Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 945
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Пловдив
В предстоящата игра на Рошен пише, че ще може да се регистрират бележки за покупки от 19.10.20 г., а играта започва на 9.11. Някой знае ли подробности за условията /стойност на покупка и т.н./, ние си хапваме шоколадите на Рошен, но да пазя ли от сега бележки?

# 2 791
Съдейки по опаковките в магазините от преди близо месец, стойността на Рошен е 4 лв.
За Била и аз мисля,че ще се покрият и няма да дадат всички награди. Наистина пише пазете бележките и не само аз съм против парични награди да се дават без бележка за доказателство!

# 2 792
Пристигнаха ми бонбоните от Тофифи, но са пропуснали да ми сложат карти.

# 2 793
# 2 794
В предстоящата игра на Рошен пише, че ще може да се регистрират бележки за покупки от 19.10.20 г., а играта започва на 9.11. Някой знае ли подробности за условията /стойност на покупка и т.н./, ние си хапваме шоколадите на Рошен, но да пазя ли от сега бележки?
Къде е написано това 😨

# 2 795
  • Пловдив
Къде е написано това 😨

https://roshen-bg.com/

# 2 796
Току- що ми доставиха наградата от Академия Телерик- тениска и мешка.Ин тайм ги разнася.

# 2 797
Здравейте. Знаете ли в кои заведения/магазини има отсъпки или подаръци, когато имаш рожден ден? Simple Smile

# 2 798
  • Пловдив
Знам за DM

# 2 799
  • при късмета
И била, но само с новата карта
Това не знам дали е пускано, сега ми попадна. Хубави награди, ама нищо не разбрах от правилата за стъпките
https://milkissland.ovisari.com/?utm_source=OviSari%20LP%20Game% … hYCYokZFVhJpyAofI

# 2 800
Получих мейл от феъри че са пратили ваучера от фантастико.

# 2 801
  • In Neverland
Това видях сутринта на нашия магазин, предполагам че всички продукти ще участват, а не само изобразените на плаката.

П.С. Айде и аз да помрънкам с вас, че последната награда ми беше раницата на КК, па белким някой ни чуе мрънкането Satisfied

# 2 802
  • София
Получих си ваучера от Фантастико (едно цветно листче на принтерна хартия, добре, че поне има печат).

От Ная още нямам вести... Много ли би било странно да се обадя на някой от телефоните, които любезни съфорумци споделиха в темата и да питам дали мога да си заявя наградата?

# 2 803
Тези от Кола са супер големи лъжци. До края на предната седмица трябваше да пуснат томболи с теглене на печеливши. Това не стана. След известно водене на монолог, чак днес ме удостоиха с отговор, че не можели да ми дадат информация за сегашните игри, които са спечели веднага и събери и вземи. Отговорих им, че не питам за тези игри, а за томболите, които обещаха. Даже са забравили какво са писали и сега глупости говорят. Та томболи няма да има.

# 2 804
  • София
И Колата, и Зайците си правят каквото си искат. Хайде зайците стана ясно, че са "слаба ракия", но за Колата не мога да го възприема. Още повече, че явно това приложение работи в няколко държави и е ок. Но пък ако вземат предвид идеите, които им пуснах - може и да се получат нещата в някакъв момент.
Или ние сме просто прекалено фокусирани в игрите и да спечелим...Но при такива титани като Руска и сие, човек да не смее да мигне Grinning
Малко остава до новия месец и да видим какви изненади ще има през ноември.

Общи условия

Активация на акаунт