Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 990
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 715
  • ЛОВЕЧ
бях с 20 бележки и нищо в Била

# 2 716
И мен ме няма в Била, с доста бележки бях. При 2000 Ваучера не ми се струва нормално 2-ма печеливши (дотук) от форума.

# 2 717
Ако изтеглените реални хора са 10% от обявените е нормално.
Някои имена се повтарят по сто пъти,а други често срещани ги няма почти има нещо странно в тези списъци.

# 2 718
И аз съм с ваучер,със 7 бележки бях.Нямам обаче имейл нищо,но номера си го познах,снимам си всички касови.И името де 😁

# 2 719
  • Сливен
И мен ме няма в Билла Angry
Честито на спечелилите! Hands Clap

# 2 720
И мен ме няма.

# 2 721
  • София
Някой знае ли как ще уведомят печелившите. Няма как да се накарам да проверя един плик със стотици бележки. Забравих да ги отделя и са в общия плик с касови бележки от последните месеци.

# 2 722
  • Варна
Някой знае ли как ще уведомят печелившите. Няма как да се накарам да проверя един плик със стотици бележки. Забравих да ги отделя и са в общия плик с касови бележки от последните месеци.
Номера на к.б. е до името. В правилата пише, че ние трябва да звъним.

# 2 723
  • София
Номера на к.б. е до името. В правилата пише, че ние трябва да звъним.
Ужас, сега 300 бележки ще трябва да проверявам. Въобще не се усетих да ги отделя.

# 2 724
  • Под Слънцето
А можеха да сложат нормален мобилен номер за позвъняване. И да си барнат правилата за срока  при вземане на наградата, щото по тяхна вина не теглиха на обявената дата.
За протокола - с по 1 кб на 3те карти в семейството, печелят 2 .

# 2 725
  • Велико Търново
И мен ме няма в Била - с две бележки бях.

Но пък ММ печели прахосмукачка робот от играта на Сладея, която се провеждаше в различни магазини. Миналата седмица го завлякох в съседен на нашия град да купим захар, защото само там най-близко имаше активна игра. Много сме Хепи. 😁

# 2 726
Интересно, сега ми показва номера, започващи със 715, а одеве търсачката изкарваше 0 резултата. Може би трябва да отворя всеки раздел, за да ги хване.
Както и да е, сега чакам Ная Кауфланд, но май съм с 2 бележки там. И Лайън, но то ще е чак другия месец. А, и големите награди на Кит кат.

# 2 727
От Билла мъжът ми е с ваучер, аз - не , бяхме с по една бележка всеки. А от номерата започващи с 715 има дама Мариета И , мисля ,че е от форума тук ,честито да й е.

# 2 728
С около 20 бележки не печеля ат Била.

# 2 729
И мен ме няма. С ММ бяхме с 10 бележки общо.
Честито на всички!

Общи условия

Активация на акаунт