Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 148 535
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 760
Има имена като моите в списъка на Била,остава да проверя бележките.Бях с две или три КБ.
Edit:не съм аз,проверих

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 22:45 от Bella_Sun_

# 2 761
Да, точките ги няма и не мога да въртя колелото, въпреки че днес не съм въртяла.

# 2 762
И аз взех чаша от Кауфланд.Благодаря, че споделихте някъде по-напред в темата!
Точки в зайците и аз нямам никакви, но не мога и да въртя колелото.Сигурно има технически проблем.

# 2 763
И при мен точките ги няма .            
И аз мисля, че на 10 страници е много затормозяващо и излишно.
Нещо се случи и точките при зайците ми изчезнаха. Друг с такъв проблем?
При мен също (андроид) няма точки.
Има име като моето в Билла, но още не съм проверила номерата на кодовете.
Дописвам: проверих, не съм аз. Честито на спечелилите.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 22:40 от beki8

# 2 764
Според мен би било добре игрите да се качват на 1-ва стр. или направо на 50, 100. Няма нужда някой да се затормозява и натоварва излишно.

# 2 765
Според мен пък никой да не се ангажира с нищо и всеки да си следи каквото го интересува. На начална страница е достатъчно.

# 2 766
Заявих днес последната си раница по вайбъра на кока кола и ми върнаха съобщение че срока за заявяване е изтекъл.То си пише че срока е до 2.10 ама аз съм патка че повярвах на някой дето беше писал тук че е до 31.10.

# 2 767
Ани, в мейла с кода си пише 31.10. Виж си го и им го препрати.

# 2 768
Eх, тези Калиакра все неудобни за мен магазини в София 🧐 а така ми се иска да се включа за един грил, че на моя дискретно му счупих дръжката (беше ми подарък и сега много жалея за него). В условията пише, че ще има активност в кауфланд и фантастико, но не и в кои от магазините им.... ще чакам!

# 2 769
Ами няма ме в Била мрън ,мрън 🙄не,че съм участвала де 😬Иначе в Чибо се надявах ама нищо...

# 2 770
Заявих днес последната си раница по вайбъра на кока кола и ми върнаха съобщение че срока за заявяване е изтекъл.То си пише че срока е до 2.10 ама аз съм патка че повярвах на някой дето беше писал тук че е до 31.10.
На мен ми пишеше срок 31.10. Заявих я по Вайбър преди няколко дни.

# 2 771
В приложението на Еконт вивях, че са ми изпратили пратка от Vidas, състои се от 3 части- стекчета, дали пак са газирани ще разбера довечера като ги взема.

# 2 772
Хаха, новата томбола на зайците ще е тотално ограничена. Освен че искат в условията 200 заека за участие , а на самият талон пише 2000 , искат и до 10 мин снимка и до 2 бележки седмично.

# 2 773
  • София
Зайците имаха някаква профилактика на сървърите. Два пъти потвърдиха през уикенда, че ще се обадят в понеделник, но може за тях понеделник да е в сряда!!!
Последните дни се включих в един куп игри с по 1 бележка. Ако ме улучат някъде другия понеделник-вторник на финалните прави ще е някакво чудо.
Чакам с нетърпение Магги, че хлебопекарната ми е за смяна😁

# 2 774
Днес ще излизам на пазар,но толкова съм се отчаяла,че надали ще купя нещо за игрите.То почти и не ми останаха варианти🙁.Ще ходя до Лайфа за шампоани и може да взема една кутия Чудо,за да видя дали ще уцеля ваучер.В Кауфланд пък ще се пробвам с Хаус и най-вероятно това ще е.От Билла съм адски разочарована.С толкова много бележки бяхме и от 2000 награди,да не ми дадат една.Стипци😂

Общи условия

Активация на акаунт