Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 147 281
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте.  И аз се включих почти навсякъде......но нищооо. Септември хич не ми вървеше. Мрън мрън. Поне си имам прах за пране , дамски превръзки , близалки даже.... хаха Simple Smile май ще намаля учаснията си ... а кит кат кога ли теглят?

# 121
pppqqq, играта е само за Фереро Роше, това си е отделен бранд под шапката на Фереро.

Май не може асорти, там има Рафаело, трябва да са само Фереро Роше, като там има различни разфасовки - малки, големи...Аз така го разбирам: регистрирам бележки и примерно днес съм със седем похарчени лева - имам 7 звезди в профила. Ок, дотук мога да спечеля обеци. Но ако утре похарча и регистрирам още 8 лева, звездите ми стават 15, което значи, че накрая може да спечеля часовник. Чак до Айфон едва ли ще стигна, а и не ми се иска да прекалявам с яденето, ахахаа.

П.С. Май и аз ще се включа в играта с превръзките.

# 122
  • при късмета
Благодаря за темата, късмет на всички през месеца!
И аз харесах часовника, имам слабост към аксесоари (и определено няма да си купя часовник за 1500лв, така че е добре дошъл). Искам да участвам най-вече заради него, но така и не разбрах дали мога да купя кутия на Фереро, в която има бонбони асорти (имат едни комбинирани с Рафаело и още един-два вида)... Май не става, за съжаление.
Не се сещам точно за кои бонбони говориш, но щом кутията е асорти, това значи, че всички бонбони вътре са на една марка, нищо, че са различни видове. Още не съм виждала кутия в която бонбоните да са на Милка, Своге, Рошен и т.н.
В правилата пише, че участват всички продукти на марката.
Само не знам в различните вериги какво е обозначено на бележката, т.е. дали фигурира "рошен". Аз от насипните бонбони, 2-3 вида много често ги взимам, но не съм се заглеждала какво пише на бележката

# 123
  • София
Аз пък имах път натам и минах през най-близкия ми Office 1, но не бяха чували за промоцията на зайците. Май който не иска да се излага, по-добре да поръча онлайн.

# 124
ма ко, бъркате много, рошен са други продукти. Играта е за Фереро Роше, това са бонбони съз златни опаковки, няма как да участваш за тях с Рафаело, например. Ако чукнете в Гугъл и двете думички, ще видите с кои кутии може да се играе.

# 125
Сега видях че на 30.09 е трябвало да има теглене на кит кат....но няла нищо. Даже май са приключили играта. Странна работа.

# 126
До 27-ми е играта на Кит-Кат, Даринка.
https://www.nestle.bg/bg/kitkatpromo
Четете ги малко тези правила.

# 127
  • при късмета
ма ко, бъркате много, рошен са други продукти. Играта е за Фереро Роше, това са бонбони съз златни опаковки, няма как да участваш за тях с Рафаело, например. Ако чукнете в Гугъл и двете думички, ще видите с кои кутии може да се играе.
Явно съм объркала продуктите, благодаря!

# 128
  • София
И аз харесах часовника, имам слабост към аксесоари (и определено няма да си купя часовник за 1500лв, така че е добре дошъл). Искам да участвам най-вече заради него, но така и не разбрах дали мога да купя кутия на Фереро, в която има бонбони асорти (имат едни комбинирани с Рафаело и още един-два вида)... Май не става, за съжаление.
Мда, и Рафаело са на Ferrero, ама искат да са точно златните.

# 129
ДМ и Либрес пращат имейли на печелившите. Пу “несесер” за мен Simple Smile

# 130
Имате ли информация за BluePoint? Пращат ми отскоро анкети за някакви награди, но не знам дали въобще избират печеливши. Даже нямам спомен да съм се регистрирала за техни анкети и се чудя откъде са ми взели данните.

# 131
Честито за наградите😊Имам въпрос за фотоапарата от прингълс може ли да ми кажете,дали звънят по телефона при доставка на наградата,защото чакам цял ден и няма никой🙁И телефон няма да звънна .

# 132
Според правилата - раздел 4, аз го разбирам като всички продукти на марката

# 133
Имате ли информация за BluePoint? Пращат ми отскоро анкети за някакви награди, но не знам дали въобще избират печеливши. Даже нямам спомен да съм се регистрирала за техни анкети и се чудя откъде са ми взели данните.
Преди години съм печелила от тях ваучер за Кауфланд за 20 лв. Изпратиха ми го с куриер. Оттогава нищо повече не съм печелила. Но пък редовно ми пращат анкети и ме канят за анкета на място, за която заплащат задължително на всеки явил се. Тъй като е в стандартното работно време, не съм ходила.

# 134
Според правилата - раздел 4, аз го разбирам като всички продукти на марката

Марката се казва Фереро и тя държи няколко бранда, но златните бонбони са Фереро Роше, затова е спомената цялата фраза, разгледайте сайта, където е качена промоцията, ясно са показани продуктите:
Скрит текст:

Довечера и аз мисля да взема и да си пробвам късмета. Последната ми награда беше от Старопрамен, много ми се иска пак да взема нещичко.

Общи условия

Активация на акаунт