Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 943
  • 911
  •   1
Отговори
# 750
Тути, не може всеки ден да хвърчим... има дни, в които само от колата до вратата Grinning Grinning Grinning

# 751
Класът на детето е в десетдневна карантина. Целият офис утре сме на  PCR. И аз искам да сляза от тази планета, че малко в повече ми идва да го караме ден за ден.

# 752
  • югозапад, под "Марков камък"
Съни, а десетдневната карантина на мойто момиче изтича утре. Куриозното е, че трябваше да са 14 дни под карантина, но междувременно излезе последната заповед за контактни лица и в движение я намалиха на десет дни. Децата се ошашавиха....... Само си викам да сме здрави и това ще мине.
Спокойна да е новата седмица на всички!

# 753
Съни, стискам ви палци.
Тути, как е ученичката? Моят хубавец уж в петък си научи, а се оказа, че има задача по математика, недописано домашно по история, и се сети, че във вторник ще имат тест по човекът и природата....

# 754
Маре, не питай;)
В петък не писа, понеже уикенд идвал, днес пришка ми излезе да повтарям, по математика уж нямала домашно, а по български не го знаела. Ама това разказвателни, други предмети, не ги брои. Да ѝ имам спокойствието на моята ученичка. Само ако нещо я заинтригува му отделя внимание, по останалите предмети, кара на природна интелигентност.
Това да учи от днес за вторник, няма шанс да ни се случи.
Ще почна да я бия;) пък дано даде резултат.

Иначе беше наказана, две седмици си стоя в стаята и почти не общува с нас. Като се сетя като малка как ме чакаше пред банята и как миех чинии, хванала ме за краката, направо се чудя защо съм искала да порасне;)

# 755
Моето в неделя вечер учи стихотворение наиузст и урок по история Simple Smile
Всичко, което може да се свърши в последния момент, се отлага до последно.
Инак се е постреснала, защото я чакат матури и кандидастване след 7-ми клас.

Съни, палци и от мен.

# 756
Ети, мама е както беше преди-кашляща сутрин. Казвам и да не се прибират към Варна ( брат ми е с положителен тест), тя ми вика, а аз започвам процедури от понеделник. Не знам какво да и казвам вече.
Завърших първите си мариновани гъби -9 буркана. Ама голямо Белене преди това.

# 757
  • Бургас
Съни, стискам палци.

# 758
  • На брега на реката
Стискам палци за всички!

Вчера нали се убих от работа, та уж днес да почивам. Е, да, ама не! Синът звънна сутринта , да ходим да правим ремонт в една от стаите!  Та нямам сили да дишам. Махнахме мокет и подложки, тапети, а преди това изкарахме мебелите. Наредихме подложки и ламинат, боядисахме 2 от стените и залепихме тапети на другите 2. Остана му утре само первазките да сложи и е готов! 12 часа клекни стани, та така сестро, немам с кво да се похваля! Сега чакам последната сушилня и припадам!
Лекинка!

# 759
Добро утро!

Съни, стискам палци!

Бубе,  поне си си взела движението,  нямаш нужда от тренировка... 😁

Днес ми се очертават много задачки в офиса, дано поне мине без нерви...

Спорна седмица,  банда!

# 760
Добро утро!

Днес е Димитровден. Здраве и късмет на празнуващите! Мони, дано за празника си вече вкъщи.
Днес празнуват и строителите, ЕлиТ - честито!

Стискам палци за всички! Спокойна седмица!

# 761
Добро утро.
Честит празник на всички, които носят името на Св. Димитър.
ЕлиТ, честит професионален празник.
Буб, мислех да ти предложа да се наградиш с Линд. Определено ти завидях за тренировката. Много хубави отношения имате с децата. Все така да сте.
Мони, как си днес?

# 762
  • На брега на реката
Добро утро!

Али, взех го движението, та и в повече. Като прегазена от валяк съм! Съвсем други планове си имах и те бяха много приятни, ама ха де, друго било писано!  Важното е, че свършихме много хубава работа за един ден.
Твоите майстори ква я свършиха, върнаха ли се?

Съни, честита да е девойката! Здрава, разумна и спокойна!

Туршийка, още не съм правила. Мисля да направя салатката на Рая-Никол и туй то!

Спокойна и успешна седмица, на всички!

# 763
Върнаха се, Бубе,  ходили да обядват и да купуват чаркалаци. То хубаво,  ама кажете една дума барем... Довечера продължават, дано завършат.

Честити да са всички именици днес!

# 764
Добро утро.  Благодаря ви. Аз лично нямам притеснения,  че сме се разболяли, по-скоро много ни се променят плановете и трябва да организирам работа и учене от вкъщи.
Честит празник на всички празнуващи.
Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт