Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 947
  • 911
  •   1
Отговори
# 735
  • sofia
Съни, вали тихо и напоително.
Яна, те хубаво ви ограничават, ама има ли ефект от упражнението?

Мони, скоро да те изпишат! Вкъщи е друга работа!

# 736
Съни, честита да е рожденичката.

Аз ходих на кафенце. При нас няма дъжд, даже времето е сравнително приятно 🙂
На Весито пълнените чушки сложих, много ги обичам. Още малко и ще са готови.

# 737
Ох, Тут, хвана ме с чашката. Няма да поправям поста, че и другите да се посмеят. Съни, извини ме, ама от бързане е. В момента преговарям и за една конзола в Олх с момчето ми.

# 738
Недей, недей, разсмя ме искрено;)

И тук вали, много депресиращо е.

Мони, кога те изписват?

# 739
  • Ямбол
Здравейте.

Мони, леко и бързо да е възстановяването.

Але, хайде да свършва сагата с котела и да имаш топло вече.
Нашият котел е комбиниран, всичко може да гори. В момента имаме доста дърва и като ги изхабим, ще взимаме пелети. Кофтито на дървата е, че трябва един огняр постоянно да слага, ама то така или иначе на магазина все има някой, та, само вечер ще загасва.

При нас положението е поносимо. Имам много болни в класа си и нито един изследван. Колегите се държим засега. В цялата гимназия само един случай и 3 под карантина заради контакти. Силно се надявам да се опазим.

# 740
  • Euskal Herria
Веси, носим си маските на открито и на закрито - на всички публични места. Други ограничения засега няма. Заразените се увеличават, както навсякъде. Къде повече, къде по-малко. Местата, обозначени като червена зона, се карантинират - "ограничават" влизането и излизането от тях. Но има много изключения, та не е както беше преди.

# 741
  • Бургас
Съни, честита да е тийнката! Здрава и с късмет да е!

Тук изглежда хубаво времето. След малко ще отида до мола и ще го тествам. Трябва спешно да купя подарък за племенницата на мм, че до последно отлагах, разчитайки на книжарницата в блока, а се оказа, че не могат да ми осигурят търсената книга. Дано я намеря в Ориндж, че много трудно ѝ избирам подаръци на нея, а утре трябва да го изпратя по куриер.

Али, хайде след следобедното кафе вече да имаш работещ котел.

Децата са отворили каталог на Хиполенд и пишат писмо на Дядо Коледа. Само с доставката за след два месеца не можем да се разберем с Марто, че той си ги чака сега.

# 742
  • Canada
Съни, честита да е девойката, здрава и щастлива!

Але, да се похвалиш с успешна инсталация още днес!

Селесте, дойде ли време за коледни желания Simple Smile Значи за Марто два подаръка - един сега и един когато му е времето!

Мони, най-трудното мина, ще мине и това!

Научих новина, която ми е трудно да асимилирам, искам вече да сляза от тази планета, поне за малко!

# 743
Фонсе, дръж се.

# 744
Фонс 🤗

Дано, момичета, ама дали... 😂

Иначе тук е приятно. Боядисах една врата и чакам дружките за кафе на двора, докато още става.

# 745
  • София
мони, бързо и безболезнено възстановяване ти желая!
янче, май е само началото и за вас и за нас Confused. Имам чувството, че поне до март ще сме в рестрикции...
рей, отбележи се, че си добре Grinning

# 746
Мони, знам какво е... по-добре с морфин, отколкото без. Раздвижвай се внимателно, близките да те разсейват, и това ще мине. Първите 2-3 дни са най-гадни.

Съни, здрава и щастлива да е тийнката!

Фонсе, май станахме две, но на коя планета ще се качим, като слезем от тази..

Направих 4 часа без да спирам, ходене пеш и фитнес. Сега мускулната треска ме връхлита, доволна съм.

# 747
Браво, Лино!

# 748
И аз направих една туршийка, да се чете един буркан. Не ядем много и тествам разни рецепти по малко.
Стиснати палци за здраве на всички!

# 749
Ще ме заразите с тази туршия.
У нас ядем много, ако не ви харесва, приемам буркани;)
Лин, скри ми шапката, аз ако имам 500 крачки днес, много са. На тотален мързел и ядене съм се отдала.

Общи условия

Активация на акаунт