Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 148 552
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 730
Търсачката показва, че от моя магазин (номерата започват със 715) няма нито един печеливш.

Коя търсачка?

# 2 731
  • Сливен
Някой събрал ли е цялата дума "СПОРТ ТОТО"? Чета,че буква "С"  много,много рядко се пада.

# 2 732
Търсачката показва, че от моя магазин (номерата започват със 715) няма нито един печеливш.

Коя търсачка?
F3 на клавиатурата.

# 2 733
Някой събрал ли е цялата дума "СПОРТ ТОТО"? Чета,че буква "С"  много,много рядко се пада.

Аз имам няколко комплекта без буква С, повече от година не я откривам, а съм купила доста билети и все от различни места и градове, но я няма Simple Smile
От Била и мен ме няма, бях с доста бележки.

# 2 734
  • София
Печеля от Била, с две бележки бях .

# 2 735
С две бележки бяхме, ММ печели ваучер от Била Simple Smile

# 2 736
  • оттам, откъдето започва България
Аз явно съм от наивните, които очакват да спечелят от определена игра с 1 или 2 бележки. Smiley
Честито на всички спечелили! Flowers Four Leaf Clover И пак да спечелите!

# 2 737
  • Разпиляна във въображението
Има име като моето, първа буква като фамилията ми, обаче за съжаление съм успяла успешно да затрия бележките Simple Smile Супер. Магазинът е моят.

# 2 738
От 8 бележки от Билла нищо, а има много повтарящи се.

# 2 739
  • София
Има име като моето, първа буква като фамилията ми, обаче за съжаление съм успяла успешно да затрия бележките Simple Smile Супер. Магазинът е моят.
А как се разбира кой е магазинът?
Има име като моето и първа буква от фамилията ми, но бележката не е в мен и не знам дали съвпада.

# 2 740
Най-отгоре на бележката пише Магазин...

# 2 741
  • Лясковец
От Билла мъжът ми е с ваучер, аз - не , бяхме с по една бележка всеки. А от номерата започващи с 715 има дама Мариета И , мисля ,че е от форума тук ,честито да й е.
Не съм аз,нямаме Била наблизо.

# 2 742
Много тъпо. Как ме е яд не е истина!

Иначе и аз чакам наградата от Самсунг. Даже почти съм я забравила.

# 2 743
  • София
Ясно, пак трябва бележка.
Обадих се на синковеца да изрови бележката и да ми продиктува номера. Не печеля, успокоих се Joy

Мириел, в магазина не могат ли да извадят дубликат? Много тъпо да не ти дадат наградата, все пак това е тяхната "система" и знаят дали има такава бележка, редовна ли е, защо изобщо искат КБ, всъщност?!

# 2 744
  • София
Честито на всички спечелили в играта на Била!
Аз открих име, като моето, но когато сравних КБ се оказа, че не съм аз Smile, бях само с 3 бележки.

Общи условия

Активация на акаунт