Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 945
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 775
Добро утро! Днес съм получила мейл, че печеля автобусче от зърнените закуски Simple Smile Мина тооолкова време, но пак се радвам Simple Smile
За Била по номерата, дето казвате че са за съответния обект проверих, че в Кюстендил са 5 печеливши. Намерих една приятелка и я зарадвах. Аз не играх и не съжалявам Simple Smile

# 2 776
  • Велико Търново
При мен ли не се зареждат дпбре или наистина участващите градове с магазини в Калиакра са 15тина?

# 2 777
  • у нас
А можеше по една награда на човек..
Ясен С - 255220100984770
Ясен С - 255220100984771
Интересно, на този мъж има само една печалба вече. Дали са изтеглили нов печаливш на негово място? Други дублажи срещали ли сте?

# 2 778
Като гледам Билла с техническите им проблеми, май е по-добре да не бързаме да си изхвърляме бележките  Laughing

# 2 779
# 2 780
  • София
Аз в билла не съм участвала. Пазарувам от там, но така се получи, че просто за този период не съм ходила. Иначе тази сутрин гледах реклама на метро и мастъркард, може би ще се включа. Старопрамен се включих, но нищо. Обмислям лайън и киткет. И друго май не

# 2 781
Била няма ли да изберат резервни участници - щом има повтарящи се имена, а и едва ли всички ще си заявят наградите при такава странна организация (т.е. щом трябва спечелилите да им пишат, а не обратното, което би било нормално и очаквано от повечето хора)?

Бонбоните и гърба на картите от Тофифи са с коледна тема - харесват ми Simple Smile :

# 2 782
Кой куриер разнася Toffifee?

# 2 783
Спиди. Не са ми искали бележката.

# 2 784
  • софия
Може ли линк за играта на Маги, защото този от предишната страница не се отваря?
Включих се още веднъж в Чибо.

# 2 785
И мен ме няма в Билла.

# 2 786
Спиди. Не са ми искали бележката.
Благодаря!

# 2 787
Какво излезе в играта на Билла,че са спечелили основно хора регистрирали по една или две бележки..добре поощряват редовните си клиенти няма що..
А пък колко народ страда във фейсбук страницата им ,че са спечелили ама никой не им бил казал специално да си пазят бележките и не ги пазели.Сигурно ще има много останали невзети награди ама не очаквам да теглят резервни печеливши явно на това разчитат да има много невзети награди.
Извън темата ама червеното вино на Старосел е доста гадно,добре че взехме само 2*3 л че както не спечелих много щях да се мразя..

# 2 788
  • Варна
Сега, си заявих наградата от Била. От 12.11 до 9.12 мога да си я взема.

# 2 789
Може ли линк за играта на Маги, защото този от предишната страница не се отваря?
Включих се още веднъж в Чибо.
Играта на Maggi е от утре, затова сайта още не е активен.

Общи условия

Активация на акаунт