Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 964
  • 911
  •   1
Отговори
# 705
Браво, Мони! Бързо възстановяване.
Румка, да ви е жив и здрав ТМ. Да слува всички жени у дома и да ги прави щастливи.
Буб, давай го по- лежерно. Все пак е почивен ден.

# 706
  • Бургас
Мони, бързо възстановяване! Скоро всичко да е зад гърба ти!

Руми, честит да е рожденикът! Здрав да е!

Тути, бързо оздравяване на брат ти!

Тит, твоят брат как е?

# 707
Тути, стиснати палци.
Можете да ме поздравите с първия по сериозен планински преход, цели 13 километра, с голяма денивелация-от с. Добърско  до хижа Добърско и обратно. Страхотен рибарник с пъстърва и около 10 кг гъби.

# 708
Браво, Мони! Бързо възстановяване!
Бубе, прекалила си, я по-лежерно наистина!
Хубава съботна вечер, момичета!

# 709
  • На брега на реката
Ох, приключих. Остана ми само още 2 пердета да изгладя и съм готова.

Ама утре ще ми е хубаво и чистичко.

Тит, браво!

Вечерях набързо, но забравих да пийна винце. Отивам да се поправя!

# 710
Наздраве, Буб. След малко и аз се паркирам.

# 711
  • На брега на реката
Наздраве, Мари, а и на всички останали!
За наше здраве и за Мони специално!

# 712
  • на Мелмак
Наздраве, Бубе!
Изпих една чаша бяло вино и се приспах.

Мони, чудесно! Дано повече да нямаш здравословни главоболия!

Бубе, и аз днес почивам и свърших много работа, но къщата ми е хубава сега. Yum
Тит, добре звучиш!
Мисля утре, ако не се замотам много да отидем, до Белица - парка с танцуващите мечки. Но малкия вече е доста добре, та той има също план - пица и сладолед, чуди се само къде точно да хапне пицата. Joy
Сладоледа му е любим от едни италианци на главната улица в Банско. После гости ще имаме, да видим кой ще го огрее Grinning

Лека вечер, момичета!

# 713
  • някъде ... тук ...
Паркът с мечките е интересен, особено за дребните :Simple Smile
Каките на входа обясняват маршрута и насърчават децата да видят повече на брой мечки. Ние, не-деца, ги търсихме и успяхме да видим 10 от 20. Гледаш от пътеката, през ограда и двоен ел. пастир, сред дърветата. Но пък момичетата бяха много любезни, отговаряха на всички въпроси и беше интересно.

Тит, екстра разходка сте си направили!

Ние тая седмица сме дома. Утре май сладко от дюли ще правят някои хора. От мен искат целувки и кекс 😎. Мъже...

# 714
Добро утро!

Мони, браво, радвам се! Скоро да те пускат в къщи и всичко да остава зад гърба ти!

Бубе, и тебе те апят щъркелите,  кака... 😂

Руми, на патерица,  честита годишнина! Да илядите!

Вчера майсторите ми не дойдоха, защото нещо си... Повиках, посъсках, поръмжах. Да имат късмета днес да ги няма...

Иначе имах много приятен следобед- кафепихме с другарките и спонтанно направихме много добър план за нещо. Ако стане ще се похваля 😁

Днес трябва да позачистя и да помързелувам 😁

Спорен ден, банда!

# 715
  • sofia
Мони, бързо възстановяване пожелавам!
Али, дано дойдат тез с парното!

Много мрачно днес! Вчера доста работа по двора отметнахме.
Смяната на времето ми е баш тамън. Още се излежавам, а е само 8часа.
Купих продукти за туршия и няма да е лошо да я направя. И пак нещо за ядене трябва да измисля...
И с една приятелка мисля да се видя, ама не сме се чули за уговорка, та не е сигурно.
Хубав ден на всички!

# 716
Добро утро.
Днес моята племенница има рожден ден, та си дойдохме да я видим. По обяд ще празнува с приятели, а ние ще си ходим. Чудно време беше вчера, днес мрачно ми се струва, дано не се сбъдне прогнозата за студ и дъжд.
Хубав да е денят ви.

# 717
  • на Мелмак
Добро утро!

В 6 като се събудих беше по-хубаво времето от сега, дано се проясни.
Имам задачки засега - да купя банички, да отида до неделния пазар в Банско. Подсетихте ме за туршия, мисля да пробвам бързата.
Веси, как се развиха делата?
Тит, а майка ти как е?
Али, пожелавам ти парно днес!
Бубе, похвали се, че си почиваш с кафенце.
Вчера взех от едно заведение тук храна за вкъщи, винаги е била чудесна, снощи беше отврат!
За пилешкото филе, се чудихме дали не са се объркали риба да ни сложат. Миризмата отврат. Ориза беше сбирщайн, ужас! А хвалихме заведенията в Банско, че не са като на морето.
Пуснах пералня, допивам кафето и поехвам, че кучето ме гледа изразително Simple Smile

# 718
Ети, това е гадно наистина. Хем си се изръсил, хем си оставяш гладен. Кофти.

Али, дано днес всичко е наред и довечера запалиш топлото. Какъв ти е котелът?

Снощи извадих новата зимна завивка. Дето я купих накрая, вече изнервена в магазина за спално бельо (много мразя да купувам чаршафи). Страхотна е, а като цветове да я бях избирала нямаше да я уцеля толкова 😁

Разбрахме се за кафе с девойките.

# 719
Руми, пелетен е котелът. Иначе е правен,  то за това цялото чакане... Ако беше магазински ехеййй

Общи условия

Активация на акаунт