Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 147 229
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 30
Във Фантастико Мираж са на промоция, има и от новите - естествено, код за регистрация. Купих и дъвки Холс - скреч карта с Опитай пак. Хм, не започва добре октомври Wink

# 31
Не всички Joy
Аз се пробвах с една бележка и толкоз.
Иначе чакам подарък от AEG и от Пантен.
Друго няма, но съм доволна.

# 32
Аз не бих се занимавала с приложението на Лидл. До тук някаква полза от приложение, свързано с игра не съм видяла, освен от Опън пуш в началото (от месеци и него почти не го ползвам - въртя колелото, когато се сетя - т.е. един-два пъти седмично).

# 33
# 34
# 35
Е, това ме зарадва, от кога ги чакам! Simple Smile Ама малко награди този път.

# 36
  • София
Късметлийски нов месец на всички 😊
Lidl и те да не останат сирачета се сдобиха с приложение. Човек вече без телефон
няма да може и да се "усамоти". Усещам се, че вече постоянно го търся и чак на себе си се ядосвам.
Малчо е свикнал вече и като го намери някъде оставен ми го носи.

# 37
Тази игра имаше ли я в предишната тема - видях реклама по телевизията: https://www.moment.bg/bg/campaigns/grabni-tvoya-moment.html

# 38
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Чакам раничките от КК, надуваемо легло, което спечелих от форумна игра, но нищо до момента. От игри очаквам резултат в НМ, Ная, Милка, Мура.

Късмет на всички!

# 39
  • Пловдив
Печеливш месец зе всички и от мен Simple Smile, и нещо за да има и печелившо
https://www.facebook.com/32086699188/posts/10158768042084189/

# 40
И аз съм доволна от септември. Все неща, които ми харесват, то за неща, които не ми харесват и не играя де... Smile

# 41
Еее от Нестле само 50 ваучера, преди 2 години раздаваха 500.

# 42
Ама бяха по 20 лв. Миналата година бяха по 30, но не помня общата бройка. Повече със сигурност.

# 43
  • Русе
На мен приложението на Лидъл ми харесва, дано не бави обаче процеса на плащане . Успех на всички в новия месец! Живи и здрави!

# 44
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Септември за мен беше добър откъм награди, дано октомври донесе още повече и по-големи! Успех в игрите на всички! В Lion няма да се включа, че не ги ядем, а пък на Мура наградите са много малко, та не знам има ли смисъл. Стискам си палци днес за гривничка от Савекс за дъщеря ми.

Общи условия

Активация на акаунт