Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 147 259
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Отстъпките в приложението на Лидл различни ли са за всеки? На мен ми дава намаление на свинска плешка, круши, шунка 3 на цената на 2 и Рафаело.
Еднакви са, това са купони, които трябва да се активират преди пазаруване и отделно има оферти, които ще важат само при сканиране на картата.

# 61
Звънят от Самърсби и лидъл,, току що ми се обадиха печеля колело!!! 😊😊😊😊😊😊

# 62
  • Стара Загора
Честито, със здраве да се ползва!

# 63
Благодаря за новата тема! Нека новият месец ни донесе много игри и желани награди! Чакам да си получа раничката от кока кола .Изтеглих си и аз приложението на Лидъл. Чакам тегленията от Милка ,Ная, Лили дрогерия.

# 64
  • София
Благодаря за новата тема, страхотно уютно есенно оформление Kissing Heart

Приложението на Лидл иска да избера магазинът, в който пазарувам. Само дето нямам някакъв удобен, близък лилд и реално пазарувам в 3, в зависимост от къде се прибирам (ако съм взела детето, минаваме през един, ако тръгвам от къщи - в друг, ако пазарувам в обедната почивка - в трети). Тези отстъпки/купони или както там се наричат ако важат само за избрания от мен магазин би било много тъпо.

# 65
Честито, със здраве да се ползва!

Благодаря

# 66
В зайците пуснаха ваучер за Office 1.

# 67
  • Варна
Благодаря за новата тема и късметлийски октомври на всички ни!

Инсталирах приложенията на Лидл и Била, добре ми изглеждат. С картата на Била има отстъпки в Комсед, Шел и Феста.

Ето информация за скреч картата от приложението на Лидл:

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 11:28 от chockolina

# 68
# 69
Честита нова тема, нека да е късметлийска.
Само аз ли не мога да се справя с прилож. на Лидл. Къде е картата? Като натисна означения бутон и ме изхвърля от приложението.

# 70
Точно там е, на мен ми я отваря.

# 71
  • Сливен
Честита нова тема и много награди пожелавам на всички.Нов ваучер при зайците,"Може да вземете този ваучер 2 пъти в месеца;"- пише го по-надолу. Simple Smile

# 72
Отстъпките в приложението на Лидл различни ли са за всеки? На мен ми дава намаление на свинска плешка, круши, шунка 3 на цената на 2 и Рафаело.
Еднакви са, това са купони, които трябва да се активират преди пазаруване и отделно има оферти, които ще важат само при сканиране на картата.
Купоните може да намерите на 3-та страница в предстоящата брошура на LIDL за периода от 05.10 до 11.10.

# 73
Аз съм по-руса явно - къде сега е сайта на Ная?!? На запазения линк ми излиза новата тъпня, на коята няма да им играя.
Дано ми звъннат и на мен от Лидъл, не ме харесват до сега и им е крайно  време да ме зарадват с колелоооооо Simple Smile

# 74
  • София; Дружбето
Аз да се похваля, че след всичкото чакане все пак си получих наградата от Каменица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт