Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 775
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Пловдив
Да се похваля- за първи път печеля във фб и то книга и ще дойде точно на рождения ми ден.

# 3 016
  • София
Благодаря. На Била 5 пъти гледах брошурата и пак не видях. Ще ходя да купя, че децата пак ми ги върнаха от градината и не знам как ще ги изхранвам - ужасно капризни са. Обаче някои фиксове минават пред тях.

# 3 017
  • Пловдив
Аз да ви питам някой получи ли си тениската от играта на Рофикс от лятото? Сега се сетих, че така и не съм я получила. Писах на Алати. Да видим какво ще отговорят. Помня, че им звънях преди близо 2 месеца и нямаше нищо. Оставих телефон за връзка като дойде, ама нищо...

# 3 018
  • Под Слънцето
В Алати днес и утре намаления .Ако някой ще прави/ прави ремонти. И над 100 лв покупка- подарък ваучер за 10 лв за следващият път.

# 3 019
Някой участва ли в играта на Леко? още се чудя дали да се включа, мислех, че е до края на този месец, но сега видях, че продължава...

# 3 020

Почерпете се за мое здраве с Фереро
Днес ставам на 34години, една "вещица" има рожден ден Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 021
Някой участва ли в играта на Леко? още се чудя дали да се включа, мислех, че е до края на този месец, но сега видях, че продължава...
Да, аз регистрирах една бележка, така и така купих латекс от участващите опаковки. До 15.11. е играта, ако няма нещо ново.

# 3 022
Аз също се включих в Леко, мъжа ми ми донесе бележка. Но там също много хора ще участват и не очаквам да ме изтеглят. Ако ви предстои боядисване, не пречи да се включиш, пък вече въпрос на късмет.

Милена, честит празник! Flowers Hibiscus

# 3 023
Честит рожден ден, Милена 🥃
В ОР са пуснали нови ваЛЧЪри. Не ми вършат никаква работа на мен. 🤷♀

# 3 024
Да се похваля- за първи път печеля във фб и то книга и ще дойде точно на рождения ми ден.
Честито! Коя книга спечелихте?

# 3 025
Хора,  къде де регистрираше за тофифи

# 3 026
# 3 027
Четох правилата на Старопрамен и не мога да разбера по колко награди може да спечелиш. По една от вид или една малка награда и след това участваш за голямата??

# 3 028
Четох правилата на Старопрамен и не мога да разбера по колко награди може да спечелиш. По една от вид или една малка награда и след това участваш за голямата??
Когато си потвърдих първата награда попитах и ми обясниха че от 1 телефонен номер (1 участник) може да спечели 1 голяма награда и 1 малка награда. Съответно моите 3 награди ги спечелих с 3 различни номера.

# 3 029
Когато си потвърдих първата награда попитах и ми обясниха че от 1 телефонен номер (1 участник) може да спечели 1 голяма награда и 1 малка награда. Съответно моите 3 награди ги спечелих с 3 различни номера.
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт