дори купихме розови и лилави дрешки!  Имахме име и за момче, за всеки случай!  Ами пак момче се роди и хич не му пречеше, че напикава момичешки дрешки! Joy
Здрави да са ни само, пък каквито е рекъл Господ, такива си имаме и им се радваме и ги обичаме!

На работа съм днес, много тегаво ще е. Няма да се убия от работа, но трябва да съм там.

Хубав ден на всички!

# 92
  • Бургас
Морген!
И за двете бременности си знаех, че са момчета. И през ум не ми е минавало за момичета. И имената си ги знаех.

Не съм пила кафе, мъка ми е.

# 93
Добро утро Simple Smile
Името на дъщеря ми го знам още от 8 клас, когато реших, че имам ли момиче, ще се казва така.
При сина ми изборът беше труден, но сестра му много искаше бебето да носи това име, а на мен много си ми харесва и, решено Simple Smile
Случайно се оказа така, че девойката е взела първата буква от името на баща си, а мамин златен, моята Heart

# 94
Добро утро.
От дете харесвам едно мъжко име, обаче аз исках момиче. Като казаха, че ще е момче, казах и името,  на мъжът ми му трябваше време да свикне. Свикна.  Аз обаче се надявам един ден на внучка. Не съм престаряла за второ, ама първото ми е взрив от емоции, жив и здрав да е, и мисля, че нямам още толкова енергия.
Хубав и слънчев ден.

# 95
Добро утро.
Всичко написано ми се изтри, та сега ви пожелавам спокойни почивни дни.

# 96
Добро утро!
Главата ми е камбана,  ама кой да прави парти снощи до 3.30 🙊🙊🙊 ГГЗ е работата... Мисля да си допия кафето, да се черпя с една обилна закуска и пак да си легна... Даже котките се наядоха и се върнаха по леглата, сал аз ли да седя седнала 😂

# 97
  • София
антигона, честито, да ти е леко и с един здрав и прекрасен финал.
Имената на моите деца си ги избрах още като ученичка. Те са моята сбъдната мечта Blush. Знаехме пола и на двамата от много рано. С малката се наложи и амниоцинтеза и имахме пълна сигурност.

# 98
Добро утро!
И от мен честито на Антигона! Големият го преносих и седмица след термина ме приеха в Майчин дом. Няма да забравя как с коремите с още една луда катерехме по 12 етажа, за да родим по-бързо. И както си знаехме, че е момче, така на един от видеозоните там един лекар ми каза, че е момиче. Обаждам се на ММ /от телефоните долу, тия с монетите, тогава нямаше мобилни масово/ и почти рева, а той разправя, хайде раждай, каквото и да е. Още се бъзикаме с това.
Тази сутрин ММ тръгна за работа, чух го, че се върна...оказа се, че колелото, което държим на междустълбищната площадка, го няма. От доста време входната врата не се затваря добре и явно някой е пообиколил и се е сдобил с колело, хубаво и скъпо. Яд ме е, защото си го купи големият ни син. Ще изчакам да стане към 10 часа и ще сляза до домоуправителя.

# 99
Новинка, дано се намери колелото.

# 100
Така, 3 часа преди партито изненада, все още не знам къде ще е. От децата подучих, че има група във вайбър, а възрастните се правят на умрели лисици.
Новинка, съмнявам се, че ще намерите колелото. Бих гледала в Олх обаче.

# 101
Титина, празника не беше ли на датата? Да си изкарате весело!

# 102
  • Бургас
Черпя ви със спойно и топло моренце!

Тит, весело да ви е!
Новинка, дано го намерите! Нашето го писахме на пясъка отдавна.

# 103
Ами то датата беше миналият понеделник. Купонът ще е днес.

# 104
  • Варна
Бубе, девойката е много щастлива! Grinning
Все е нанякъде. Днес ми писа от някаква ферма до София.
Ще ходим скоро до София, че не си е взела зимни дрехи.
Антигона, Карзче, хелоу! Hug
Хубаво се прибрах след сезона у дома, но отваряме нов обект. Не мога още да си подредя вкъщи. Тези дни е старта.
Але, много сладко котенце! Hug
Селесте, да се успокои Викчето!
Тит, весел купон!

Общи условия

Активация на акаунт