Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 961
  • 911
  •   1
Отговори
# 720
Ще стане, Али, още мъничко 🙂

# 721
Пека баница, така хубаво ухае у дома;)

Але, ожалих те с това парно. Дано днес се появят.
Ети, ей така ме губят като клиент мен. Не мисля, че съм някаква капризация, ама като си поръчам нещо, искам да е без компромиси.
Още не съм оправяла гардероби и обувки за новия сезон, вкъщи не съм чистила тази седмица, ама се помотвам. Имам фризьор в 4, дано се организирам преди това.

# 722
Добро утро Simple Smile
Али, дано се появят и наваксат с работата днес. Аз не съм капризен клиент, но държа уговорките да се спазават и да получа очакваното.

Мони, с всеки изминал ден ще си по-добре. Гледай да не се залежаваш, движи се по мъничко, доколкото можеш, това много помага.

Ети, в момента някоя прилична механа в Банско работи ли? Казаха ми, че в момента повечето заведения били затворени, сред тях и любимото ми, “Канчето”.

Днес съм се амбицирала да не изкарвам колата и да походя пеш. Дано се получи, времето е хладно, но приятно.

# 723
  • Euskal Herria
Мони, бързо възстановяване!
Али, защо не си купи готов котел? Има доста изгодни оферти. Така само щеше да чакаш майсторите да го свържат.
Вчера синът ни е взел, чакаме доставката. Е, вярно, ние имаме изградена инсталация, само ще замени единия котел с друг.

# 724
  • на Мелмак
Лин, точно за канчето говоря! За съжаление.
Почти всичко работи. Има доста туристи.
Цяло лято се изхранвахме от канчето, но с това вчера, няма да отидем повече. Просто като съм тук искам да си почина, а не да мисля какво да сготвя. Лесно ми е сложа едни яйца или кИфтета, но още по-лесно ми е да седна някъде. И без това нарамихме доста дини под една мишница и малко ми е на на горно.

# 725
Съни, да е здрава рожденичката! Да има късмет, да е щастлива и с много успехи. Това, бившата абитуриентка ли е?
Ети, надявам се, че не се останали гладни снощи.
Веси, викни приятелката у дома и я експлоатирай за туршията.
Али, стискам ти палци за майсторите.

# 726
Мони, бързо възстановяване!
Али, защо не си купи готов котел? Има доста изгодни оферти. Така само щеше да чакаш майсторите да го свържат.
Вчера синът ни е взел, чакаме доставката. Е, вярно, ние имаме изградена инсталация, само ще замени единия котел с друг.
Янче, ами защо... Защото уж ще го направят с по-добра горивна камера, по-високо КПД... Живят до нас и сервизът ми ще е под ръка, ако се наложи... Ама не предполагах, че ще ме мотаят толкова време. Поръчах го и го капарирах през юни.

Иначе дойдоха, вкараха го котела, трябва сега да се подвърже всичко.  Аз отидох в градината да вадя моркови и цвекло. Връщам се... Няма никой. Изнизали са се като пръдня из гащи. Иначе инструменти,  всичко е тук... Сигурно са отишли да обядват,  ама... Не ги разбирам тия хора, честно.

# 727
  • Euskal Herria
Ееее! Дано поне си аслужава цялото това мотаене и дано не се наложи да търсиш сервиза им!

# 728
Благодаря.  Мари, не, тази е на 13,  тепърва тръгва по сърдития път на тийнейджърите Joy Жива и здрава да е.

# 729
О, Съни, много нерви на родителите ѝ пожелавам. Дупе да им е яко.

# 730
  • sofia
Съни, да е жива и здрава племеницата!
Маре, отпадна с дружката. И тя се е разчистила вкъщи и не й се излиза. И на мен, в тоя дъжд не ми се ходи никъде.
Туршията е готова, ама аз правя по малко една със стелиризиране.
Ети, делата са в серия чакаме...чакаме градския съд, чакаме районния. Въобще изобщо!

Свекърва ми донесе мекици и готвено, та осигурих закуската и обяда. Много обичам така!

# 731
Марчело, здрави нерви ли си искала да напишеш;)
Че така ги благослови хората..

# 732
Тути, разбрах я аз. Предполагам, че не им мисли лошото. Joy
Много ли вали в София? Вчера оставих дрехи на простора, а хем гледах прогнозата...

# 733
  • Euskal Herria
При нас се готвят да въвеждат вечерен час. Имаше извънредно събиране на ръководителите на провинциите, за да искат ново извънредно положение. Засега уж само вечерен час, без останалите рестрикции. Дано!

# 734
  • Germany
Уф, голям зор ще е възстановяването. Вкарват ми морфин за болките и от него непрекъснато ми се спи и ми се мотае главата. Не ми се и яде. Вече само като видя бульон и ми става гадно. След час ще дойде мъжа ми и пак ще пробвам да повървя.

Общи условия

Активация на акаунт